Grobodan Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Kako mrzim to jeftino navlačenje lajkova za stranicu... neću, zadnji put sam se tako zajebao za Dream theater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Ima ovde da se skine album, al' pesma po pesma: http://dedicatedtochaos.weebly.com/ Ako ima hrabrih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Stigao sam do 8. pesme i dalje nisam mogao. Komercijalno govno. Neka se vrati DeGarmo ili neka bend zavrsi karijeru. Ocajno je. Pesme pocinju nekim sranje rifom, i ove sto sam poslusao, svaka se smiri da bi Geoff pevao. Nisko je spao Tate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Evo ga link za ceo: http://www.megaupload.com/?d=GEEFZXFL Mada mi se nešto i ne skida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Stigao sam do 8. pesme i dalje nisam mogao. Komercijalno govno. da je bar komercijalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiss of death Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Tuga i jad...kako sad stupidno zvuce one najave da je album na nivou Operation....Sve cestitke bracnom paru Tate,uspeli su napokon da sahrane Queensryche.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 U poredjenju sa ovim, novi Morbid Angel zvuci kao Betoven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Može neko malo detaljnije o novom, na šta liči? Ne usuđujem se još da skinem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Zvuci kao da Maroon 5 pokusava da svira nu metal. Abominacija, bljuvotina itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Bolje da ne znas Grobe. American Soldier jos i ima neku dobru stvar koju pustim s vremena na vreme (At 30.000 Ft) dok cu ovaj novi album pokusati da zaboravim. To sto sam cuo, ne mogu da definisem koji je muzicki pravac u pitanju, mozda Tate izmisli neki novi zanr, cak nema ni njegovog vriska vise tj. povisenih tonova (na prethodnom je barem bilo malo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Ajd čekam recimo 320kbps... eto dobrog opravdanja. Nego evo ga video: http://www.youtube.com/watch?v=akTwO-HB398&feature=player_embedded Mene samo zanima ko ovo kupuje i da li se njima ovo stvarno sviđa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 To je kao oni sredovečni pop pevači koji izdaju za PGP RTS, pa kad ih vidiš zapitaš se kupi li iko živ taj njihov disk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Ovi bar imaju u rezervi Eyes of a stranger i Silent lucidity da navuku ljude na koncert pa od toga žive, a muzički izgubljeni u vremenu totalno. Btw ovo na Roadrunneru izašlo? Edited June 15, 2011 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Jebote. Oni su nacisto sisli sa uma. Prosto covek da ne poveruje da su ovi isti ljudi snimili remek dela kao npr. Queen Of The Reich ili Eyes Of A Stranger. Sramota. DeGarmo je pobegao iz ove ludare od benda na vreme. Malo proguglah, sada je profesionalni pilot i zivi u Sijetlu. Boli ga dupe realno. Btw ovo na Roadrunneru izašlo? Seattle progressive rockers QUEENSRŸCHE will release their twelfth studio album, "Dedicated To Chaos", on June 28 in North America via Loud & Proud Records, a Roadrunner Records imprint focusing on established artists. Kao sto rekoh na prethodnoj strani, jako pederski naziv za label. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Zvuči kao parola za neku gej paradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodsucker Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Naravno, rijec komercijalnu ne treba uzimat ni za zlo, bilo je komercijalnih hitova ove nekoc super grupe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Kad je izasao Operation Mindcrime, QR se nisu skidali sa metal emisija i metal casopisa. Normalno, super album, dosla i popularnost. Pitali ih u nekom intervjuu sta oni privatno slusaju. Mislim da je tu bilo odgovora od Betovena do dzeza i bluza, al niko od njih ne rece da slusa metal. Sad je to valjda bilo jace od njih, da tolike godine sviraju metal, a da ga ne slusaju. Konacno valjda sviraju ono sto i privatno vole da cuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Zestoko precenjen bend uvek bio. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 (edited) Kad je izasao Operation Mindcrime, QR se nisu skidali sa metal emisija i metal casopisa. Normalno, super album, dosla i popularnost. Pitali ih u nekom intervjuu sta oni privatno slusaju. Mislim da je tu bilo odgovora od Betovena do dzeza i bluza, al niko od njih ne rece da slusa metal. Sad je to valjda bilo jace od njih, da tolike godine sviraju metal, a da ga ne slusaju. Konacno valjda sviraju ono sto i privatno vole da cuju. Ja mislim da je to samo povrsinski sloj - i verovatno onakvo objasnjenje za muzicki smer novih pesama kakvo bi se i njima najvise dopalo, ali ako zagrebes povrsinu, pre ces doci do zakljucka da su takve izjave, o tome sta slusaju, bile prepotentno naglasavanje sopstvene muzicke raznovrsnosti i zaokruzenosti (koja i nije nesto evidentna u njihovoj muzici zapravo, mada nije da im prigovaram zbog toga), a zapravo prikrivanje masne mjetalstine u vremenu kad je to polako postajalo passe. U prilog tome ide i cinjenica da novi album nije samo razocarenje sa metalskog gledista nego je naprosto sranje all around. edit: odgovor prethodnom poster-u: Tesko da jedan metal bend formiran 1981 ciji je uticaj na zanr nemerljiv a koji je u jednom momentu (ili mozda bolje reci u par navrata) dostigao savrsenstvo ikad moze biti precenjen. To sto su se sjebali eventualno nema nikakve veze, potpuno nebitno za mene, jednostavno losiji materijal ne slusam i pravim se da ne postoji otprilike. Edited June 17, 2011 by Нормалан и Природан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ja prvi kazem da najvise volim da slusam metal i punk, ali se ne gadim ni narodnjaka, ni 80ih niti bilo koje dobre muzike, ali bi mi bilo glupo da sviram muziku koju ne slusam. Da sam muzicar ni sam ne bih znao da li bih vise voleo da sviram metal (bilo koji pravac), punk, hardcore, ali svakako ne bih mogao da sviram rege ili brit pop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 verujem da su u slavnoj eri definitivno slusali metal i ostale muzicke zanrove u izvesnoj meri, a u ovoj neslavnoj fazi sumnjam da slusaju muziku uopste, jer da slusaju ista bar bi bili na nivou na kom je sad DT 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Nah, rešio sam da poslušam Get started, kao neko ko nije preveliki Queensryche fan i ko ne poredi nove pesme sa klasicima. Ništa posebno, jednostavna catchy pesmica, mada kapiram da fanovi koji su navikli na Operation Mindcrime ili Empire i dalje očekuju nešto groundbreaking. Ne biva to... Ne planiram da trošim vreme na ceo album, though. Ionako mi nažalost ni neki od starijih radova nisu savršeno legli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 verujem da su u slavnoj eri definitivno slusali metal i ostale muzicke zanrove u izvesnoj meri, a u ovoj neslavnoj fazi sumnjam da slusaju muziku uopste, jer da slusaju ista bar bi bili na nivou na kom je sad DT nažalost, prešli su na country 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Nešto iz dobrih starih dana. http://www.youtube.com/watch?v=Z3fTPmNjWw8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 nažalost, prešli su na country Kamo lepe sreće da je ovo dobar country. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts