azal Posted July 11, 2024 Report Posted July 11, 2024 moglo je i ovo u Fest sa ostalim matorim propalicama Quote
VoivodBG Posted November 5, 2024 Report Posted November 5, 2024 https://consequence.net/2024/11/queensryche-geoff-tate-operation-mindcrime-iii/ Quote
Kumodraski Vo Posted January 5 Report Posted January 5 Nesto sam razmišljao, je l' postoji album sa vise catchy refrena od O:M Jedino mi metalika pada na pamet ali nijedan album nema tolike refrene.. 1 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted January 6 Report Posted January 6 Blind Guardian od Talesa do Opere nadjebava sve po pitanju refrena, pa i Queensryche Quote
vudun Posted January 6 Report Posted January 6 'Beš catchy refrene, oni dođu i prođu... Š... što sam stariji to sve više shvaćam monumentalnost ovoga benda i njihov kolosalni artistički heritage... Quote
Sreta Posted January 6 Report Posted January 6 Dok je Blind Guardian za decicu i Tolkinove drkice. Par dobrih pesama, tipa 4, najbolja sa Kaiem. 1 Quote
Mračna kurcobolja Posted January 11 Report Posted January 11 On 1/5/2025 at 9:20 PM, Kumodraski Vo said: Nesto sam razmišljao, je l' postoji album sa vise catchy refrena od O:M Jedino mi metalika pada na pamet ali nijedan album nema tolike refrene.. Walls of Jericho, Keeper I i II... 1 Quote
Kumodraski Vo Posted January 11 Report Posted January 11 Jes dobri izbori ali kad pogledas zasebno albume imaju manje pesama nego ovaj.. Quote
Dinarski Ratnik Posted January 11 Report Posted January 11 O:M ima 10 pjesama bez računanja interluda. Nightfall in Middle-Earth ima 11. Virgin Steele isto imaju po +10 pjesama na svojim najboljim albumima, sve sa jebačkim i gigantskim refrenima Quote
aRmatuRa Posted January 11 Report Posted January 11 Raunchy - Confusion Bay refreni > BG refreni. 1 Quote
vudun Posted January 13 Report Posted January 13 Kvinsrajh su svakako jedan od najkultnijih bendova ikada... Molim vas, baratamo golim činjenicama... Quote
Kumodraski Vo Posted Monday at 08:07 AM Report Posted Monday at 08:07 AM On 1/11/2025 at 5:37 PM, Dinarski Ratnik said: O:M ima 10 pjesama bez računanja interluda. Nightfall in Middle-Earth ima 11. Virgin Steele isto imaju po +10 pjesama na svojim najboljim albumima, sve sa jebačkim i gigantskim refrenima Taj virgin nisam nikad mirisao, sve mi vuce na neki aor.. Gardijane realno volim samo 2-3 pesme, moracu da pojačam znanje pred svirku.. Quote
Grobodan Posted Monday at 09:07 AM Report Posted Monday at 09:07 AM Moraš se vratiti na oba benda ponovo, vredi 2 Quote
azal Posted Monday at 10:36 AM Report Posted Monday at 10:36 AM On 1/11/2025 at 8:51 PM, aRmatuRa said: Raunchy - Confusion Bay refreni > BG refreni. ne. ali jak album sa refrenima. BG sve do NATO imali def najjace refrene ikad u metalu, posle toga sve gore i gore. jos par metal adjacent albuma gde su mi svaki refren kidanje The Damned Things - Ironiclast i poslednja dva Fair to Midland albuma. ne metal ali rok gde je svaka pesma da skines majicu The Gaslight Anthem - 59 Sound i American Slang. Quote
Haos sam ja Posted Monday at 10:49 AM Report Posted Monday at 10:49 AM najjače refrene imaju linkin park i džastin timberlejk Quote
azal Posted Monday at 10:54 AM Report Posted Monday at 10:54 AM i prva cetri Rhapsodya, onda otisli i oni u kurac Quote
Grobodan Posted Monday at 11:17 AM Report Posted Monday at 11:17 AM Najbolji recept za refren imaju Grave digger Npr ime pesme Valhalla, Chris 4x vikne VALHALLA i to je to 3 Quote
Recommended Posts