Jump to content

Recommended Posts

Posted
Al zato sa onim DVDom vala jesu...ja sam nacisto bio odusevljen kada sam to pogledao!

I onda pustis Operation: LiveCrime, i sve bude jasno :meshuggah:

Iako DVD jeste poprilicno jak.

• 3 weeks later...
Posted

Nisam slusao ovaj novi cd a kako stvar stoje i necu, bar u skorije vreme(rece mi drug koji ga ima da je los i da je Innuendo(Queen) bas lose otpevana).

@svarog Remaster imam ali samo na originalu:) Zvuk je manje-vise isti+imas jos dve pesme live The Mission (Hammersmith Odeon) i My empty room (The astoria Theatre).

Posted

Sjajan bend.

Operation: Mindcrime je jedan od najboljih metal albuma koje sam u zivotu cuo.

Cuo sam jos Queensryche (prvi/demo album), Rage for Order i Empire.

Prva dva su dobra a Empire je smor. Tacnije ima par dobrih pesama: Jet City Woman, Silent Lucidity... ali generalno posle Mindcrime-a mi je ostavio jako bled utisak.

Doduse posle Mindcrime-a sve ostavlja jako bled utisak. :bigblue:

Posted
vidis, meni je empire bolji od mindcrimea, ukusi su razliciti :mrgreen:

Mhm :mrgreen:

Dosta je drugaciji zvuk, u ta dva albuma. Empire mi je nekako isuvise mekan...

Zapravo toliko se razlikuju da sam se ja slogirao prilikom prelaska s jednog na drugi :mhihi:

A i inace se lozim na konceptualne albume, jos sa ovakvom pricom...

Ovaj sajt na extra nacin obradjuje pricu, pesmu po pesmu: http://www.apollowebworks.com/russell/mindcrime.html

Posted
Mislim da je 3080 dinara. I ja sam to video. Čist luksuz, zadovoljio bih se normalnim izdanjem od 1800 dinara.

Haha... Trenutno se zadovoljavam downloadovanim izdanjem. :)

Ja sam prezadovoljan izdanjem skinutim s neta.

Upravo. :pivopije:

Posted

Pa sem Operation Mindcrime, i nema albuma Queensryche koga vredi imati na originalu. A pošto je meni OM, uz Judas Priest - Painkiller, najbolji album svih vremena, red bi bio da uz Painkiller, koji već imam na originalu, uskoro pazarim i OM.

Posted

Pa jebi ga, ako uzmeš u obzir da bih ja od Maidena hteo da imam 7 albuma, od Judasa samo 3, koliko i od Grave Digger-a, da sam od Savatage zadovoljan jednim, jasno ti je da sam morao da poštujem neku proporciju. Da, The Warning nije loš album, ali bih morao imati mnogo veliku kolekciju da bih i njega uvrstio u nju.

Posted
Pa jebi ga, ako uzmeš u obzir da bih ja od Maidena hteo da imam 7 albuma, od Judasa samo 3, koliko i od Grave Digger-a, da sam od Savatage zadovoljan jednim, jasno ti je da sam morao da poštujem neku proporciju. Da, The Warning nije loš album, ali bih morao imati mnogo veliku kolekciju da bih i njega uvrstio u nju.

Pa dobro to, ali hteo sam da kazem da oni imaju josh vrednih albuma izuzev OM.

Posted

Što da ne?

Posted
Mislim da je 3080 dinara. I ja sam to video. Čist luksuz, zadovoljio bih se normalnim izdanjem od 1800 dinara.

Kako bre normalno od 1800?? Pa to je preko 20 evra, to mi se cini jako mnogo... :violent:

Ja sam jedan Nightwish original platio 1200, a i to je previse... :confused:

Posted
Pa sem Operation Mindcrime, i nema albuma Queensryche koga vredi imati na originalu

Ako ćemo gledati sadržaj albuma, vredi imati sve između "Rage For Order" i "Promised Land".

Ako ćemo po bookletu, vredi sve osim "Operation Mindcrime". Taj album ima najbedniji booklet od svih, crna slova na belim stranicama i mutna slika benda, opet crno-bela. To može i na štampaču da se izvuče.