Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jel' on to rekao "Revolution calling"? :haha:

Pesma mi je onako, mada moram priznati da mi se sa prošlim albumom maaaalčice vratilo interesovanje u ovaj bend. Where dreams go to die, Redemption i recimo In this light su bile prilično dobre stvari. :rockdevil:

Posted (edited)

Da budem brutalno iskren nije ovo stari Ryche ali bolje mi zvuci od prethodnog.

Lici li nekom Todd na Peter Dinklage-a normalne velicine? :haha:

Edited by Grobodan
Posted

slao sam progerima na fejsu, ali ne znam da li sam ovde postavio.

elem, pevac Power of Omensa (kult kultova bend naravno) ima Queensryche tribute bend koji zvuci bolje od obe trenutne inkarnacije

Posted

Ja sam tek sad ovo u celini procitao http://www.metal-rules.com/metalnews/2012/07/11/queensryche-guitarist-geoff-tate-spat-in-my-face-punched-me-and-called-me-a-pussy/

Znao sam da je bilo sranje ali detalje bas i ne :haha:

Sad vidim da je i prosli album izbacen na brzinu cisto da se ime odrzi i dobije momentum, to objasnjava zasto je tako kratak.

Poceo sam cak i da cekam novi, nece to biti nikad kao pre jer nema DeGarma i Tatea iz normalnih dana ali neka izbace neki posten mudar power heavy i meni dosta, ne nadam se novom Operation Mindcrime.

Posted

Pa zato i kazem da ne ocekujem da ce biti kao pre, bio bih zadovoljan da izbace neki catchy power heavy album sa proggy notom (u stilu ove dve pesme sto smo culi) jer ne verujem da imaju kapacitet za stara remek dela.

Da nemas Turn of the Tide na originalu?