VEPAR Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 iskreno sumnjam.pitanje je da li on moze to danas da otpeva. cuo sam da je letos [sweden rock festival] imao problema sa iz vlacenjem visokih tonova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Ma samo da cujem Eyes, I Dont Believe, i Breaking the silence i ja sam srecan.... Zna li neko sviraju li na koncertima Queen of the reich ? I ja sam za te tri a: a: Joj, ako budu to svirali nece me biti Ima da trcim po celoj hali Kroz ljude, preko, ispod 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 iskreno sumnjam.pitanje je da li on moze to danas da otpeva.cuo sam da je letos [sweden rock festival] imao problema sa iz vlacenjem visokih tonova. Pa da stavimo tebe da pevash.... Ma nema veze, sve jedno ocu da ih cujem... jebi ga ko mi kriv kad su oni matori... ili mi previse mladi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Geoff Tate je fenomenalan vokal, a momci ( gospoda) prave neverovatno kvalitetnu muziku. Jedino su im tekstovi ljigavi. Saberi - oduzmi, bend je ipak sjajan. Urotsukidoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 (edited) Od svih bendova te lige koje volim oni imaju najslabije gitare... uvek mi je falilo da cujem dobar solo Edited June 17, 2004 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Sta smatras dobrim solom? Inferno? Svejedno, sutra sviraju u Sofiji i ja cu biti tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Sta smatras dobrim solom? Inferno? Svejedno, sutra sviraju u Sofiji i ja cu biti tamo! ne mozes da cutis, pa to ti je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 ne mozes da cutis, pa to ti je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Sta smatras dobrim solom? Inferno? Svejedno, sutra sviraju u Sofiji i ja cu biti tamo! Lep solo koji ima neku funkciju u pesmi... ne volim kad je solo tu samo reda radi... Primer dobrog sol(o)a http://www.mysongbook.com/tab-tab_download...ature=13238.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Slazem se, lep je solo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Gledao sam ih juce u Pesti...Madjari su ih totalno iskulirali ...jebiga dosta lose su zvucali a i Geof nije bas briljirao...inace bio je obucen kao Terminator ...car! ...nadam se da ce u Sofiji biti bolje ...i da jedno pitanje...ko im je ona "Tetka" sto s'vremena na vreme izadje na binu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Vidim da ima i amatera na ovoj temi, i to amatera koji su opet gledati QR uzivo, a ja ne Ta "tetka" o kojoj govoris je Pamela Moore, devojka koja je pevala i na Operation"Mindcrime albumu, od tada se drzi uloge Sister Mary, koju je na tom albumu dobila. Cuo sam da su presvirali celi Operation... I Best I can su svirali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Ajde i ja da se oglasim, a valjda nisam amater sto se njih tice Ja sam ih gledao u Sofiji samo, nisu svirali Best I Can - ali su odsvirali ceo Mindcrime, redom naravno, kao sto je i red, kao i uvek ovo je bilo nepotrebno... Meni su bili super, onaj novi gitarista mi malo ide na zivce, delom da i zbog njega nisam video ciku sa mog avatara Tate - malo slabije sto se tice visokih tonova, ali da kazem zadovoljavajuce... Ostali: Pogotovu Wilton I na kraju naravno - Eyes of a Stranger poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEPAR Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 u sofiji su zvucali mnogo dobro.po meni i bolje od priesta. sto se tice repertoara , pa mislim da je ovako ispalo najbolje . da su kojim slucajem bili headlineri izasli bi na bis i odsvirali par najvecih hitova sa ostalih albuma. cuo sam glasine da bi u avgustu trebali da dodju ovde zajedno sa whitesnakeom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theAdversary Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 (edited) Vidim da ima i amatera na ovoj temi, i to amatera koji su opet gledati QR uzivo, a ja ne Cuo sam da su presvirali celi Operation... Moja rekakcija se nije svela samo na virtualno Jebena bugarska viza za BIH kosta 50 eura cuo sam glasine da bi u avgustu trebali da dodju ovde zajedno sa whitesnakeom. Na to ima da dodjem, pa makar na zubima. Mada sumnjam da ce se obistiniti, bilo bi previse dobro. Edited June 30, 2004 by theAdversary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assignment Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Evo da se i ja malo ukljucim: Juce (03.07) sam ih gledao uzivo u Düsseldorf-u i moram da priznam da sam odusevljen.Nakon prosle katastrofalne turneje nisam ocekivao ovakvu perverziju (pozitivnu)... Geoff je super pevao, ozvucenje vise nego dobro. Ovakav Queensryche je uvek dobrodosao !!! Evo i spiska pesama 1.Intro 2.Tribe 3.Signs of time 4.Jet City Women 5.The thin line 6.The right side of the mind 7.Desert Dance 8.I dream in infra-red 9.Screaming in digital 10.Empire 11.Silent Lucidity 12.Operation: Mindcrime 13.Spreading the disease 14.Needle lies 15.Breaking the silence 16.I Dont belive in love 17.Eyes of the stranger ------ 18. Best I can 19.Take hold the flame ------ 20. Walking the shadows 21.Queen of the Ryche Samo mi je zao sto nisu nista svirali sa "Promised Land" Albuma ali svejedno bilo je nezaboravno.Goeff ima tako zestoke pokrete, gestikulacije u takvoj formi kao juce definitivno pripada medju najjacima.Nov gitarista Mike Stoun se super uklopio u bend, dobro popunjava vokale i mnogo je bolji od proslog. DeGarmo-ve solaze je super skinuo, cak mu je Geoff aplaudirao!!! Nezaboravno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 :ne: :ne: Ovo sve govori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Odlicno. Krivo mi samo sto neke od ovih pesama nisu svirali u Sofiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicia Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Meni je brate i ceo Operation bio dovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assignment Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Izpravka : Nisu svirali "I dream in infra red" vec "The Killing Words" takodje sa doticnog "Rage of order" albuma. Nesto sam ih bio pobrkao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theAdversary Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Dada, killing words je falila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 nista bez Screaming in Digital. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assignment Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Evo par zanimljivih detalja iz zadnjeg intervjua sa Goeff Tate-om ... Na upravo zavrsenoj turneji ste skoro uvek svirali kompletan Mindcrime Album sto su fanovi godinama ocekivali.Da li je to predznak da ce iduci album biti vise u Mindcrime stilu ? Ne definitivno ne. Album sa takvim stilom muzike svo snimili vec jednom. Zasto bih ga snimali opet. Mi zelimo da na svakom Albumu zvucimo drugacije, da uvek idemo napred. To je ono sto volim kod ovog benda. Sta god da smo radili (misli na stil albuma), radili smo iskreno i 110% odrazava gde se bend tada muzicki nalazio ili se nalazi.Tako ce da bude i ubuduce. Mindcrime smo svirali jer pase u danasnju situaciju. kao i tada imamo extremnog predsednika (Reagan sada Busch), imamo rat i korupciju. Socijalna situacija je iz dan u dan nestabilnija... itd.itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Zanimljiva prica, ali ZASTO na turneju novog albuma sviraju kompletan Mindcrime? Obozavam ovaj bend, ali novi materijal smrdi! Sva nada u tome da ce se vratiti na pravi put! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 kakva nada? imaju svi po 60 godina.... nek ih neko sahrani vec jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts