bojan j. Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Imam ja Building Empires... Kako to ide preko poste, jel radio to neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_of_the_ryche Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Kako sam se juce istripovala da je petak...strasno, otisla sam kuci uverena da imam ceo vikend da uzivam u carima QR! Ali ne, morala sam da ustanem danas u 7, i idem na predavanje...tj.lektorsku vezbu! Evo zavrsih, i uskoro kuci moram poci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 E a meni ladno fali drugi deo Live Evolutiona... Ide donekle i samo iseceno. Na div-x-u. Tacnije fale stvari sa Mindcrimea i ne znam sta jos. Jel mozda to ima neko? Znam da ti imas ali si predaleko Treba Piletu Mercury-ju da režem Dokken i Ratt (jos ostao jedan deo koncerta od Ratt da se skine) pa mogu i tebi da dodam taj drugi deo (tj kod mene je to drugi disk, ne znam od koje pesme ti fali). Ovo ostalo imaš I guess. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 E a meni ladno fali drugi deo Live Evolutiona... Ide donekle i samo iseceno. Na div-x-u. Tacnije fale stvari sa Mindcrimea i ne znam sta jos. Jel mozda to ima neko? Znam da ti imas ali si predaleko Nabavicu taj video bootleg iz japana uskoro na dvd-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Treba Piletu Mercury-ju da režem Dokken i Ratt (jos ostao jedan deo koncerta od Ratt da se skine) pa mogu i tebi da dodam taj drugi deo (tj kod mene je to drugi disk, ne znam od koje pesme ti fali). Ovo ostalo imaš I guess. Odlicno. Ma da, samo drugi disk. Unapred zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Dushane, imas jos onog Fight-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Sokirala me jedna činjenica za koju sam nedavno saznao, a to je da su dana 5.09. 1991. Queensryche svirali u Zagrebu u klubu Kulušić. Ne mogu vjerovati da su Queensi bili u Zagrebu.. Bio tko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Dushane, imas jos onog Fight-a? Ostala su dva spota koja nikako da se skinu do kraja, za Little Crazy i Immortal Sin. Deda feget rula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theAdversary Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Imam ja Building Empires... Kako to ide preko poste, jel radio to neko? Ma garant preko poste ide kilavo. Al ako skoro budem isao preko "grane" cucemo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Sokirala me jedna činjenica za koju sam nedavno saznao, a to je da su dana 5.09. 1991. Queensryche svirali u Zagrebu u klubu Kulušić. Ne mogu vjerovati da su Queensi bili u Zagrebu.. Bio tko? Haha... Imao sam 8 godina.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 A ja znao za Bon Jovi-a, Gunse i Metallicu Onda neka kaze neko da nisam najmladji Sa druge strane, mozda je Invictus bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Sokirala me jedna činjenica za koju sam nedavno saznao, a to je da su dana 5.09. 1991. Queensryche svirali u Zagrebu u klubu Kulušić. Ne mogu vjerovati da su Queensi bili u Zagrebu.. Bio tko? Can't believe Je si ti siguran? Mislim,nikad nisam cuo niotkog da je nekad spomenuo da su Queensryche bili u Zagrebu ( )...a kamoli da je bio na tom koncertu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ma ni ja nisam verovao kad sam cuo da su Sisters of Mercy bili u Bgu... tako da je moguce i da je istina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ma ni ja nisam verovao kad sam cuo da su Sisters of Mercy bili u Bgu... tako da je moguce i da je istina... Ajd ne seri...prvi put cujem,ne mogu da vjerujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Sokirala me jedna činjenica za koju sam nedavno saznao, a to je da su dana 5.09. 1991. Queensryche svirali u Zagrebu u klubu Kulušić. Ne mogu vjerovati da su Queensi bili u Zagrebu.. Bio tko? NEMA SANSE. U TO VREME JE RAT NA PODRUCJU HRVATSKE UVELIKO BESNEO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) Ali nije u Zagrebu... EDIT:Mada,bez obzira sto nije u Zagrebu,tesko je poverovati da se neko usudio da u toj situaciji docede neki strani bend. @Pavao:Imas li informaciju dal' su svirali tada (ako su svirali) sami ili sa predgrupama (i kojim)? Edited March 26, 2006 by LazaGNR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 NEMA SANSE. U TO VREME JE RAT NA PODRUCJU HRVATSKE UVELIKO BESNEO. Ja nešto kontam, možda, ipak. To je bila Monstera of Rock turneja 1991, AC/DC, Metallica, Motley, Queensryche, i bili su planirani BG i ZG, a onda otkazani, pa je moguće da su ovi odradili nešto na svoju ruku onako sa strane, kao što su radili Motley i Black Crowes, pošto recimo imam plakat za njemački dio te turneje i od 6 upisanih koncerata, na dva stoji zvjezdica - "Ohne Motley Crue und Black Crowes"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 tekstovi za om2 http://www.queensryche.com/releases/operation-mindcrime-2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ja nešto kontam, možda, ipak. A ja nesto kontam da su oni stavili datum, pa posle zaboravili skinuti, i tako je ostalo. Sumnjam, jer bi bio bar jedan novinski clanak kojeg bi se bar jedan covek u drzavi secao. Nikad nisam cuo slicnu pricu, a cuo sam raznorazne - tipa otkazivanje King Diamond koncerta negde pocetkom 1990. u Sloveniji, pa je King tada bacio prokletstvo na Jugoslaviju zbog toga sto su ga vratili sa granice, nakon cega je poceo rat. Spooky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Sumnjam, jer bi bio bar jedan novinski clanak kojeg bi se bar jedan covek u drzavi secao. Ispade sad Queensryche neki bend. Nema druge, piši pismo bendu pa pitaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_of_the_ryche Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 hvala za liriku MC2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_of_the_ryche Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Da li je moguce da niko vise ne svraca ovde? Gde ste ljudi! Ispade da jedino ja sam ovde stalna...ccc POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 sta da se prica toliko o bendu koji je jadan vec deset godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen_of_the_ryche Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Ma da, to moze da kaze neko ko ne voli QR uopste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 vazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts