Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebes ga, meni lici na onog lika iz Simply Red. Stvarno je gadan covek.

Gledam juce DVD Vision of a dying embrace i videlo se jos tad u njegovom milom licu da ce doci do promene, viri mu dobrota iz face cak i dok peva Shroud of Frost. :)

I ne znam koji su kurac oni Poljaci onoliko skakali, jbt skacu likovi na uvodu Sunset of the age :) :) :)

Posted

Jebem li ga, ali Poljaci snimaju pun qrac koncerata tamo kod njih, znači ono neki skroz trve UG bendovi vidiš izdaju DVD, gde je snimano - uglavnom Katovice/Krakov/Varšava, izdavač - Metal Mind (takođe Poljaci). Mogli bi npr i ovi iz Symphony X njima da se obrate, a ne se blamiraju izdaju bonus DVD sa bootlegčinama nekim. :)

Posted

Pa tamo se odrzava Metal Mania festival, i oni imaju svoju produkciju i svi bendovi snime pride koncert i izdaju, nikakav stos nije :)hehehee...

Znaci odem ja da sviram sa mojim bendom i tamo me snime i ja izdam dvd frubi i drugar sa donje slike .

Posted

A Vision Of A Dying Embrace i For Darkest Eyes su snimljeni istog dana u istom klubu, da... Anathema bila predgrupa Brajdima... bese to neki mart 1996. ili tako nesto...

Posted

Rekao je već.

nazalost, Antimatter koncert se pomera za pocetak 2009... jos se ne zna kad.

trenutno im je mnogo skupo samo da doputuju u Tursku i Beograd, tako da ce koncert sacekati ipak sledecu turneju...

• 2 weeks later...