Dado-x Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Mada sam obozavatelj vise njihovog progresivnijeg materiala, ta pjesma je stvarno dobra. A video spot je da puknes od smjeha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Empire je vrhunac !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theAdversary Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Mada sam obozavatelj vise njihovog progresivnijeg materiala, ta pjesma je stvarno dobra. A video spot je da puknes od smjeha... cekaj, kakav je spot, de malo opisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado-x Posted November 27, 2003 Report Share Posted November 27, 2003 Koliko se sjecam oni su u spotu petorica zgoljavaca obucenih ko Konan koji spasavaju svijet od zle Kraljice ili nesto tako. Spot izgleda ko neka losa parodija na Star Wars... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 Kakav je ostatak albuma Operation: Mindcrime??? Malo kasnim al' 'ajde: Operation: Mindcrime, po meni jedan od najboljih heavy/prog (nazovite ryche kako god zelite) albuma tog vremena. Napraviti konceptualni album tada... hm dosta zajebano (ne znam koliko je bendova to uradilo pre njih) ali ispalo je fenomenalno i nema pesme koja ne valja a: Odlicni su jos i mini LP Queen of The Reich i album Warning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 E pa, pazi... Meni je QR top 3 prog bend svih vremena. Jedva cekam da vas vidim i cujem, a ti, bolje bi ti bilo da ne skrnavis Tate-a! Salim se, znam da je nemoguce otpevati ono kao on (eto, kao vokal, meni je on na prvom mestu svih vremena), a ako budete lose zvucali, popicu extremno mnogo alkohola za kratko vreme, pa ce mi onda sigurno zvucati OK. Dobra i oprobana taktika I svirajte Jet City Woman, One More Time, Killing Words, Anybody Listening, Out of Mind, London... ... ... ... 8) Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 Uspeo sam nekako da otpevam strangera a da zvuci. za ove ostale cu se bas pomuciti.problem je u tome sto mi sviramo bendove u kojima se pevaci dosta razlikuju [P.Maids,Purple,Priest...].Kada bi svirali samo QUEENSRYCHE onda bi posle odredjenog vremena mozda i mogao da otpevam kao on [dobra fora]. A sa druge strane radimo i autorske stvari u koje pokusavam da pevam na svoj nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 E pa, pazi... Meni je QR top 3 prog bend svih vremena. Jedva cekam da vas vidim i cujem, a ti, bolje bi ti bilo da ne skrnavis Tate-a! Salim se, znam da je nemoguce otpevati ono kao on (eto, kao vokal, meni je on na prvom mestu svih vremena), a ako budete lose zvucali, popicu extremno mnogo alkohola za kratko vreme, pa ce mi onda sigurno zvucati OK. Dobra i oprobana taktika I svirajte Jet City Woman, One More Time, Killing Words, Anybody Listening, Out of Mind, London... ... ... ... 8) Poz! Hvala ti na podrsci Iskreno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 Ja sam od njih cuo Operation mindcrime kao i neku kompilaciju i meni nema ni trunke progesiva u pesmama .Koji su albumi progresiv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 Od albuma ,,WARNING,, pa na ovamo svi , a narocito onaj koji koji si napomenuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 E pa, pazi... Meni je QR top 3 prog bend svih vremena. Jedva cekam da vas vidim i cujem, a ti, bolje bi ti bilo da ne skrnavis Tate-a! Salim se, znam da je nemoguce otpevati ono kao on (eto, kao vokal, meni je on na prvom mestu svih vremena), a ako budete lose zvucali, popicu extremno mnogo alkohola za kratko vreme, pa ce mi onda sigurno zvucati OK. Dobra i oprobana taktika I svirajte Jet City Woman, One More Time, Killing Words, Anybody Listening, Out of Mind, London... ... ... ... 8) Poz! E, a i ne znam kako ce ti se svideti bez klavijatura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 Ja sam od njih cuo Operation mindcrime kao i neku kompilaciju i meni nema ni trunke progesiva u pesmama .Koji su albumi progresiv? pa ko je mene to lagao godinama da je Operation jedan od najprogresivnijih albuma u metalu svih vremena??!!! :? Curse on him!!! Hvala sto si mi otvorio oci :spavam: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 Prvo, mislim da je taj nako malo preterao kada ti je rekao da je Mindcrime THE 'najprogresivniji' album ikad ...zavisi sta taj neko slusa A drugo, pa nije valjda da je trebao neko drugi da ti kaze drugacije da bi ti to uvideo :? pa valjda bi sam provalio a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 prvo, kazem jedan od i kazem u metalu...citaj pazljivije... drugo, check out my face ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 ok, nema frke, ja sam se nesto istripovao jer sam samo bacio pogled na post sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 Momci, samo opusteno, i lomite ga sa QR! Kako god, ja dolazim kad god da budete svirali! Prvi red sigurno! A ko to pita da li je QR prog? Zanimljivo... Rage for Order, Promised Land... tacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 E pa, pazi... Meni je QR top 3 prog bend svih vremena. Jedva cekam da vas vidim i cujem, a ti, bolje bi ti bilo da ne skrnavis Tate-a! Salim se, znam da je nemoguce otpevati ono kao on (eto, kao vokal, meni je on na prvom mestu svih vremena), a ako budete lose zvucali, popicu extremno mnogo alkohola za kratko vreme, pa ce mi onda sigurno zvucati OK. Dobra i oprobana taktika I svirajte Jet City Woman, One More Time, Killing Words, Anybody Listening, Out of Mind, London... ... ... ... 8) Poz! E, a i ne znam kako ce ti se svideti bez klavijatura... Ah, ako je sve ostalo dobro, mogli bi i da zanemarimo klavijature na trenutak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Momci, samo opusteno, i lomite ga sa QR! Kako god, ja dolazim kad god da budete svirali! Prvi red sigurno! Pa da, i bice sigurno jos jedno tri ili cetiri stvari od njih u nasem repertoaru...nije bilo tesko ubediti ostatak benda Prvi red zakon! 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[dressed_to_kill] Posted January 26, 2004 Report Share Posted January 26, 2004 Slusao sam tri pjesme Queen of the reich,Nightrider i Blinded i odusevile su me!!!Posebna prica je vokal Geoff Tate koji je zaista...kako da kazem...CAROBAN!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 A jelte, vi QR fanovi, koje biste njihove pesme voleli da cujete na svirci? Zasad bi trebalo da sviramo Eyes Of A Stranger, I don't beleive in Love i verovatno Breaking The Silence. Znam da postoji slicna tema za power/prog pesme ali mene zanima samo za Queensryche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted January 27, 2004 Report Share Posted January 27, 2004 Sto se mene tice - upravo te tri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Ne znam, ja bi svirao vise stvari sa Mindcrime i Empire npr Revolution Calling, Another Rainy Night... mozda upadne i jos nesto. Mozda i Queen of The Reich sa prvog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 2004.06.16 Petofi Hall Budapest Hungary LAKI DA LI IDEMO ????? ZNaci ja idem tamo nista me ne zanima, ni ispiti, ubijam koga hocete za pare, ja moram biti tamo.... !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Samo ako bude para, idem 10000000000000 % Jeste da odavno nisu u True eri, ali moram ih videti, pa makar umro! A sto se sviranja pesama tice... mogu vam nabrojati barem 20ak, pa da izaberete ako hocete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Ma samo da cujem Eyes, I Dont Believe, i Breaking the silence i ja sam srecan.... Zna li neko sviraju li na koncertima Queen of the reich ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts