tragedy Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Ma dajte bre ljudi, ne patetišite, molim vas... Ako zaista mislis da ovi ljdi ovde patetisu, onda bas i ne shvatas poentu. A to je da muzika koja nosi tako jake emocije, koje ti se prosto urezu u sustinu tvog bica, probude ono najlicnije u tebi, cak ni ne moze se opisati dozivljaj recima. To se oseca u svakoj njihovoj noti. Jednostavno te melodije zagolicaju. Otvori ti se caroban svet, drugi svet pred ocima...Melodije prodru u tvoja secanja, mastanja, snove...i ostanu bas tu...a to se ne da tako lako izreci. Zato, ne brkaj bilo sta u vezi Anathema-e i patetiku, jer je to nista drugo nego skrnavljanje... ne jednostavno si morala to da kazes znam taj nagon niko me ne shvata kad kazem da iskreno VOLIM taj bend e juce sam gledao uyivo iz atine2001 ni manje ni vise nego DYING WISH okinuo sam se Quote
Chlan 787 Posted December 13, 2003 Author Report Posted December 13, 2003 Ma, Princess opušteno! 8) Nikako da skrnavim po Anathemi, ni u ludilu! Pa, zaboga omiljeni su mi bend, i slušam ih skoro šest godina, skoro da nema dana da ne preslušam barem jednu pesmu u protekle četiri...Moj post je samo bio mala opaska na prethodna dva posta, i nije ozbiljan, samo sam se malo zezao... OK? Ne razumem sta je to tako smesno/pateticno u izjavi da je ljubav smisao zivota, pa ako bi mogao da objasnis... Inace, brat mi je jednom prilikom slucajno snimio Cranberries-e (u pitanju je bila kaseta) preko pesama Feel i Regret... Nije zavrsio u Urgentnom, ali je bilo blizu... :x Quote
Agarth Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 8O Au bre ljudi, još ćete me i streljati na kraju! Rekoh, zezao sam se... O tome valjda i govori smajli - koji sam stavio posle rečenice... Dakle, ne shvatajte ništa lično... Svi pričamo ovde o bendu koga volimo, i samo mi je delovalo da ste se ti i Tragedy malko zaneli u momentu i ništa više... Just a joke. OK? Quote
tragedy Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 Ma, Princess opušteno! 8) Nikako da skrnavim po Anathemi, ni u ludilu! Pa, zaboga omiljeni su mi bend, i slušam ih skoro šest godina, skoro da nema dana da ne preslušam barem jednu pesmu u protekle četiri...Moj post je samo bio mala opaska na prethodna dva posta, i nije ozbiljan, samo sam se malo zezao... OK? Ne razumem sta je to tako smesno/pateticno u izjavi da je ljubav smisao zivota, pa ako bi mogao da objasnis... Inace, brat mi je jednom prilikom slucajno snimio Cranberries-e (u pitanju je bila kaseta) preko pesama Feel i Regret... Nije zavrsio u Urgentnom, ali je bilo blizu... :x au regret je najjaca stvar na albumu,posle moje reakcije bi zavrsio na gradskom...znas vec cemu Quote
Chlan 787 Posted December 14, 2003 Author Report Posted December 14, 2003 Regret jeste odlicna stavr, ali meni vise znaci ona: "Fragments of connection died, Some things just won't fade with time..." Quote
tragedy Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 come on and twist a knife again i want to see your fucking try... znas li da je to u potpunosti vincentova stvar(i text i muz.) Quote
Chlan 787 Posted December 14, 2003 Author Report Posted December 14, 2003 Sad znam. Inace, pitanje za sve poznavaoce materije pod imenom Anathema: Koje je pesme Danny kompletno uradio? Quote
KaliM Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Najbolje pjesme su Anyone Anywhere , Lost Control, Empty , Regret, One last Goodbye...ma joj kako imate duse da ih izdvajate. A sto se tice patetisanja ostavite decka na miru, sta se toliko cimate , i ako cemo iskreno i ja mislim da je pateticno i sta cete mi sad ha ! Nemozete mi nista jer ja imam ospice, a imam ih jer samo ja nemam novi CD od ANATHEME i pojedina plemena u Africi ! JOJ! Quote
The Princess of Darkness Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 @ tragedy Skroz smo se razumeli... Ja se totalno pogubim svaki put kad ih slusam! Ovih dana bi trebalo da dobijem novi album(posle milion godina!!!) i jedva cekam da vidim kako ce uticati na mene! Quote
Chlan 787 Posted December 15, 2003 Author Report Posted December 15, 2003 Najbolje pjesme su Anyone Anywhere , Lost Control, Empty , Regret, One last Goodbye...ma joj kako imate duse da ih izdvajate. A sto se tice patetisanja ostavite decka na miru, sta se toliko cimate , i ako cemo iskreno i ja mislim da je pateticno i sta cete mi sad ha ! Nemozete mi nista jer ja imam ospice, a imam ih jer samo ja nemam novi CD od ANATHEME i pojedina plemena u Africi ! JOJ! Jedna stvar: bila sam totalno iskezena kada sam pisala onaj post. Patetika? Ne. Quote
Rain delay Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 Ona brza pesma- PANIC... mnogo je jaka... Quote
Dani Filth Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 Sleepless ??? Kako vam se svidja u COF verziji ??? Quote
tragedy Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 Najbolje pjesme su Anyone Anywhere , Lost Control, Empty , Regret, One last Goodbye...ma joj kako imate duse da ih izdvajate. A sto se tice patetisanja ostavite decka na miru, sta se toliko cimate , i ako cemo iskreno i ja mislim da je pateticno i sta cete mi sad ha ! Nemozete mi nista jer ja imam ospice, a imam ih jer samo ja nemam novi CD od ANATHEME i pojedina plemena u Africi ! JOJ! i pojedini ja mi sviramo sleepless najjace pjesme su sve Quote
Chlan 787 Posted December 17, 2003 Author Report Posted December 17, 2003 Ona brza pesma- PANIC... mnogo je jaka... A sve ostale...smor... Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Regret i one last control su super! Quote
The Princess of Darkness Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Napokon sam preslusala novi album...i svidja mi se. Poprilicno je cudan, opet se razlikuje od onoga sto su do sada radili, sto je, po meni bar, pozitivno, jer jedan umetnik uvek treba teziti necem novom, necem originalnom, da otkriva nove horizonte i izrazi svoja osecanja i prenese inspiraciju u delo na novi, drugaciji nacin. Quote
tragedy Posted December 25, 2003 Report Posted December 25, 2003 rece li ti to svi... DREAM AN ENIGMA...Silent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KaliM Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Reci cu samo jedno ja nisam nabavila cd , i kako stoje stvari necu uskoro :x :ne: Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Pa nisam ni ja..smrc... Quote
Face Of Melinda Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Pa ja albume kao sto su... Silent enigma Pentecost III Judgement Alternative 4 Serenades Eternity uvek stavljam kompletne na listu... a o textovim da ne pricam... perfection! 8O Pesme tesko koju bih izdvojila posebno, ali Angellica mi se strasno dopada kao i The beloved, onda Deep, Empty, Feel, Don't look too far, Anyone Anywhere... i many others i eto upravo slusam Empty... Quote
KaliM Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 He sad imam tri pjesme sa novog albuma jer sam ih skinula sa njihovog sajta i dooooooobreeeeeeeee suuuuuuuu, ma odlicne!!! I eto posto to obicaj nalaze SRECNA NOVA GODINA (fuj) Quote
Wanking Mikica Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Kakvo srceparajuce razmenjivanje tupavih postova izmedju bubuljicavih frigidnih devojaka na ovoj temi! Napravile ste od nje vece sranje nego sto je HIM tema. Wanking Horse se gadi tih balavica koje zamenjuju zdravo normalno vece u gradu sa brisanjem lica od nabedjenih suza prouzrokovanih navodnim nerazumevanjem vasih adolescentnih gluposti od strane pametnog sveta. Fuj! Quote
Agarth Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Ma, baš si faca... :roll: Šetaj dalje! Ja eto mrzim sise od ljudi kao što si ti... I ne povezuj nikako Anthemu sa frigidnim devojčicama i HIM-om! :x Šetaj! Quote
BodyRemover Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Horse je skroz u pravu i ko misli da nije: "UP YOURS"! buckaste adolescentkinje koje slusaju muziku samo da bi imale povoda da izgledaju zlo i ruzno se sminkaju radi neuklapanja u zdrave tokove ne radi toga sto su bolje i posebne nego lame i asocijalne su stvarno zagadile ovu temu ljigavom patetikom koja preti da prsne u lice istih Wanking Horse je mozda i najkompetentniji covek foruma ovoga i ko mu nesto lose kaze moze ici samo na njegovu savest! poz Quote
Kent Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Pazi, teske su reci koriscene, ali se za patetiku slazem...Anathema se mnogo pogresno dozivljava...nikad gore nego u ovim danima...vise mi nije ni cudno kad neko poveze njih sa famoznim HIM-om...a, vi se zapitajte zbog cega dolazi do tih komparacija...polako se degradira ta institucija zvana Anathema... btw. novi je album iznenadjujuce odlican, nisam nista prokomentarisao za njega do sada, jer mi se ne dolazi na ovu temu posle pojedinih iskaza... Quote
Recommended Posts