Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije ql podeliti utiske sa fanovima? Nisam profi snimio koncert, nego totalno amaterski, mobilnim telefonom. A ql je skinuti sa torrent-a celu njihovu diskografiju? :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Dobra je ova stvar što je Lou postovao. Zvuči autentično, ima dobru atmosferu i što je najvažnije ima karakter a to je, barem meni, u muzici najvažnije. A kul su i bubnjevi u mirnijim delovima pesme, neodoljivo podsećaju na one iz Alternative 4 sa istoimenog albuma.

Edited by Kendall
  • 5 months later...
Posted (edited)

Auuuuu..... izgubice mnogo publike zbog toga. Mislim ja ne slusam Ramm, pa mi je svejedno, ali znam da ce ovo bas mnoge da pogodi i da ce velika vecina izabrati da gleda Ramm.

Edited by Lunar
Posted (edited)

Pazi Rammstein se nece zavrsiti do 23h, znaci jedino Anathema da pocne u 00h. Ali ponovo gledaj koji je to cim za ljude, da posle koncerta jure od arene do Guna, a drugo posle Rammsteina ce mnogi biti umorni, da li ce biti uopste raspolozeni za jos jedan koncert? ono samo ako si stvarno fan Anatheme ces se iscimati na oba koncerta, a oni koji bi dosli ali nisu tolki fanovi, ce najverovatnije preskociti.

Edited by Lunar
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ramštajn su vec bili, a bogami i jake su cene karata, tako da, biće ljudi i u Gun-u. A ni njima nije prvi put u BG, 9.3.2008. su Danny i Duncan svirali u Livingroomu pa posle svratili u KST :)

Edited by Gospa na Sivcu