Alison_Hell Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) brate da li je moguce da neko prati novije albume Queensryche-a?! po meni samo prva cetiri..ostalo je tesko sranje... Edited May 5, 2011 by Alison_Hell 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbatim Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Slicno se moze reci i za Dream Theater. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 a šta mislite da poslušamo najpre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 (edited) LOL http://www.youtube.com/watch?v=Gc3GkxqCPks Edited May 9, 2011 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Tuga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 odoše u qrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbatim Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Jesi li nas ono ti savetovala da sacekamo s presudom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ja ne znam za bend koji je toliko sebe upropastio kao ovaj. Bukvalno mi je celo jutro bilo muka nakon slusanje ove pesme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Sad kako citam komentare ni neslusa mi se. Sacekacu album. Mada ne svidjaju mi se odavno, jos posle Promised Land-a. Posle po par pesama. Dao mi Bog na svu srecu da cujem ceo Operation uzivo+ Best I Can i Empire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Jesi li nas ono ti savetovala da sacekamo s presudom Au bre, jesam... Valjda se ne kaže džabe da nada poslednja umire. Upropastiše ga skroz naskroz pozlilo mi jbt od pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alison_Hell Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Sad kako citam komentare ni neslusa mi se. Sacekacu album. Mada ne svidjaju mi se odavno, jos posle Promised Land-a. Posle po par pesama. Dao mi Bog na svu srecu da cujem ceo Operation uzivo+ Best I Can i Empire. ma gde to vredi sad, ne moze on da peva kao nekada... znam, i ja to zelim vise od svega... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Prosecan je ovo bend uvek i bio, ovo je jos i dobra pesma. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 O ukusima naravno ne treba raspravljati, ali ako ti je Ryche do '94 prosečan nije mi jasno koji se tebi prog metal uopšte sviđa. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Shadow Gallery, Dream Theater, Symphony X, to je sve od prog metala sto me zanima, s tim da DT vise ne uzimam za ozbiljno, Shadow Gallery je propao, na zalost, a SyX izgubio prog elemenat.. dakle prog metal je umro za mene. Prog rock je daleko bolji. A sto se tice Queensryche, ''Operation Mindcrime'' moze da prodje povremeno, ali nista posebno.. 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Nikada nisam nešto zavoleo ovaj bend. sećam se da sam Operation Mindcrime poslušao zbog sve te buke oko njega i šta znam... ima tu ponešto zanimljivo da se čuje, ali... na mene ostavlja utisak da ga je vreme pregazilo 285 puta do sada, dok takav osećaj nemam kad slušam neki prog rok koji je od Operationa stariji 20 godina. a ova nova pesma je tek tuga. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbatim Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 "Operation MIndcrime" je zbog koncepta Prog, ali muzicki su oni vise bili Heavy bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Sa prvim albumima da, posle svakako prog Prosecan je ovo bend uvek i bio, ovo je jos i dobra pesma. S oproštenjem, mojne kakiš Queensryche je bio sve samo ne prosečan bend. Definitivno posle Promised Land-a se menjaju... Sjajan bend, ali za pemziju. Svaka čast što sviraju i stvaraju, samo što sada sviraju potpuno drugu vrstu muzike koja na puškomet iz svih svojih dometa ne 'vidi' a kamoli 'gađa' ONAJ q.ryche Ostaće u divnom sećanju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Shadow Gallery, Dream Theater, Symphony X, to je sve od prog metala sto me zanima. A sto se tice Queensryche, ''Operation Mindcrime'' moze da prodje povremeno, ali nista posebno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Po ovoj pjesmi bi se reklo da ne da nijesu prog, no da su glam. Užas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Kao sto rekoh, prog rock je daleko bolji, kvalitetniji i raznovrsniji za sve prog fanove. Ovaj zanr metala me odavno ne zanima, jer je propao. Jedino sto slusam ovih par poznatih bendova (starije albume) i to je to. Queensryche nije prog. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) To je kao da ja kazem "Klasicna muzika je daleko bolja, zrelija i raznovrsnija od prog metala" Prog metal izvorno nema preterano veze sa prog rockom i fjuznom. Zacetnici pravca, a to nisu DT, SyX i Shadow Gallery, nisu bili toliko pod uticajem prog roka koliko su jednostavno bili us power (pod uticajem mejdena primarno) sa mastovitijim i melodicnijim pesmama. Ako volis prog rok, to apsolutno nista ne govori o tome u kojoj meri bi ti se mogao svidjati queensryche, mimo par kasnijih pesama eventualno. Cak ni DT iz najboljih dana (dok su se cimali oko kompovanja pesama) nije znacajno pod uticajem prog roka koliko pod uticajem neo-proga s jedne strane i fusiona s druge strane. U sustini, ne znas o cemu pricas; nije korisno stavljati prog metal i prog rok u istu odrednicu prog. Ne znam gde si dobio ideju uopste. Ovaj pravac jeste odavno zamro u izvornoj formi (ali sta kazes na while heaven wept recimo?), i dt-klon faza je prevazidjena ali to nema nikakve veze s tvojim manjkom interesa za zanr. Sigurno ima more dobrih i starih i novih izdanja koje nisi preslusao da bi mogao da das ocenu da je propao. Edited May 26, 2011 by Нормалан и Природан 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Daleko od toga da je propao. To sto su propala 3 benda ne znaci da nema mnogo boljih koji jos uvek sviraju i izbacuju ubice od albuma. Meni je najzalije sto je Crimson Glory propao, a ove ostale mogu nekako da podnesem. Edited May 27, 2011 by HEFEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Ima dobrih ali nema mnogo boljih nazalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ima na Facebook-u neka nova pesma za dzaba, samo treba da se like-uje strana. Ako neko ima hrabrosti (ja nemam), neka poslusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts