Baal Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Uh, Eternity mu dođe transformisanje Anatheme iz doom metala u prog/whatever-rock, al' svaki 'bum od njih je specifičan. Probaj sa Alternative 4, meni je on najbolji Anathema album (a omiljen mi je Judgement ), a ako ti se to toliko ne svidi, vrati se na The Silent Enigma album (najbolji doom/death album ikada, imho). Ako ideš unazad, nemoj da ideš dalje od Pentecost III, nema svrhe. Quote
AstralliS Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 "Alternative 4" ako ti se ne svidi, onda where do we go... Quote
WindrideR Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Alternative 4 i Judgement su svakako najbolji albumi ovog benda! Quote
KinSlayer Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Navukoh se opasno na Eternity album.......... ajd prekaljeni anatemicari/anatemasi/anatemisti dajte savet kuda dalje da krenem...forward ili backward... doduse sad skinuh judgement i nesto mi nije toliko dojmljiv na prvo slusanje kao Eternity, Don't look too far bi mogla da prodje kao grunge (!?)...ne mislim nista lose...samo pokusavam da uhvatim srz Alternative 4 Quote
Lunar Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Meni je Eternity najbolji njihov album fantastichan balans izmedju nekog alternativnog metala i dooma. A odma posle mi je ovaj najnoviji i Judgment . Quote
Simadin Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Alternative 4 i Judgement su svakako najbolji albumi ovog benda! +1 Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 meni i natural disaster nikad bolji. Quote
Zazidar Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 hotjete retji da sam poslednji primerak Doomosaurusa koji slusha Crestfallen i Serenades ? Quote
Paklena Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Dragi prijatelji hvala na svesrdnom trudu...za sada preslusavam Judgement i Alternative 4, mada moram priznati da mi su mi Angelica i Beloved sa Eternity neprevazidjene! Quote
KinSlayer Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 hotjete retji da sam poslednji primerak Doomosaurusa koji slusha Crestfallen i Serenades ? Nisi. Ja sam im se opet vratio... Quote
Mari Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nisi. Ja sam im se opet vratio... I ja i ja. Quote
Funeral Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Dragi prijatelji hvala na svesrdnom trudu...za sada preslusavam Judgement i Alternative 4, mada moram priznati da mi su mi Angelica i Beloved sa Eternity neprevazidjene! Da,kao i Empty i Re-Connect Quote
Fapril ethereal Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Kingdom-Pentecost ta stvar ima jedan od najboljih rifova u Gothic metalu... Quote
angels deserve to die Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Anathema nije gothic metal, mada ima veze s njim. Quote
Fapril ethereal Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 a jes ti cula tu stvar uopste? Quote
Fapril ethereal Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 pa aj nek bidne da je tako...ne razbiram ja mnogo te modne pravce... Quote
VoivodBG Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Anathema Discography Lossless Quote
Nisko_Se_Mazim Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Pa nije sadasnja Anathema bas doom ili gothic Ima nekih primesa ali tesko je odrediti-otprilike je neka prog/alternativna muzika sada Quote
WindrideR Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Mislim da je bespotrebno raspravljati o tome kom zanru pripada Anathema. Taj bend je prosao kroz toliko faza i ima toliko razlicitih pesama da je takva debata besmislena. Quote
Baal Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Ja sam pričao isključivo o Kingdom pesmi. Quote
Grobodan Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Šta se dešava koji kurac sa novim albumom, zar nije već trebao da izađe? Na sajtu ništa... Quote
Recommended Posts