Black desire Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Lista je savrsena, da, prve 4 i da umrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 mozda i dodju u Bg..ko zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 setlista je krajnje oskudna u dum metalu, imaju li oni neki album do alternative 4:)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 mozda i dodju u Bg..ko zna To je realno kolko i da sviraju samo prva 2 albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilS tear Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Gospodo,da li neko mozda ide u Budimpestu 18.novembra na koncert Anatheme,i da li karte mogu ovde negde da se kupe?Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Ide se u Zagreb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 stigla mi je ulaznica, do jaja! ima li neki organizovani prevoz? i upravo videh na last.fm-u da i the ocean svira sa njima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Anathema na ovoj turneji samo u Beograd ne dolazi, cela istočna evropa je pokrivena osim nas The Ocean su im podrška na celoj novembarskoj turneji, ali oni ne idu sa braćom Cavanagh u Bukurešt i Sofiju, već dolaze da sviraju u Beogradu, a onda posle nas nastavljaju sa engleskom ekipom ka Bratislavi. Baš mi je krivo što ništa nije ispalo sa organizacijom Anatheme. Da li su oni toliko skupi samo za nas, da li su nezgodni za saradnju, ili nešto treće, ne znam. Jedino me zanima da li je neko od organizatora uopšte kontaktirao bend, i ako jeste, koji su to uslovi koji su uticali da i kod nas ne dođu. Ne nameravam nikog da optužujem u negativnom smislu, samo me zanima, onako kao velikog fana Anatheme, o čemu se približno radi. Svaka čast Legacy-u za Therion, ja sam veoma srećan što dolaze i treći put kod nas, tako i treba. Legacy imaju još nekoliko svirki u ovom periodu tako da mi je za njih jasno da ne bi mogli i engleze da izguraju. Danilo dovodi The Ocean. Znači nema više niko treći kod nas ko bi mogao da pomogne organizaciju ovakvog benda? A ova turneja je veoma dobra. Svako veče sviraju po 2,5 / 3 sata, ceo zadnji album itd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Prosta računica, ne bi ovde došlo na koncert dovoljno ljudi da bi bilo isplatljivo i to je to, nikakve suvišne filozofije nema. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Sa nekom "normalnom" cijenom karte vjerujem da bi bilo dosta ljudi, anathema je u svom žanru kult i nema nikog ko malo temeljnije prati tu scenu da nije upoznat sa njihovim radom. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Sa nekom "normalnom" cijenom karte vjerujem da bi bilo dosta ljudi, anathema je u svom žanru kult i nema nikog ko malo temeljnije prati tu scenu da nije upoznat sa njihovim radom. Upravo to! Anathema bi napunila veliku salu SKC-a, sigurno. Anathema u Srbiji ima mnogo više fanova nego što ljudi misle, i njihov koncert mnogi ne bi propustili. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Vi ste, dabome, svesni da ni bendovi koji su u ovoj zemlji dosta poznatiji i imaju više fanova od Anatheme nisu uspevali da napune veliku salu? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Mislim da Anathema nema sanse u Srbiji. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 brine malo to sto je na Mick-ovu poslednju svirku dosao veoma mali broj ljudi. pa ni Danny-ev i Duncan-ov nastup nije se bas mogao pohvaliti masovnoscu posete. naravno, Anathema je drugaciji kalibar, sam tip svirke i kompletna atmosfera bili bi novi, ali opet, ne mogu da se otmem utisku da bi znatan deo naroda koji bi dosao da ih vidi cinile osobe profila slicnog onom kom godi muzika Antimatter-a. onima koji su u mogucnosti je trenutno bolje da paznju usmere na okolne prestonice. jos stranicu il' dve i ovo kukanje za njihovim dolaskom ce polako prerasti u neukusnu patetiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 stigla mi je ulaznica, do jaja! ima li neki organizovani prevoz? i upravo videh na last.fm-u da i the ocean svira sa njima! U Zagreb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Nema nista organizovano.Svi idu vozom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Nema veze, organizovacemo se za voz, da uvatimo popust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Ja sam otpao za taj popust,posto idem dan ranije na The National...kako god,cekam vas na na "glavnom kolodvoru" kad stignete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 procitao sam da su se ulaznice rasprodale, al reko ajde da pokusam da kupim preko eventima online, i transakcija mi je prosla bez problema. sad ne znam sta ce biti ako je stvarno rasprodano, ostaje da vidim. Koncert nije rasprodan, barem ne još. Prodato je do sada oko 800 ulaznica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 kako se vracate iz zagreba? kad ima poslednji bas/voz i da li to moze da se uhvati posle certa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Pa imas voz u ponoc, al na to se nikad ne stigne, tako da se ceka ovaj u 6 ujutru, 3000 je povratna sa popustom (popust na grupu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 (edited) Ja sam posle jednog koncerta tamo stigao na taj u ponoc,ali bila je bas zeznuta trka sa vremenom...a sto se tice ovoga sad koncerta,postoji teoretska sansa da stignemo,narocito tome u prilog ide to sto je Boogaloo relativno blizu glavnom kolodvoru,ali zaista sumnjam u taj ishod,jer gledajuci set listu,svirace bas,bas dugo. Edited November 11, 2010 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VdFEur28AzM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 (edited) Odlicno bilo sinoc,preko 2 i po sata svirke.Stvarno,svaka im cast za to! Apsolutno iznenadjenje veceri Angelica,a i Comfortably Numb za kraj,iako je po set listi koja je bila ispred njih na stejdzu bio plan da sviraju Kashmir. Evo kompletne set liste: http://www.setlist.fm/setlist/anathema/2010/boogaloo-club-zagreb-croatia-4bd567d2.html Ljudi oko 800,po mojoj proceni i prilicno slabija atmosfera od ocekivane,sa pojedinim pozitivnim trenucima (One Last Goodbye i Fragile Dreams). Bend skoro pa savrseno zvuci,ali posebno moram pohvaliti Lee Douglas.Momenti kad je ona ucestvovala su bili prelepi (A Natural Desaster narocito). Inace,fino su mi legle pesme sa novog albuma,mislim da cu ga od sad malo aktivnije slusati. Zvuk u Boogaloo-u bio predobar,kao i sam prostor (nesto sto nama bas mnogo nedostaje). Edit: Zaboravih na The Ocean...standardno dobra svirka kako smo navikli od njih,samo za razliku od Bg-a,publika ni da se pomakne. Odsvirali su 5 stvari cini mi se i bilo ih je zaista fino videti na velikoj bini,ali kako god,videce se u nedelju sta je atmosfera. Edited November 16, 2010 by Defunctus 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts