Ајлин Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Moguce, ali mislim da sam na "Mindcrime at the moore" bonus feature video Geoff-a kako caska i pije VINO sa Ronnie James Dio... Mozda je i bio sok od borovnice, case su bile vinske... nije sok tata geoff se bacio na uzgoj vina i to ozbiljno. @divlji tigar: a sledeća iza helpless? touch. baby you're mine, you just don't know it yet pa ovo je potpuno za mene..... Quote
Assignment Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Steta za Mike Stoun-a Kada je bio Kelly Grey moglo se lepo videti koliko ovom bendu znaci dobar gitarista i koliko su se popravili sa Mike-om... Ako se suditi po izgledu, nece biti veselo... Quote
ProgressiveR Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Eh, ima jedna stara (bosanska) izreka koju Queensryche izgleda nije čuo: "Treba znat' kad stat' srat'" Quote
Night Prowler Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Odlican komentar tamo dole: yet another nail in the Ryche coffin. Ili ovaj: This is probably just an elaborate prank to make DeGarmo shit his pants laughing. Quote
The Trooper Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Odlican komentar tamo dole: yet another nail in the Ryche coffin. ajoj Quote
Assignment Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jedino sto me sveta je to hailovanje DeGarma... Cemu? Covek vise nije zaiteresovan za Queensryche i to je to - ali neki su u velikoj zabludi ako misle da bi Ryche sa DeGarmom jos uvek snimali super albume! "Hear in the new frontier" je bio DeGarmov babe - a takodje je pisao za "Trybe" - a ti albumi su za OM II cista NULA... Quote
Assignment Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Nisam siguran, ali mislim da ovde jos nisam bio postavio: QUEENSRYCHE - Della Brown (unplugged) Perverzija Quote
Ајлин Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 da odlična je slušala sam do iznemoglosti evo jedan mali Quote
vladream Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 uh al je odvratna ova nova stvar, bar na prvo slusanje, prosto kao fazon sa take cover albumom, samo sto nisu obrade Quote
Apeiron Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Nisam siguran, ali mislim da ovde jos nisam bio postavio: QUEENSRYCHE - Della Brown (unplugged) Perverzija Daaa, taj MTV unplugged je kvlt, a bas skoro naletih na zapis sa miksete te svirke, uvek sam se pitao sto izdvojise samo 5 pesama tu, kad je bilo jos toga (doduse, jedino jos Anybody Listening kao autorska...). Quote
Divlji Tigar Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 @divlji tigar: a sledeća iza helpless? touch. baby you're mine, you just don't know it yet pa ovo je potpuno za mene..... Dobra je i ta. Quote
Aces High Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Polovina meseca je a album izlazi 31 marta! Jel ima neki demo ili nesto? Nigde ne mogu da nadjem nista... Quote
Prisoner of Dreams Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Queensryche - If I Were King [single] http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1622853 Quote
Ајлин Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 jao dajte nešto što nije torrent / emule ne smem da torrentujem sa ove mašine Quote
Aces High Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Idi na You Tube pa poslusaj pesmu Inace pesma na prvo slusanje nista posebno, videcemo album Quote
Grobodan Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Album: http://depositfiles.com/files/bgc5mgxu0 Ja ovo ne smem slušati, ajte vi prvo... Quote
Lunar Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Ma bice dobar........ Meni us Tribe i operation Mindcrime II bili sasvim okej album, valjda ce i ovaj. Edited March 17, 2009 by Lunar Quote
Лука Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Skida se Edited March 17, 2009 by Luka Hoax Quote
Wendigo Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Prvi utisak: dobro je ovo! Poslednji Queensryche album koji volim je Promised Land, a ovaj novi me upravo podseća na njega. Edited March 17, 2009 by Wendigo Quote
Лука Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Prvi utisak: dobro je ovo! Poslednji Queensryche album koji volim je Promised Land, a ovaj novi me upravo podseća na njega. Hehe, svi ih ovde gotivimo do PL Prvi utisak... Vokal mi malo ravan na prvo slušanje čini mi se da je ovaj album bolji od prošlih par.... Da ga večeras zavrtim pristojno pa se čujemo! Edited March 17, 2009 by Luka Hoax Quote
Apeiron Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Pristavih da se skida. Joooj, kako cu biti besan ako je procena poredjenja sa Promised Land losa, ima da obrisem celu temu Quote
Лука Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Pristavih da se skida. Joooj, kako cu biti besan ako je procena poredjenja sa Promised Land losa, ima da obrisem celu temu Ma morao bi Geoff da dune u saksofon inače to nije to Edited March 17, 2009 by Luka Hoax Quote
ProgressiveR Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 I ja pristavio da se skida ... al' imam osećaj da ću da se smejem Quote
In The Flesh Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Sto si na kraj srca? Bice to super,vidjeces Upravo skidam Quote
Wendigo Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Pristavih da se skida. Joooj, kako cu biti besan ako je procena poredjenja sa Promised Land losa, ima da obrisem celu temu Ja sam rekao da me (posle prvog slušanja) podseća na P.L., ne i da je tako dobar. Iskreno, albume posle P.L. -a do kraja mogu da preslušam samo na silu. Međutim, u slučaju novog albuma imam želju da ga opet slušam, a to je već pozitivan znak. Quote
Recommended Posts