Hudini Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ma zajebi ti to kad oni i dalje pokušavaju da se uguraju u grandž iako su 10 godina stariji od kompletnog pravca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Jebeš ga, poslednjim atomima svoje snage pokušavaju da izvuču neke pare. Ali sa Mindcrime II nisu uspeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Al zato sa onim DVDom vala jesu...ja sam nacisto bio odusevljen kada sam to pogledao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Al zato sa onim DVDom vala jesu...ja sam nacisto bio odusevljen kada sam to pogledao! I onda pustis Operation: LiveCrime, i sve bude jasno Iako DVD jeste poprilicno jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Jel'bi mogao neko da okaci Operation Mindcrime (onaj rimastered po mogucstvu)? Bio bih ekstremno zahvalan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Nisam slusao ovaj novi cd a kako stvar stoje i necu, bar u skorije vreme(rece mi drug koji ga ima da je los i da je Innuendo(Queen) bas lose otpevana). @svarog Remaster imam ali samo na originalu:) Zvuk je manje-vise isti+imas jos dve pesme live The Mission (Hammersmith Odeon) i My empty room (The astoria Theatre). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 OK, hvala, vec sam se snasao za to! Svejedno hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunslingeR Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Sjajan bend. Operation: Mindcrime je jedan od najboljih metal albuma koje sam u zivotu cuo. Cuo sam jos Queensryche (prvi/demo album), Rage for Order i Empire. Prva dva su dobra a Empire je smor. Tacnije ima par dobrih pesama: Jet City Woman, Silent Lucidity... ali generalno posle Mindcrime-a mi je ostavio jako bled utisak. Doduse posle Mindcrime-a sve ostavlja jako bled utisak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 vidis, meni je empire bolji od mindcrimea, ukusi su razliciti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunslingeR Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 vidis, meni je empire bolji od mindcrimea, ukusi su razliciti Mhm Dosta je drugaciji zvuk, u ta dva albuma. Empire mi je nekako isuvise mekan... Zapravo toliko se razlikuju da sam se ja slogirao prilikom prelaska s jednog na drugi A i inace se lozim na konceptualne albume, jos sa ovakvom pricom... Ovaj sajt na extra nacin obradjuje pricu, pesmu po pesmu: http://www.apollowebworks.com/russell/mindcrime.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ima neko special edition Mindcrime-a u Mamutu, podebelo je... Jebes ga, lepo bi bilo to imati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Koliko košta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Mislim da je 3080 dinara. I ja sam to video. Čist luksuz, zadovoljio bih se normalnim izdanjem od 1800 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ja sam prezadovoljan izdanjem skinutim s neta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Mislim da je 3080 dinara. I ja sam to video. Čist luksuz, zadovoljio bih se normalnim izdanjem od 1800 dinara. Haha... Trenutno se zadovoljavam downloadovanim izdanjem. Ja sam prezadovoljan izdanjem skinutim s neta. Upravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ko je lud da kupuje njihove originale sada kad snimaju samo sranja, bolje da im platimo da ne skrnave više ime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Pa sem Operation Mindcrime, i nema albuma Queensryche koga vredi imati na originalu. A pošto je meni OM, uz Judas Priest - Painkiller, najbolji album svih vremena, red bi bio da uz Painkiller, koji već imam na originalu, uskoro pazarim i OM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ko je lud da kupuje njihove originale sada kad snimaju samo sranja, bolje da im platimo da ne skrnave više ime lolfag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Pa sem Operation Mindcrime, i nema albuma Queensryche koga vredi imati na originalu. A shta, The Warning kao ne vredi imati na orginalu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Pa jebi ga, ako uzmeš u obzir da bih ja od Maidena hteo da imam 7 albuma, od Judasa samo 3, koliko i od Grave Digger-a, da sam od Savatage zadovoljan jednim, jasno ti je da sam morao da poštujem neku proporciju. Da, The Warning nije loš album, ali bih morao imati mnogo veliku kolekciju da bih i njega uvrstio u nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Pa jebi ga, ako uzmeš u obzir da bih ja od Maidena hteo da imam 7 albuma, od Judasa samo 3, koliko i od Grave Digger-a, da sam od Savatage zadovoljan jednim, jasno ti je da sam morao da poštujem neku proporciju. Da, The Warning nije loš album, ali bih morao imati mnogo veliku kolekciju da bih i njega uvrstio u nju. Pa dobro to, ali hteo sam da kazem da oni imaju josh vrednih albuma izuzev OM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Pa jebi ga, ako uzmeš u obzir da bih ja od Maidena hteo da imam 7 albuma, od Judasa samo 3, koliko i od Grave Digger-a, da sam od Savatage zadovoljan jednim, jasno ti je da sam morao da poštujem neku proporciju. Da, The Warning nije loš album, ali bih morao imati mnogo veliku kolekciju da bih i njega uvrstio u nju. Što da ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunslingeR Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Mislim da je 3080 dinara. I ja sam to video. Čist luksuz, zadovoljio bih se normalnim izdanjem od 1800 dinara. Kako bre normalno od 1800?? Pa to je preko 20 evra, to mi se cini jako mnogo... Ja sam jedan Nightwish original platio 1200, a i to je previse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Da... S tim što za Najtviš ne bih dao ni 200 dinara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Pa sem Operation Mindcrime, i nema albuma Queensryche koga vredi imati na originalu Ako ćemo gledati sadržaj albuma, vredi imati sve između "Rage For Order" i "Promised Land". Ako ćemo po bookletu, vredi sve osim "Operation Mindcrime". Taj album ima najbedniji booklet od svih, crna slova na belim stranicama i mutna slika benda, opet crno-bela. To može i na štampaču da se izvuče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts