marcoman Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Procurelo: http://wizzzeman.ifolder.ru/29249451 Još jedan link: http://www.mediafire.com/?t7b5ld704n40k6j fejk 1 Quote
Baal Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ma, zajebava. Evo me na pretposlednjoj pesmi, za sada poprilično dosadno. Quote
Јарослав Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Не вреди, поред вас неколико таквих Лу никада неће бити највећи хипстер. Него, ако неко више воли Русе: http://www.mediaboom.org/366853-anathema-weather-systems-2012.html Quote
Baal Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Jeste da sam poslušao samo jednom ceo album, al' mi se čini da im je ovo najgori album. Poslušaću ga još par puta sigurno, ali stvarno me je razočarao na prvo slušanje. Quote
marcoman Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 everything is energy and energy is you and me... la la la Quote
Oak Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Au koje razočaranje Untouchable part 1, super pesma, posle toga sam jedva čekao da na red dođe The Beginning and the End, koja je isto super, i još The Storm Before the Calm je solidna, ovo ostalo dosadno, i ženski vokal koji još više smara. Quote
Јарослав Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ау, напљувасте албум, а тек га сада пуштам и не знам шта да очекујем. Quote
Јарослав Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Untouchable part 1, super pesma, posle toga sam jedva čekao da na red dođe The Beginning and the End, koja je isto super, i još The Storm Before the Calm je solidna, ovo ostalo dosadno, i ženski vokal koji još više smara. Исто и код мене. Још може да се издвоји Internal Landscapes, и то је то. Баш досадан албум. Стварно доста волим овај бенд, и могао бих доста тога од њих да сварим, али ово једноставно није то то. Quote
Talvi Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 I meni se svidele one dve od ranije poznate i "The Storm...", ostalo snoozefest. Quote
BlowCape Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 (edited) Ja na ovoj trecoj (i cetvrtoj) pesmi "the gathering..." vise ne mogu ni da prepoznam anathem-u kolko je dosadna ova zenturaca sto peva... Inace, realno, da nije Untouchable-ova i The beginning... zaspao bih slusajuci album.... Edited March 12, 2012 by BlowCape Quote
Black desire Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Na prvi slus nesto i nisam zadovljan, prve 2 su me oduvale, a onda je album malo potonuo. Prvi utisak mi je ima sjajnih i ima dosadnih pesama, fifti fifti, slusace se... Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 ni ja uopste nisam zadovoljan, toliko neki suv i sinteticki osecaj, nemam reci. kao kad se zimi primim na izgled paradajza iz maksija, a on ima ukus stiropora. 3 Quote
Јарослав Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Бољи опис не постоји. Ако ми не буде мрско, обрнућу данас још једном, али не верујем да ће ми се мишљење променити. Quote
In The Flesh Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Meni je album jednoličan. Ima dobre svirke i dobrih pjesama, čak mi se samo par njih ne sviđaju, ali su nekako na isti kalup. Untouchable pt.2 je sranje, Sunlight mi je užasna, čitava pjesma ide u neki build-up style, očekuješ nekakvo ludilo da se desi i - trt. Najbolja mi je i dalje The Begining and The End, ova dugačka TCBTS isto super. Ok album, sve u svemu, ali nije ispunio očekivanja zasnovana na onim pjesmama koje su izašle prije. Quote
soul wandering Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Sve se slazem, dosadno u pm, razbudila me jedino " The Storm..." , odlicna stvar, ostalo premonotono za moj ukus. " The Begining..." narvno najbolja. 1 Quote
truliandedzombileš! Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Meni se ne čini jednoličnim, koliko neke pesme prosto ne valjaju. Nešto je možda subjektivno (ide na kurac kravuljina za mikrofonom), dok za neke pesme zaista nije bilo potrebe - eto, ta Sunlight... mislim da sad znam kako je curama kad ne dožive orgazam. S druge strane, tu je i par koje su svarljive, ali nepotrebne. Generalan utisak da bend nije znao gde će sa pojedinačnim pesmama, albumom kao komletnom pričom, pa čak ni sam sa sobom. Quote
Lou Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Vidim da ću ovo poslušati jednog lepog dana čisto informativno. Quote
truliandedzombileš! Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Tamo negde oko dana kada Srbija bude cela i u Evropskoj Uniji... Quote
Black desire Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 kao kad se zimi primim na izgled paradajza iz maksija, a on ima ukus stiropora. Haha, sjajno. Meni se cini isto da je album izaso u pogresno vreme, ovo je za neko leto, sumrak, plazu... Moram da pohvalim produkciju i vokale koji su mozda najbolji do sad. A sad album ce se slusati u nadolazecem lepom vremenu Quote
Kendall Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Stavio da se skida album, krenuo da čitam vaše komentare i kursor miša momentalno usmerio ka "Cancel download" opciji. Evo, da se malo povratite: http://www.youtube.com/watch?v=tvgiuJr7zPQ "Life, has betrayed me once again". Hm... 1 1 Quote
Recommended Posts