Tatyannahhh Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 mozda su ovi sto su radili film maznuli QR-u Quote
Millosh_024 Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Hmpf...neverovatno da od tog mog posta nije bilo dalje.... Na kraju filma (end titles) niije spomenuto da je maznuto.Gledao sam. Ne,zaista je interesantan detalj. Baš sam se tripovao oko toga. Ne bi ni primetio da ga taj dan nisam baš vrteo (OP:Mcrme) možda su QR prvo maznuli od nekuda? Možda je u pitanju tajni tribute detalj? Hmm....idem opet da pokušam da svarim neki drugi album od njih sem spomenutog. Još mi nije uspelo! A baš se trudim! Quote
Apeiron Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Pocni sa skidanjem Emperor slika iz potpisa Onda pusti Empire, ide na prvo slusanje sigurno. Poz! Quote
Millosh_024 Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 U svetinju me ne diraj! Ustvari...hmmm...možda si i upravu. Ne bi bilo loše malo da promenim. Videću da smislim nešto. Ali kad-tad....THE EMPEROR SHALL RISE AGAIN! (I'm such a geek! ) Ma,Empire....Empire....onako....not bad ali nekako....u poređenju sa Mincrime koji ima neki emotivni naboj (a i smislenost) koji ovom i drugima nedostaje ili ga nemaju u toj količini....zaostaje za pola kruga staze. Ipak....never say never. Javiću se za par dana. Quote
Tatyannahhh Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Dobar je Empire po mom skromnom misljenju Quote
Evil warning Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Dobar je Empire po mom skromnom misljenju Dobar,dobar... Mada je bolji The Warning ,a najbolji Operation Mindcrime. Ma odlicni su... Quote
Apeiron Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Ma,Empire....Empire....onako....not bad ali nekako....u poređenju sa Mincrime koji ima neki emotivni naboj (a i smislenost) koji ovom i drugima nedostaje ili ga nemaju u toj količini....zaostaje za pola kruga staze. Ipak....never say never. Javiću se za par dana. Ma nema tu mnogo price. Promised Land mi dodje kao srcu najbolji album. Someone Else nije nego za suze, kao i veci deo albuma uostalom. Operation... najkompletniji. Rage For Order najprogresivniji, bez mane. The Warning - kvlt! Queen of the Reich - maximum respect Toliko, i da se ne ponavljam na svakoj stranici ove teme Quote
ErliK Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Valja valja sve valja! Ako bi mene neko pitao za Queensryche rekao bih mu da su svi albumi do (ukljucujuci i) Promised Land legendarni i to svaki za sebe. Svi su dovoljno razliciti i shto je najbitnije svaki je highlight za sebe! Ovo posle je bezveze ali prvim svojim radovima Queensryche je sebi obezbedio stabilno mesto u istoriji metala.... naravno Operation Live Crime i Video Crime bi trebali da budu takodje obavezno shtivo. Quote
bojan j. Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Valja valja sve valja! Ako bi mene neko pitao za Queensryche rekao bih mu da su svi albumi do (ukljucujuci i) Promised Land legendarni i to svaki za sebe. Svi su dovoljno razliciti i shto je najbitnije svaki je highlight za sebe! Ovo posle je bezveze ali prvim svojim radovima Queensryche je sebi obezbedio stabilno mesto u istoriji metala.... naravno Operation Live Crime i Video Crime bi trebali da budu takodje obavezno shtivo. Svaka cas' Da nemas mozda Operation: Videocrime na divx-u ili dvd-u? Quote
ErliK Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Samo nekada na video kaseti koja je nestala bez traga ko god da je uzeo nadam se da uziva u njoj koliko bih i ja sad Quote
theAdversary Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Cekaj, kada je sniman Operation : Videocrime, gdje, kakve je setlista? Prvi put cujem... Za ljubitelje benda, ukoliko nisu gledali, preporucio bih video bootleg iz japana iz '84. Mislim da Warning jos nije bio izasao, fali par stvari sa njega(i to bas Roads To Madeness i NM 156 ). Skroz simpa stvar. Imam jos jedan zanimljiv bootleg iz '84, snimljeno u Detroitu. Kopletan Warning i EP u izuzetno energicnoj izvedbi. Zvuk je los, ali se strast se osjeti. Kakav je samo ovo bio bend... Quote
*One Wish* Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Da nemas mozda Operation: Videocrime na divx-u ili dvd-u? Imam ja.... narezacu ti i dacu Dodjavoli...ili Imenjaku..pa ce ti oni dati... jel moze??? Quote
bojan j. Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Cekaj, kada je sniman Operation : Videocrime, gdje, kakve je setlista? Prvi put cujem... Za ljubitelje benda, ukoliko nisu gledali, preporucio bih video bootleg iz japana iz '84. Mislim da Warning jos nije bio izasao, fali par stvari sa njega(i to bas Roads To Madeness i NM 156 ). Skroz simpa stvar. Imam jos jedan zanimljiv bootleg iz '84, snimljeno u Detroitu. Kopletan Warning i EP u izuzetno energicnoj izvedbi. Zvuk je los, ali se strast se osjeti. Kakav je samo ovo bio bend... Operation Videocrime - cela prica sa albuma samo kroz spotove, jelte Mislim da je za svaku pesmu sa albuma uradjen spot. Zanimljiv ovaj bootleg... jel hoces mozda da padne neka razmena kad nabavim Videocrime? Imam ja.... narezacu ti i dacu Dodjavoli...ili Imenjaku..pa ce ti oni dati... jel moze??? Imenjaka ces verovatno pre videti... pa daj njemu. Hvala ti puno! Quote
Evil warning Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Operation Videocrime - cela prica sa albuma samo kroz spotove, jelte Mislim da je za svaku pesmu sa albuma uradjen spot. Jao ,pa ja sam to gledao na video kaseti,izgleda...Jel imaju onog bradatog debelog glumca u svim spotovima? Quote
bojan j. Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Jao ,pa ja sam to gledao na video kaseti,izgleda...Jel imaju onog bradatog debelog glumca u svim spotovima? Da, to je Dr. X iz price.... E 'ocu i ja te spotove...dojaja su Ma nemoj, sad su ti do jaja? Quote
Tatyannahhh Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Imam ja.... narezacu ti i dacu Dodjavoli...ili Imenjaku..pa ce ti oni dati... jel moze??? pazi moras meni da das kako god znas i umes da ja to imam pre njega!!!!! Quote
Mr. Smarty Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 E 'ocu i ja te spotove...dojaja su Ma nemoj, sad su ti do jaja? E ne ...i dalje ih ne volim samo smatram da je Operation Mindcrime jedan od najboljih albuma svih vremena...u muzici uopste ...i sve sto je vezano za taj album moram da imam Quote
bojan j. Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Ma na spotove sam mislio. "Moram da imam..." POZER! Quote
Mr. Smarty Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Nazalost, to je istina ...postao sam kao oni ljudi sto od Metallica-e gotive samo Black Album Quote
bojan j. Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Nazalost, to je istina ...postao sam kao oni ljudi sto od Metallica-e gotive samo Black Album A pa ono jes'... Vazi, prosledicu ti kad uzmem. Quote
Mr. Smarty Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Imam i ja par stvari vama da prosledim samo nikako da stignem posto su mi svi bolesni u kuci...javite mi kada budete imali probu...ali necemo o tome ovde... Quote
*One Wish* Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Nema frke svi cete dobiti cim nahvatam malkice vremena da narezem i izadjem iz kuce da to dam nekom.... Quote
Acid Rain Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Cekaj, kada je sniman Operation : Videocrime, gdje, kakve je setlista? Prvi put cujem... Za ljubitelje benda, ukoliko nisu gledali, preporucio bih video bootleg iz japana iz '84. Mislim da Warning jos nije bio izasao, fali par stvari sa njega(i to bas Roads To Madeness i NM 156 ). Skroz simpa stvar. Imam jos jedan zanimljiv bootleg iz '84, snimljeno u Detroitu. Kopletan Warning i EP u izuzetno energicnoj izvedbi. Zvuk je los, ali se strast se osjeti. Kakav je samo ovo bio bend... Covece pogledaj svoj avatar, a ne znas za Video crime Quote
theAdversary Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 milslis da me nije sramota? ali ako su samo spotovo sa OM-a, nije strasno... @bojan j: ma snimio bih ti bootlege(ipak se radi u QR-u ), ali problem je sto sam iz BIH pa ne znam da li je izvodljivo... Quote
Recommended Posts