michelle Posted March 3, 2003 Author Report Posted March 3, 2003 I jos jedna veoma posecena tema koju sam ja otvorila... :roll: :| Quote
403 Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 moras potaknut diskusiju u svakom slucaju, dobri su pogotovo Jet City Woman Silent Lucidity (sjajan rad na akustari) I Am I Empire osjeti im se da su svi odlicni muzicari - a jos kakvu gitaru svira tip na JC Woman spotu - dobri bendovi izlaze iz seattlea edit - pise se queensryche, zajedno Quote
хипербилирубинонемија Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 Volite li? Naravno da ih volim ali mislim da ova tema vec postiji na p`n`p forumu. Ipak se oni smatraju jednim od osnivaca prog metala. Josh jedna stvar-pishe se zajedno QUEENSRYCHE! Izvini sto ovako smaram ali nisam mogao da izdrzim da te ne ispravim! Quote
michelle Posted March 3, 2003 Author Report Posted March 3, 2003 Upravu si :oops: Videla sam sta sam napisala tek kad je bilo poslato :oops: OK, sad mi je jasno zasto je na temi slab odziv- vec postoji. Quote
lemmy sixx Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Ja ovo prebacujem na power/progressive,pa vi vidite sta cete sa njom. Quote
lemmy sixx Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Nazalost,nesto mi bas ne rade ove priestovske opcije.Jos cete morati sacekati na prebacivanje. Quote
Kent Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 Ovako, slusao sam Tribe i mogu reci da je dosta bolji od dva prethodna sranja...veoma melodican i zarazan album koji na trenutke podseti kakav je ovo bend nekada bio...nista vise, nista manje... Quote
Apeiron Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 Tacno, dva prethodna albuma, i rec koju je KentKG upotrebio je preblaga... Citao sam neke izvestaje iz studija, gde glupi novinari ovaj novi album porede sa biblijom kao sto je Promised Land, ili jos gore, sa Rage for Order... a cinjenica je da je QR na putu bez povratka. Cuo sam neke semplove sa ovog novog, i bez veze su, nigde njihovih melodija, nigde lepote Geoff-ovog glasa, nigde nicega... BIli su, i ostali na mojoj all time top 3 prog listi, ali ovo vise nisu oni... Quote
Guest Ivan88 Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 Jel ovo jedina tema o njima? Koji album (i psma) vam se najvise svidja? Quote
Hail Metal Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 Empire je mocan album,pogotovu istoimena pesma Quote
michelle Posted July 18, 2003 Author Report Posted July 18, 2003 Nije ovo jedina tema, bila je jos jedna, negde pri dnu. Omiljeni album mi je Operation Mindcrime, ali ni Empire ne zaostaje. Quote
Guest Ivan88 Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 mmm, operation mind crime je totalno gotivan L;))) imam na nekom mp3 dosta njihovih albuma a posto je to neizvodljivo slusati onako od jednom L;) onda sam krenuo album po album... prvo sam poceo sa quen of the reich (ili to nije album...) i mnogo mi se svideo... sad se trenutno bakcem sa operation mind crime (nisam ga presluso detaljno, tj nisam sve pesme presluso detaljno) i svidja mi se prilicno... nadam se da ostali nece zaostati a vase misljenje o najboljem albumu mi treba da bi se odlucio na koji sledece da se bacim ;PPPPP Quote
Apeiron Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 Nije ovo jedina tema, bila je jos jedna, negde pri dnu. Omiljeni album mi je Operation Mindcrime, ali ni Empire ne zaostaje. Ti si jedina osoba (pored mene) koja u potpisu ima Queensryche text. Drago mi je da bar neko ovde shvata velicinu ovog benda... Quote
michelle Posted July 18, 2003 Author Report Posted July 18, 2003 Evo jos jednog potpisa iz tog arsenala Imaju fantasticne tekstove a: Tate je jedan od mojih omiljenih vokala. Da li neko ima njegov solo album? Quote
Apeiron Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 Heh, ja bih u potpis najradije stavio kompletan Jet City Woman text, ali ne moze... Solo album Geoff Tatea (koji je meni, uz Khana, najbolji metal pevac svih vremena) nije nesto posebno, sta vise, ne lici na radove ovog benda, ima nekih grunge prizvuka koje ja nikako ne mogu da svarim... Quote
spacedyevest Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 Queensryche... ime koje govori za sebe. Umetnici koji su za sobom ostavili vrednost koja ce vecno trajati. Michelle, posedujem CD Geoff Tate i mislim da treba da ga cujes. Takodje ne bi trebalo propustiti fenomenalni ambijentalni driving rock > Rockenfield/Speer -Hells Canyon. _______________________________ turn another turn... SpOOl Quote
postman Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 Ovako, slusao sam Tribe i mogu reci da je dosta bolji od dva prethodna sranja...veoma melodican i zarazan album koji na trenutke podseti kakav je ovo bend nekada bio...nista vise, nista manje... Poprilicno se slazem . Quote
dezinsektor Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Pogrijesio sam, al to je snaga pravog ratnika, priznati pogresku. Naime napisao sam tam u nekom topicu da nitko ne spominje Queensryche. Uglavnom, dobar, al samo prvi njihovi uratci: 1. Queen Of The Reich 2 Operation Mindcrime 3. Empire Bas tim kvalitativnim redosljedom. Al jebote, ovo je progressive/power forum, pa oni su ipak, heavy. Quote
Apeiron Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Prijatelju, QR nema veze sa Heavy-em. Eventualno na mini LPu i na Warningu. Rage for Order je jedan od najprogresivnijih albuma svih vremena. Promised Land takodje... Opet da kazem: uz DT i FW, najbolji prog bend svih vremena. Quote
dezinsektor Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Ovo sam vec jednom rekao, na Heavy Metal forumu imas topic 'sto je heavy', pa mozes onako iz srca rec sto mislis, pa cu prosudit dal si kompetentan govorit sto je heavy, a sto nije. Quote
Recommended Posts