azal Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 i po svim procenama po temama na ovom forumu, prince of darkness je zvanicni i absolutni kralj neukusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 i po svim procenama po temama na ovom forumu, prince of darkness je zvanicni i absolutni kralj neukusa. Kako si okrutan :) Nije on kralj, jos uvek je samo princ, ima vremena mlad je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 možda je samo gluv, što ne treba zamerati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunslingeR Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ne znam sto ste napali coveka, kad uostalom i muzicki kriticari, pa cak i neki muzicari (npr. Tomas, gitarista Kamelota) smatraju da je OM najbolje sto je Queensryche ikada napravio. Uostalom QR se spominje svugde zbog OM, ponegde zbog Empire-a a iznimno zbog Rage i Promised land. OM nema nijednu pesmu koja po kvalitetu odskace od ostalih, zapravo sve se tecno nadovezuju jedna na drugu. Sa druge strane Empire, Promised Land i Rage imaju standardnu semu od par jako dobrih pesama, par dobrih pesama i par prosecnih pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 jel si mu ti brat rodjeni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 npr. Tomas, gitarista Kamelota ...je relevantan u pičku materinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Pa nije samo on. Timo Kotipelto je u intervjuu Metal Hammer-u rekao da bi poneo OM na pusto ostvro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Who the fuck is Alice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Pa nije samo on. Timo Kotipelto je u intervjuu Metal Hammer-u rekao da bi poneo OM na pusto ostvro. on je odavno na pustom ostrvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Hahahah... Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 on je odavno na pustom ostrvu haaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunslingeR Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 jel si mu ti brat rodjeni? Ne. A jel tebi oteo sendvic, ribu, sta? Posto ni kriticari, ni muzicari, a ni dobar deo fanova QR nisu relevantni, onda jebiga, OM stvarno nije najbolje sto su napravili. U tom slucaju ja verovatno pevam bolje od Dikinsona i sviram bolje od Hendriksa, jer bi mi svi ovi koji ocigledno nisu relevantni rekli da nemam pojma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 jebo mamu, evo od sinoć preslušavam qr albume, onaj eddie jackson je dosadan u pičku materinu, sve je to na mestu, al mnogo dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 jebo mamu, evo od sinoć preslušavam qr albume, onaj eddie jackson je dosadan u pičku materinu, sve je to na mestu, al mnogo dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ne slazem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 dobar je Edi, Jet City Woman, kakav ton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 i u della brown je dobar, ali te dve pesme mi idu na živce oduvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 hteo sam i tu da kazem, ali posto vidim da je Empire uzasno nepopularan ovde, suzdrzao sam se elem, sto se tice ove rasprave oko albuma, to je kao sto ja ne mogu da shvatim da neko "normalan" navija za Zvezdu, nimalo drugacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 mindcrime ima taj koncept koji drzi ljude valjda. Popale se ljudi na tekstove pa dublje dozivljavaju pesme, dok na tekstove ostalih albuma ne obracaju paznju pa im se zbog toga cini da je OM najbolji. Ali je cinjenica da taj album ima fenomenalan spoj tekstov i muzike pa kao sto rekoh ljudi se vise popale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Popale se ljudi na tekstove pa dublje dozivljavaju pesme Ne bih da zvuči kao da stvarno pljujem po albumu, ali čak i "Hear In The Now Frontier" ima bolje tekstove od "Operation Mindcrime". Ljudi se pre svega pale na taj album jer je za razliku od drugih konceptualni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Popale se ljudi na tekstove pa dublje dozivljavaju pesme, dok na tekstove ostalih albuma ne obracaju paznju pa im se zbog toga cini da je OM najbolji. Ali je cinjenica da taj album ima fenomenalan spoj tekstov i muzike pa kao sto rekoh ljudi se vise popale. Meni iskreno Promised Land ima najbolje textove.Pogotovo naslovna numera:"bartender bring another drink for their favorite son"...mnogo mi je mocno i tuzno u isto vrijeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Ko pljuje Empire? Empire je remek delo. Komercijalniji album, ali sve na tom disku je perfekcija. Ni jednog loseg momenta. Isto kao sto se nikada nisam slagao sa pljuvanjima po Black albumu metallicinom (dok mi je jos i bilo sekunde stalo do tog benda), ili Conceptionovog Flow. Komercijalno nije uvek isto sto i lose, naprotiv. Predobra produkcija, atmosfera i pesme. Pa samo Another Rainy Night vredi vise od 90% danasnjih albuma... 95% danasnjih albuma A ovo za kriticare i sl. Koga god da je briga za to. Svako slusa sto voli, naravno, ali i vise sam nego uveren da ko god pljune u Rage ili Promised, taj je ili: A ) zalutao u Qryche pricu, tj. zadovoljan samo OM albumom B ) nije preslusao albume dovoljno puta. Ali eto, nekima se ne svidjaju, i boze moj, to nije razlog da ja ne placem kad sam sam kuci, ili kad se zalomi negde na zurci ili u nekom klubu, pa se pusti nesto sa tih albuma Edited April 11, 2008 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Ne bih da zvuči kao da stvarno pljujem po albumu, ali čak i "Hear In The Now Frontier" ima bolje tekstove od "Operation Mindcrime". Ljudi se pre svega pale na taj album jer je za razliku od drugih konceptualni. Ja sam se naložio na taj album pre nego što sam obratio pažnju na tekstove. Tad nisam ni znao šta znači konceptualni album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Ko pljuje Empire? Empire je remek delo. Komercijalniji album, ali sve na tom disku je perfekcija. Ni jednog loseg momenta. Isto kao sto se nikada nisam slagao sa pljuvanjima po Black albumu metallicinom (dok mi je jos i bilo sekunde stalo do tog benda), ili Conceptionovog Flow. Komercijalno nije uvek isto sto i lose, naprotiv. Predobra produkcija, atmosfera i pesme. Pa samo Another Rainy Night vredi vise od 90% danasnjih albuma... 95% danasnjih albuma slazem se sa svakom jebenom recju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ko pljuje Empire? Empire je remek delo. Komercijalniji album, ali sve na tom disku je perfekcija. Ni jednog loseg momenta. sta je onda della brown? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts