Misantrophil Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Judgment je po meni kvalitetniji od Eternity Quote
martyr Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ovo je moj najmiliji bend.Moj number one! Volim svaku njihovu etapu.Volim ih kao death/doom,volim ih i kao alternative rock. Judgment je predivan album.Miran,tih ali ipak ubitachan...uvijek me ubaci u depresiju..(kao da se ja ustvari i vadim iz nje) Volim im...ma ne,obozhavam i The Crestfallen,The silent Enigma,Serenades. p.s. Ljudi u Metal Hammeru vidjeh da je neka "Annathema" navodno gost na Exitu.Jel to neki shnj bend ili su oni nepismeni? Nadam se da je ovo drugo Quote
Wendigo Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ovo je moj najmiliji bend.Moj number one! Volim svaku njihovu etapu.Volim ih kao death/doom,volim ih i kao alternative rock. Judgment je predivan album.Miran,tih ali ipak ubitachan...uvijek me ubaci u depresiju..(kao da se ja ustvari i vadim iz nje) Volim im...ma ne,obozhavam i The Crestfallen,The silent Enigma,Serenades. p.s. Ljudi u Metal Hammeru vidjeh da je neka "Annathema" navodno gost na Exitu.Jel to neki shnj bend ili su oni nepismeni? Nadam se da je ovo drugo Nazalost to je domaci bend, sviraju neki thrash. Quote
Agarth Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 What can you tell me about the new material? It's very beautiful, there's some seriously good stuff there. It's uplifting. The depressive songs have moved on. We're now making 'life'music, hahaha! It's full of life. Life is a good thing and it should be celebrated. We celebrate it with music. I can show an example. There is this song by the band Godspeed You Black Emperor. It's the first song on the album and it's called "lift yr. skinny fists, like antennas to heaven". It's one of the most uplifting pieces of rock music I have ever heard. It's about eight minutes long and it builds and builds like a trance. You could make a video for that song and it would be just a flower growing on time-lapse camera. By the time the song is finished the flower is fully grown. That's what the music sounds like. It sounds like a celebration and that's a little bit where we are going. We are going to do a lot of vocal harmonies. (ostatak ovog kraćeg intervjua sa Dannyjem: ovde ) Dannyjev opis novog albuma zvuči vrlo primamljivo... Quote
KRANG Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 čini mi se da je na nekoj od prošlih strana upravo taj isti intervju postovan.. ili na avangardnoj temi, ne znam. samo znam da sam ga čitao.. baalbehrit ga je postovao odavno Quote
Chlan 787 Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 necu da se radujem dok ne puste neki datum.. Quote
marcoman Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Postovao sam ja link ka tom vjuu, ali sad sam ga i ponovo procitao "We're now making 'life'music, hahaha! It's full of life. Life is a good thing and it should be celebrated. We celebrate it with music" znaci, taj deo, majko moja kakve su tu droge radile za takvu izjavu Quote
Chlan 787 Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 napravila sam film od svih slika iz Zagreba. bas je super ispalo.. kao pogloga idu flying + violence. Quote
Kent Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 vala bas. trosim mesecno para na net k'o za dva adsl-a btw znas li da je seigmen samo promenio ime u zeromancer, nije menjao postavu uopste. potpuno cudno... Quote
KRANG Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 i potpuno prikladno za anathema temu. a kad smo već kod anatheme, ko ide na molinu? Quote
Kent Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 mrzi me da trazim seigmen/zeromancer temu, a anathema je dovoljno slicna prvom bendu. kad smo kod anatheme, da li ce san antonio da bije detroit? Quote
KRANG Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 pa, s obzirom da je ovo anathema tema, mislim da će SA definitivno uzeti titulu ove godine. Quote
Andromeda Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 (edited) napravila sam film od svih slika iz Zagreba. bas je super ispalo.. kao pogloga idu flying + violence. davaj to simo zeno, sto vise cekas ?! ps, znam da je neka ekipa snimala kamerom, ima tko ovdje te snimke, bilo kaj? Edited June 8, 2005 by Andromeda Quote
Andromeda Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 @ Kent - Mogao si doc, bio bi ugoscen kao i na Isisu @ Slowdiver - Da, taj Quote
Andromeda Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 budi hype, nabaci adsl ko ostali slowdiver = car moj naklon Quote
Baal Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 hm.. interesting.. heyoooo!!!!! yes! that's true!!! it was a excellent visual show.. it's recorded for DVD Live in Ýstanbul!!! cyrannial wrote: does anyone know anything about the concert on 20 may in Turkey? there are rumors that there will be a new a DVD - Live in Istanbul. Is that officially true? Znači, čekamo nov dvd.. Quote
Agarth Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 budi hype, nabaci adsl ko ostali Ti ne da si hype brate, pa ti si cable mafija još poodavno! Quote
Recommended Posts