Grobodan Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Naravno, uključujući i Promised land? Naravno Hmmm.... gde ostavih onda to, majku mu, mozda na power prog predlozima... hm. A evo link: http://www.megaupload.com/?d=9TDO846T E hvala ti velika! I owe you one Quote
Grobodan Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Opet ja... Posle drugog slušanja novog albuma iskristalisao sam mišljenje - AS je hrpa smrdljivih pompeznih govana. Nijedna pesma mi se u celosti ne sviđa. Ne ide mi u glavu nikako da bend koji je veličanstveno preživeo prvu polovinu devedesetih i grunge ode kad ne treba u kurac. Posle Promised Land ne mogu da nakrpim 5 dobrih pesama. Čitam danas i neki intervju sa Tate-om, priča da su se u drugoj polovini devedestih muzički razgranali i da su danas zreliji nego ikad :) S druge strane, unplugged ubi, skidajte svi Quote
In The Flesh Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Pa nije dosta 2 slusanja da se iskristalise misljenje o Ryche albumu Quote
Ајлин Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Da ti pravo kažem, ja sam odustala od AS-a posle jedno 6-7 slušanja. Imam (možda lošu, ali ponekad i krajnje korisnu) naviku da se na ono što mi nije ostalo u glavi tj. srcu po lepom, i - ne vraćam. Jebi ga. Tejtov solo album je fenomenalan, znam da smo već pisali o tome, ako treba neku ribicu da privedete gajbi obavezno u pozadini da ide čika Tejt, odradiće pola posla. Osim najvažnijeg, naravno Quote
In The Flesh Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Oh well...you can't have it all Inace,link za Tate-ov album? Quote
Ајлин Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1841594 Quote
In The Flesh Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 (edited) Tenks,Ajlin edit: siguran sam da sam vec skinuo album,ali ne mogu da ga nadjem. Edited June 11, 2009 by Just Like a Timepiece Quote
Ајлин Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Molim i drugi put. Samo nemoj očekivati mjetal na tom albumčiću pošto ga nema. Čika Tejt je pravio mjuzu za uz svoje domaće crveno vino kad pije sa dragom svojom... Quote
In The Flesh Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Super,jedva cekam da cujem. :gej: Quote
vudun Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 (edited) Hm pa definitivno spada u bolje pesme ali "Eyes Of The Strangers", "I Don't Belive In Love" i "Queen Of The Reich" su paklena trojka. Ali to je već stvar ukusa. Мој човек. С тим што бих неку од ове три ''ћушнуо'', а убацио ''Breaking the Silence''. S druge strane, unplugged ubi, skidajte svi Aпсолутно сагласан. Анплаг је у вражју матер опак. Tejtov solo album je fenomenalan, znam da smo već pisali o tome, ako treba neku ribicu da privedete gajbi obavezno u pozadini da ide čika Tejt, odradiće pola posla. Osim najvažnijeg, naravno Ти то из личног искуства? Edited June 11, 2009 by Вуду ░▒▓▓▒░ Quote
Grobodan Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Pa nije dosta 2 slusanja da se iskristalise misljenje o Ryche albumu Ma šta bre, davao sam šanse Q2Ku, Trajbu... i ništa, ovo je isti kurac. Quote
Ајлин Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Ти то из личног искуства? Nisam ribicu jer volEm muške... već jednog opakog thrashera, al' se da ti pravo kažem nije bunio ni najmanje Quote
vudun Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Пих. Не признајем гужвање постеље док Кери Кинг не зацвили на ђитри! Quote
vladream Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 uh jebote, http://www.mininova.org/tor/2705302 , ali 7 gb jebenih... jedino ako ovih dana stigne novi hard, pa pocnem da skidam ako je neko ludji, neka skine, pa nek se javi kako izgleda i zvuci Queensryche May 15,2009 2 Disc DVD NTSC With Menus Nokia Theater New York 130min Aud Shot Multi Cam Wide screen. Excellent Audio and Video!!! 720X480 30fps DVD->Dime Setlist: Disc 1 Neue Regel The Whisper Screaming In Digital I Dream In Infrared Walk In The Shadows Surgical Strike I Will Remember Sliver The Killer If I Were King Man Down A Dead Man's Words Home Again The Voice Disc 1 Info: Video Mpeg 2 7.0Mbps Audio: Dolby Digital 2.0 192Kbps Disc 2: Best I Can The Thin Line One And Only Hand On Heart Silent Lucidity Jet City Woman Anybody Listening Empire Quote
Ајлин Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 javlja mi se da ćemo svi čekati tvoj novi hdd šalu na stranu, nemam toliko prostora ni ja Quote
AstralliS Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 uh jebote, http://www.mininova.org/tor/2705302 , ali 7 gb jebenih... jedino ako ovih dana stigne novi hard, pa pocnem da skidam ako je neko ludji, neka skine, pa nek se javi kako izgleda i zvuci Queensryche May 15,2009 2 Disc DVD NTSC With Menus Nokia Theater New York 130min Aud Shot Multi Cam Wide screen. Excellent Audio and Video!!! 720X480 30fps DVD->Dime Setlist: Disc 1 Neue Regel The Whisper Screaming In Digital I Dream In Infrared Walk In The Shadows Surgical Strike I Will Remember Sliver The Killer If I Were King Man Down A Dead Man's Words Home Again The Voice Disc 1 Info: Video Mpeg 2 7.0Mbps Audio: Dolby Digital 2.0 192Kbps Disc 2: Best I Can The Thin Line One And Only Hand On Heart Silent Lucidity Jet City Woman Anybody Listening Empire Pristavljeno. Quote
vladream Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Pristavljeno. kako ces da mi srezes, nisi svestan Quote
indistraktbl Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 I ja sam stavila.Naravno,morala sam da gvirnem da vidim kako izgleda. Mislim da je sve bolje od jadnog Live Art-a Quote
AstralliS Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 kako ces da mi srezes, nisi svestan Nisi svestan šta ću da ti radim kad ti srežem. +1 ceniš? Quote
AstralliS Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 ja vec vidim jos jedno pivo u najavi :) Mišljenja sam da smo napunili gajbu. Quote
Ајлин Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Slušaj nemo' da s' predomislim za Murisa. Quote
Dersu Uzala Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Sad slusam neki uzivo momenat Suite Sister Mary. Operation Livecrime valjda. Ali deco moja, da ste vi taj skec videli kad su ga prvi put izvodili, originalna postava. A ona, ona je Kosovka Djevojka. Patricia, Pamela, kako li se bese zvase? Nije toliko lepa koliko je bozanstvena. Secam se kad sam to video, ostao sam bez daha. Otada imam pik na чasne sestre. Sad kapiram kakav sam dijabolik, ouch. Klanjam se svim чasnim sestrama . Pamela Moore, kakav sam seljak. No, omatorelo se, cesto ne znam ni kako se prezivam. Treba me zamrznuti do nekih lepsih vremena. Opustenih . Edited July 3, 2009 by Dersu Uzala Quote
Recommended Posts