marko.nocturne Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 (edited) a s' obzirom kako je sve krenulo ove godine, ja bih ipak sačekao sledeću... Edited August 10, 2008 by pokojni_toza Quote
Prometheus Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 proslo bi kao i katatonia - puna sala malog skc-a. iako bih ja voleo veliku salu... ali se bojim da su paradise lost i type o pokazali drugacije. ??? Sto se tice Paradise Lost-a, ne slazem se. Tada je SKC bio dupke pun. Cela velika sala + hol ispred gde je sank, su bili ispunjeni kao u kosnici. 1000 a mozda i vise ljudi te veceri. Type O nije bilo bas skroz puno, ali je bilo preko 500 coveka sigurno. Anathema se po mom misljenju ne uklapa u malu salu. Na taj koncert bi sigurno doslo 700-800 vernih fanova, a uz dobru reklamu i malo rotacije njihovih pesama u medijima, jos sigurno 100-tinak novih fanova. Znaci velika sala. Quote
Dr Alex Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 ??? Sto se tice Paradise Lost-a, ne slazem se. Tada je SKC bio dupke pun. Cela velika sala + hol ispred gde je sank, su bili ispunjeni kao u kosnici. 1000 a mozda i vise ljudi te veceri. Type O nije bilo bas skroz puno, ali je bilo preko 500 coveka sigurno. Anathema se po mom misljenju ne uklapa u malu salu. Na taj koncert bi sigurno doslo 700-800 vernih fanova, a uz dobru reklamu i malo rotacije njihovih pesama u medijima, jos sigurno 100-tinak novih fanova. Znaci velika sala. I agree!! Quote
Buddha Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 i ja bih voleo veliku salu (zato sto bi sve ispod toga za anathemu izgeldalo tuzno), ali kao sto rekoh, nije do mene... strpite se, videcemo. ako bi do koncerta doslo, reklama bi bila dobra, bar to mogu da obecam. (to ne podrazumeva bilborde, vec pristojnu medijsku pokrivenost) Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Ja sam danas nesto skontao, mi ustvari radimo SAVRSENO DOBRU reklamu , s'obzirom koliki nam je budzet za iste ... Videcemo sta cemo sa Anathemom, nije tajna da smo ih jurili u protekle dve-tri godine ... ali nije do nas jednostavno ... Quote
Buddha Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 opusteno. javi sta se desava blagovremeno.... Quote
Prometheus Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Cool. Vredi pokusati. Sigurno bi vam se isplatilo. Ima u Srbiji puno Anathema fanova. Ako treba neka pomoc, oko promocije, voljan sam da pomognem. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Heh znam ja da ima ... i znam da vredi da pokusamo... ali to ne ide bas tako :)hehe... zajebano je sve to oko dogovaranja itd. Kazem vam dve - dve i po godine se pretezemo sa tim managerom i tesko je iskombinovati bilo sta . Quote
~Highlander~ Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Novi album deluje obećavajuće. Poslušao sam samo Fragile Dreams i stvarno je dobra. P.S. Dovedite ih, bre! Quote
bambayay Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 28. oktobra sviraju u Beču. Karta za taj događaj je 25 evra plus prevoz (autobusom oko 50 evra iz Beograda). Quote
Nisko_Se_Mazim Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Anathema se po mom misljenju ne uklapa u malu salu. Na taj koncert bi sigurno doslo 700-800 vernih fanova, a uz dobru reklamu i malo rotacije njihovih pesama u medijima, jos sigurno 100-tinak novih fanova. Znaci velika sala. Tesko Oko 500 ljudi max-toliko likova koliko pominjes je doslo na Legacy pored svih onih odlicnih bendova pa ti gledaj Quote
Sale B.C. Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 nisam ih dosad čuo uživo, a sad skinuh ''a moment in time'' - jebote koji krš i raspad, još obradili comfortably numb od flojda - katastrofa Quote
KinSlayer Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Sta fali? Imam original dvd... Vrh je. Quote
Sale B.C. Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 baš si se zajebao ako si dao za to pare, puno ima falša Quote
KinSlayer Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Svaki bend koji sam uzivo gledao ima falsa kolko hoces... Jbg. Quote
marko.nocturne Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 again pointless argument... Quote
WindrideR Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Zadnjih nekoliko dana non-stop slusam Anathemu, kao sto sam i ranije cinio. Stvarno neke pesme toliko pogadjaju u dushu da je to neverovatno. Quote
~Highlander~ Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Evo, sad sam preslušao sve... Hmm, šta znam, mnogo je bre sporo. I one najsporije balade sa prethodnih albuma su još više usporili (npr. One last goodbye) ali, eto, i dalje zvuče odlično. Sad ne znam da li sam ja pristrasan ili šta je u pitanju... Nova pesma (unchained) je isto mnogo dobra, kao i Angelica, koja bi zvučala fantastično i da je sviraju četiri majmuna na raštimovanim violončelima dok balansiraju na monociklu na konopcu... Quote
Buddha Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Antimatter u sastavu Mick Moss & Duncan Patterson najverovatnije u Beogradu 2. novembra. Quote
Lunar Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Bravo Budo. I Duncan Patterson je odustao od ovog benda? Ili sam ja neshto pogreshno cuo. Quote
VoivodBG Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Antimatter u sastavu Mick Moss & Duncan Patterson najverovatnije u Beogradu 2. novembra. U living room-u ili maloj/velikoj sali skc-a? Quote
Recommended Posts