Evil warning Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 khm...QR je dobio jos jednog fana...mislim slusala sam ih ranije ali nemam pojma...ok su mi...moze da prodje kod mene... Mislim da znam ko je uticao na to da postanes fan queensruche-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 pa dobro nisam bas TOLIKI fan..kazem mogu i ne moram da ih slusam... ne bez zezanja,ok su mi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 meni je omiljena - Breaking The Silence Nego sta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Jane Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 meni je omiljena - Breaking The Silence E i meni je... Gledala sam ih proslog juna u Sofiji i koncert i nije bio bas sjajan, ali ja sam bila tooooliko odusevljena sto ih vidim uzivo, da sam se bukvalno rasplakala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Sta bre pricas ? Koncert je bio odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Jane Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Sta bre pricas ? Koncert je bio odlican. Mislim na prve 2-3 pesme. Nesto mi tu nije bas zvucalo kako treba, mislim na Geoff-ovo pevanje. Posle je bilo super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Na www.queensryche.com se pominje da je Mindcrime II najavljen za zimu 2005. Znaci samo jos nerviranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 (edited) ja se sad probudila... EDIT:sad sam izvalila da sam ovo napisala na pogresnoj temi...ne obazirite se na mene... QR KONZA tek da ne bude spam... Edited March 25, 2005 by Dodjavola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Ne znam zašto ali iako mi Mindcrime verovatno spada u top 10 metal albuma, ostali njihovi albumi mi zvuče.... jako....dosadno. Imam sve njihove stvari na mp3 ali samo me Mincrime oduševljava.... U Potpunoj Potpunosti se slazem sa tobom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 (edited) I Don't Believe in Love Vrh od pesme! Najbolja pesma od sviju.... Edited March 25, 2005 by *One Wish* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 What the Fuck?! Neveljaju.....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Ne znam zašto ali iako mi Mindcrime verovatno spada u top 10 metal albuma, ostali njihovi albumi mi zvuče.... jako....dosadno. Imam sve njihove stvari na mp3 ali samo me Mincrime oduševljava.... Mozda zato sto bend nisi slusao u pravo vreme, tj. u doba PRE fucking mp3-a... Tad se znalo kako se slusa muzika. QR ne top 10, nego top 3 svih vremena. Sinoc sam zaspao uz Killing Words, I Will Remember... suze... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ne prodje dan da ne odslusam Mindcrime ceo...mnogo dobar album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ne prodje dan da ne odslusam Mindcrime ceo...mnogo dobar album Svakim slushanjem sve bolji i bolji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Bezveze prica... QR NEMA lose pesme do Promised Land albuma (ukljucujuci i njega naravno). Poz! Otprilike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Svakim slushanjem sve bolji i bolji.. pa pazi...da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 U jeah... dobro ste se setile vas dve... Sta je bilo kad sam prosle godine pricao kako je QR do jaja ? Svi ste vikali da smaraju... njah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 svaki put sam zaboravljala da ti maznem sve od njih..imala sam ja to ali samo par pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 mnogi su poceli da slushaju metal sa mejdenima i sl... ja sam sa Queensryche-om. Prva ljubav zaborava nema. Sem ovog novog koje nisam ni cuo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 kad si poceo da ih slusas? ja mozda ne bih ni pocela sa Maidenima da ih nije slusao jedan decko u mojoj osnovnoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ja vs. Queensryche, prvi susret 1996. Promised Land. Kupim, i vec sledeceg dana prodam jer mi nista nije bilo jasno (a i kako bi kad sam slusao samo Maidene, Helloween i sl). Ali onda uzmem The Warning. Great. Pa Operation Mindcrime, jos vise great. Postali su mi, i ostali na top 3 svih vremena. A Maideni na prvom mestu. Dalje je istorija Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ja sam relativno skoro poceo da ih slusam, negde kraj 2002 pocetak 2003... ortak mi ih preporucio ( naravno Mindcrime album ) ja nekako nabavio... i nalozio se nikad gore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Pa i ja sam poceo da ih slusham negde oko '96. Slushao sam ja po neshto od metala i hard rocka i ranije ali krajnje neodredjeno. Sa Operation Mindcrimeom te godine definitivno sam znao u kojoj muzici lezi buduznost... bar za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Pa,bend narvno nije na prvo slusanje.A ne sadrzi nikakve trve kult grim elemente za true metalce. Najbolji mi je Operation Mindcrime! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Ja imam sve od njih ali Operation je DAAAALLLEEEEEEKKKKOOOOO najbolji. Ostalo me jedva drži zainteresovanog da odslušam do kraja. Nego,imam jedno pitanje....početni sample sa Operation....u bolnici....odakle je to? Čudno mi je zato što sam nedavno gledao film GIA (A.Jolie glumi manekenku koja oboli od AIDS-a) i u jednoj sceni u bolnici se čuje onaj deo sa bolničkog razglasa. Ali taj film je daleko noviji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts