tovar Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 to je vrdelo chuti to im je redovna varijanta za kraj. Quote
quiet Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 nisam znao za to. a jel sviraju mozhda josh neke obrade floyd-a? Quote
tovar Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ne. bilo bi previse, posto imaju vise neko vidljiv uticaj floyda na svakom albumu od eternity pa nadalje. Quote
quiet Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 shto se mene tiche, to i nije toliko loshe ali opet, shto je mnogo, mnogo je Quote
tovar Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 nije lose uopste. samo ne treba preci granicu. Quote
heroinchic Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 e, paaa, presli su je, i, ako su je presli, i sadE NEMA NAZAD! Quote
quiet Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 meni je npr. judgement fenomenalan album. forgotten hopes Quote
marcoman Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 A da vas dvoje prekinite sa spamom, ovaj vrti po treci put kako je odusevljen forgotten hopes-om a ovaj drugi ne prestaje da nas podseca kako mu je Judgement omiljeni album.. ono... Quote
KRANG Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 nemaju pare za album, neće niko da ih potpiše. Quote
quiet Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 stvarno mi nije bila namera da spam-ujem, izvinjavam se, netje se vishe ponavljati Quote
KRANG Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 ne smaraj. sad će da postave neke pesme na i-tunes pa se nadaju da će tako da skrpe za album. Quote
Kent Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ja mislim da seru. Ima desetine kuca koje bi jedva cekale da vide Anathemu pod svojim okriljem, ali Danny, onakav seronja kakav je, sigurno ima neke "zajebane" uslove koje one ne mogu da ispune... Sad nek' se jebu sa i-Tunes-om, nije mi ih zao uopste. Quote
azal Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 mogao bi neki Dark Symphonies da se razigra Quote
Elldamar Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ja mislim da seru. Ima desetine kuca koje bi jedva cekale da vide Anathemu pod svojim okriljem, ali Danny, onakav seronja kakav je, sigurno ima neke "zajebane" uslove koje one ne mogu da ispune... Sad nek' se jebu sa i-Tunes-om, nije mi ih zao uopste. Quote
tovar Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 mislim da je problem pre do menadzmenta nego do clanova... mada samo nagadjam. a da nemaju para, jedu govna. Quote
Elldamar Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Njihov menadzer je Derek Kemp koliko ja znam...a on ochito ne vodi male bendove... Quote
Misantrophil Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 pa mozda su ljudi stvarno dekintirani otkud znas Quote
Buddha Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 mozda im treba neko ko ce da otkupi prava od peaceville-a na stare pesme + sansa za veliku turneju + mozda su veliki troskovi za studio u britaniji? danny nije imao jedno vreme gde da zivi tokom 2001. koliko se secam. verovatno su totalno ostali bez kinte kada se mfn ugasio, a jure neku malo vecu kucu. mislim da je glavni problem to sto ce vremenom na njihove svirke sve manje dolaziti ljudi koji traze stare pesme (angelica, dying wish, sleepless itd.), a nemaju mesto gde bi mogli da budu prihvaceni u 'novijem' ruhu (a fine day to exit, a natural disaster i ovo novo). plus im bubnjar nije bas bajan uzivo, a da bi te na svirci (kao npr. sa HIM trenutno) neka krupnija riba zapazila, moras da razbijas kako sviras uzivo. Quote
Misantrophil Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 pa jbg trebali su odmah ko Opeth i Cradle kad se raspao MFN da nadju novu kucu po meni sad ce tesko uci u neku jacu izdavacku kucu a oni u male nece Quote
Kent Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Bice na kraju back to the roots (Peaceville) koliko vidim. Kad su mogli da predju preko Fenrizovih sranja, mogu i ovde da zatvore jedno oko. Ipak su jedni drugima dosta toga pruzili u proslosti. Quote
KRANG Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 po meni po tebi omfg ----------------------- jel čuo neko ikakvu novu pesmu? neki butleg, ili tako nešto.. baš me zanima na šta liči, pošto su pominjali gy!be, post rock i sranja. deluje mi nespojivo sa prethodnih par albuma. Quote
marcoman Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) Mislim da ima istine u tome da Danny mozda trazi mnogo. Na neki nacin ih i kapiram, kompleksi su to, kad godinama juris nesto i ne uspevas u tome moras malo da odlepis. Ne dobijas ono sto znas da zasluzujes i to.. Sa AFDTE su se bas cimali i tu su mozda imali sansu da se negde probiju, ali.. Nuditi spot za Pressure tv stanicama da ga vrte je totalni promasaJ, pesma je duga, nije dovoljno dinamicna za tv itd. znate vec sta je bilo.. Ko zna na sta ce sve ovo da izadje. Krang>> ja sam cuo jos davno neke dve pesme koje su svirali na nekim nastupima, ne secam se naziva, od cega je valjda jedna bila neka obrada a druga cini mi se blazi copy/paste release. Nije mi to mirisalo ni na GY!BE ni na bilo kakav PR a sto se tice spojivosti, sta znam, meni deluje apsolutno spojivo, posebno ako uzmes u obzir pomak sa AND i to je ustvari jedini put kojim bi oni i trebali i mogli da se krecu u buducnosti Edited March 10, 2006 by marcoman Quote
Recommended Posts