Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako sam se juce istripovala da je petak...strasno, otisla sam kuci uverena da imam ceo vikend da uzivam u carima QR! Ali ne, morala sam da ustanem danas u 7, i idem na predavanje...tj.lektorsku vezbu! Evo zavrsih, i uskoro kuci moram poci!

Posted
E a meni ladno fali drugi deo Live Evolutiona... Ide donekle i samo iseceno. Na div-x-u. Tacnije fale stvari sa Mindcrimea i ne znam sta jos. Jel mozda to ima neko? Znam da ti imas ali si predaleko icon_wink.gif

Treba Piletu Mercury-ju biggrin.gif da režem Dokken i Ratt (jos ostao jedan deo koncerta od Ratt da se skine) pa mogu i tebi da dodam taj drugi deo (tj kod mene je to drugi disk, ne znam od koje pesme ti fali). Ovo ostalo imaš I guess.

Posted
E a meni ladno fali drugi deo Live Evolutiona... Ide donekle i samo iseceno. Na div-x-u. Tacnije fale stvari sa Mindcrimea i ne znam sta jos. Jel mozda to ima neko? Znam da ti imas ali si predaleko icon_wink.gif

Nabavicu taj video bootleg iz japana uskoro na dvd-u...

Posted
Treba Piletu Mercury-ju biggrin.gif da režem Dokken i Ratt (jos ostao jedan deo koncerta od Ratt da se skine) pa mogu i tebi da dodam taj drugi deo (tj kod mene je to drugi disk, ne znam od koje pesme ti fali). Ovo ostalo imaš I guess.

Odlicno. Ma da, samo drugi disk. Unapred zahvalan. 233.gif

Posted

Sokirala me jedna činjenica za koju sam nedavno saznao, a to je da su dana 5.09. 1991. Queensryche svirali u Zagrebu u klubu Kulušić.

Ne mogu vjerovati da su Queensi bili u Zagrebu..

Bio tko?

Posted
Sokirala me jedna činjenica za koju sam nedavno saznao, a to je da su dana 5.09. 1991. Queensryche svirali u Zagrebu u klubu Kulušić.

Bio tko?

Haha... Imao sam 8 godina....

Posted

Bio tko?

Can't believe icon_surprised.gif

Je si ti siguran?

Mislim,nikad nisam cuo niotkog da je nekad spomenuo da su Queensryche bili u Zagrebu ( ph34r.gif )...a kamoli da je bio na tom koncertu musik19.gif

Posted

Bio tko?

NEMA SANSE. U TO VREME JE RAT NA PODRUCJU HRVATSKE UVELIKO BESNEO.

Posted (edited)

Ali nije u Zagrebu...

EDIT:Mada,bez obzira sto nije u Zagrebu,tesko je poverovati da se neko usudio da u toj situaciji docede neki strani bend.

@Pavao:Imas li informaciju dal' su svirali tada (ako su svirali) sami ili sa predgrupama (i kojim)?

Edited by LazaGNR
Posted
NEMA SANSE. U TO VREME JE RAT NA PODRUCJU HRVATSKE UVELIKO BESNEO.

Ja nešto kontam, možda, ipak.

To je bila Monstera of Rock turneja 1991, AC/DC, Metallica, Motley, Queensryche, i bili su planirani BG i ZG, a onda otkazani, pa je moguće da su ovi odradili nešto na svoju ruku onako sa strane, kao što su radili Motley i Black Crowes, pošto recimo imam plakat za njemački dio te turneje i od 6 upisanih koncerata, na dva stoji zvjezdica - "Ohne Motley Crue und Black Crowes"...

Posted
Ja nešto kontam, možda, ipak.

A ja nesto kontam da su oni stavili datum, pa posle zaboravili skinuti, i tako je ostalo. Sumnjam, jer bi bio bar jedan novinski clanak kojeg bi se bar jedan covek u drzavi secao. Nikad nisam cuo slicnu pricu, a cuo sam raznorazne - tipa otkazivanje King Diamond koncerta negde pocetkom 1990. u Sloveniji, pa je King tada bacio prokletstvo na Jugoslaviju zbog toga sto su ga vratili sa granice, nakon cega je poceo rat. Spooky icon_biggrin.gif