Лука Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 (edited) Meni Rage For Order i OMC na iston novu ali češće pustim Rage For Order. Edited June 27, 2016 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Operation Mindcrime > Empire > Rage for order > Warning > Promised Land. EP ne znam gde da uguram. Od ostalog samo poslednju negde iza svega ovog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 OM zvuci bas basic kad uporedis sa RfO. naravno da je savrsen i kult, ali RfO je kao Awaken the Guardian. unikatan primer, nista se slicno nije pojavilo. kao sto Luka kaze, idalje zvuci svemirski i idalje je tesko iz danasnje perspektive skapirati kako je uopste neko dosao do takvog zvuka 86 a kamoli tad kapiram. taj neki blade runner prog metal meni su PL i OM na istom nivou. Empire retko kad pustim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 O:M > Rage >>> PL >> Warning >>>>> Empire Ne stigoh da obeležim godišnjicu, mogao bih da pustim album ovih dana. Nisam odaaaaavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Rage for order > Operation Mindcrime > Promised Land > Empire > Warning. RfO je kao Awaken the Guardian. unikatan primer, nista se slicno nije pojavilo. kao sto Luka kaze, idalje zvuci svemirski i idalje je tesko iz danasnje perspektive skapirati kako je uopste neko dosao do takvog zvuka 86 a kamoli tad kapiram. taj neki blade runner prog metal To je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Bas me cudi malo ljubavi za Empire. Ja sam ga cuo odmah u paketu sa OM pa ga mozda zato toliko gotivim ali cesto ga pustim i dan danas, elegantan i komercijalan istovremeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Meni je Empire prvi cijeli album od njih koji sam čuo još kao klinac, u prvom srednje. I zbog njega sam ih i zavolio. Odmah me oduševio (vjerovatno zbog te svoje komercijalnosti), bukvalno svaki dan sam ga vrtio po nekoliko puta. Tek možda čitavu godinu ili godinu i po kasnije sam čuo Rage for order, pa tek onda OM... Prvi utisak sa RfO mi je bio to koliko je drugačiji od Empire na koji sam navikao, ali mi se ipak svidio, mada u tom prvom momentu znatno manje od Empire. Međutim, nešto me vuklo da ga slušam iznova i iznova i malo kasnije mi je već bio kao droga Onda kad sam čuo OM, stalno sam ga poredio sa Rfo i nekako mu je uvijek falilo ono "nešto" u zvuku, nikako nije uspijevao da dostigne tu magiju RfO na koji sam se uvijek vraćao... I tako mi je nekako ostalo i do danas. A Empire je svakako dobar, na momente i vrhunski album, međutim ta komercijalnost u kombinaciji sa prevelikim broj slušanja u mladosti ( ) su doprinijeli da skoro nikad ne poželim ponovo da ga pustim, mislim da ga i sad nisam pustio bar 5-6 godina... Jednostavno, kad mi se sluša Queensryche, uvijek puštam RfO, OM ili Promised Land. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Pa eto sad kad si priznao problem lepo pusti Empire A debi/EP? Isto vrlo jaka izdanja, na EPju bas dva mega hita Queen of the Reich i Lady wore Black, a vec sam debi je bio drugaciji od trenutnih desavanja u metalu, videlo se da je bend sa vizijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 A debi/EP? Isto vrlo jaka izdanja, na EPju bas dva mega hita Queen of the Reich i Lady wore Black, a vec sam debi je bio drugaciji od trenutnih desavanja u metalu, videlo se da je bend sa vizijom. pa ista prica kao Fates Warning maltene. Maiden uticaj je bio jak. culo se vrlo jasno da ce uskoro da prevaziju taj Maiden stil, ali trebalo im malo vremena da se kristalizuje vizija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 The Warning, pa onda neka se poređaju Empajeri, Rejdžovi i Majndkrajmovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Mene Empire slabo nešto radio, napucan je album i sve ali sam slabije reagovao. Više sam Promised Land slušao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 >>>>> sve što je ovaj bend ikada izbacio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 not really. ali svakako bolje od celih discografija vecine bendova iz te ere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Lazo jel ja treba da kačim ovo jbt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 to buraz niko ne treba da kaci jer je verovatno djubre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 http://getmetal.org/progressive-metal/109294-operation-mindcrime-resurrection-2016.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 ako nekog zanima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 25, 2019 Report Share Posted February 25, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Kao da Geofa nije ni bilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Mene su oni nasli samo sa Mindcrime i prvim EP-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 novihttps://www9.zippyshare.com/v/9Dlajyf8/file.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 On 2/26/2019 at 4:08 PM, Sreta said: Kao da Geofa nije ni bilo! aj ne seri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 :D Stvar je dobra, za razliku od Geofovih varijanti, mnogo bolja ako cemo realno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 (edited) svi znamo da je tejt budaletina i da nista valjano nije snimio vec 20 godina, ali je ovo idalje djubre i ne zvuci kao queensryche nego kao neki osrednji prog power bend sa wanna be tejt klon vokalom. cak nije ni najbolji tejt klon kojeg sam cuo Edited February 28, 2019 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 joj što skiči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts