niking Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 pa kad vec him dolazi, mogli i bi i oni kao "support" da svrate na Exit... Quote
Kolosus Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Pricao sam sa Vincentom i ekipom u Budimpesti. Planiraju svirku u Srbiji tek nakon izdavanja novog albuma, a koji bi trebalo da izadje u prvoj polovini 2007. Nije mi zvucao kao da ima bilo kakvih problema u vezi izdavanja. Quote
KRANG Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 "planiraju svirku u srbiji" u stvari, reč "svirka" bi trebalo da se zameni sa "kurac" i to je to. Quote
tovar Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 nemaju oni sta da planiraju i da se pitaju. osim ako im se dolazi negde eto tako. booking se obavlja sa manje kreativnim delovima ekipe. Quote
Kent Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 U Dimitrovgrad. Sa oficijelnog sajta: 16.8.2006. DIMITROVGRAD (SER), City Stadium Quote
White Man Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 neka potpisu za Grom records haha...strava nego bice dobro bilo koja izdavacka kucha samo ne sony/universal i slicne... a za Anathemin spot...sto da ne ako moze Opeth sa pesmom windowpane onda bi mogli i oni na mtv2 naravno... Quote
Supergalactic Lover Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 jel čuo neko ikakvu novu pesmu? neki butleg, ili tako nešto.. baš me zanima na šta liči, pošto su pominjali gy!be, post rock i sranja. deluje mi nespojivo sa prethodnih par albuma. skinuo sam ja pre par meseci, koliko se secam bila je postavljena na ovoj temi, bootleg sa nekog live nastupa. pesma je pod nazivom 'the hills have eyes', mada on u najavi pesme kaze da nemaju naziv za istu jer je 'sveza'. toliko sam razumeo, jer je zvuk los i najava se bas slabo cuje. pesma nije losa, though. him svira sa anathemom u UK u martu, a exit je u julu, tako da neverujem da tu moze da se napravi neka kombinacija. zao mi para koje su pukli na him, mogli su to mnogo pametnije da potrose. Quote
Buddha Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 windowpane nije oficijalni opeth koliko znam, stoga i nije pustan na tv.. ovaj novi, baying of the hounds im je valjda prvi official? bio je spot i za harvest, ali mislim da ni on nije pustan na tv. anathema ne puca nikakvu kintu za HIM turneju - da je tako, niko ne bi ni isao na turneje Quote
Supergalactic Lover Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ma mislio sam na exit organizatore. haha, ladno si to izvukao iz konteksta. Quote
Buddha Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 a to haha pa mamuran sam jos uvek od sinoc ko zna, mada, anathema na metal stejdzu.. mene bi, iskreno, bilo blam. Quote
Supergalactic Lover Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ko pominje metal stedz? sto se mene tice nek sviraju na dj areni. Quote
Buddha Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 pa to bi bilo nekako realno.. ne verujem da bi ih dovlacili na main. Quote
quiet Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 preslushah danas i pentecost iii. fantastichno, narochito me je odushevila we, the gods. eh ta stara anathema Quote
Misantrophil Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ja nesto staru Anathemu i ne gotivim ali to je stvar ukusa zar ne Quote
Council A Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 baš me zanima na šta liči, pošto su pominjali gy!be, post rock i sranja. deluje mi nespojivo sa prethodnih par albuma. Sto? Meni je nekako logicno da idu tim pravcem, mada nisam previse odusevljena time.. Mislim, jako volim GY!BE, ali i Anathemu (as we know it). Quote
tovar Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 anathema je lokalna podrska u londonu. HIM je na turneji sa negative-om. sto se trosenja para na HIM tice, isplati se. ne znam sta "pametnije" i komercijalnije moze da se dovuce za manje para. cisto poslovno gledano. a anathema na mainu exita mi zvuci kao SF... no dobro. Quote
Elldamar Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ko pominje metal stedz? sto se mene tice nek sviraju na dj areni. Shto se mene tiche mogu da sviraju i za shankom sa Voda Voda-om samo da se dovuku! Quote
Misantrophil Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 bas tako ali bi ja ipak voleo da dodju u Beograd a ne na Exit Quote
niking Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Shto se mene tiche mogu da sviraju i za shankom sa Voda Voda-om samo da se dovuku! Voda Voda Main Stage! Quote
Council A Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 a anathema na mainu exita mi zvuci kao SF... no dobro. Quote
Baal Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 http://rapidshare.de/files/15600854/A_Natu...2.2006.avi.html Evo ko hoće da vidi kakva je atmosfera bila u Segedinu Quote
heroinchic Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 jebote, flying i pulled under nisam cuo na dva koncerta na kojima sam bio, propustim metalmaniu i sta dobijem... da.. pulled under ne bi cuo ni na trecem, da si bio.. izgleda da sam je, usled naglog ubrzanja koje obe imaju, a kako sam po povratku iz budimpeste mLogo slusao a natural disaster [koji, btw. ne mogu da skinem iz segedina] te mi se je ucinilo da su upravo nju svirali, pomesao sa judgment/panic.. izvinjavam se za dusevni bol koji sam eventualno prouzrokovao.. tacan setlist: 1. mellow fragile dreams 2. balance 3. closer 4. lost control 5. empty 6. a natural disaster 7. judgment/panic 8. inner silence 9. one last goodbye 10. violence 11. flying 12. comfortably numb Quote
Misantrophil Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 A sto ne sviraju Angelica,Emotional Winter,Deep Quote
Recommended Posts