Burn My Eyes Posted March 3, 2003 Report Share Posted March 3, 2003 Zapazio sam ih na svirci sa Soulfly... Zna li neko nesto o njima? Potrebna mi je adresa, broj telefona ili e-mail... Ako neko ima bicu veoma zahvalan... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 3, 2003 Report Share Posted March 3, 2003 Zapazio sam ih na svirci sa Soulfly... Zna li neko nesto o njima? Potrebna mi je adresa, broj telefona ili e-mail... Ako neko ima bicu veoma zahvalan... a sta je to soulfly :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2003 Report Share Posted March 3, 2003 Ono sto sam cuo na Soulfly mi je zvucalo totalno bezveze.Gitarista...pa recimo da dugo nisam video gluplji scenski nastup!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 3, 2003 Report Share Posted March 3, 2003 Ja sam jednom svirao sa njihovim bubnjarom Bosketom i OK je lik. Inače, bend ao bend mi je totalna smorčina, ali ih Draganče gura gde god može i stigne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted March 21, 2003 Report Share Posted March 21, 2003 :spavam: :spavam: :spavam: :spavam: :spavam: :spavam: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted March 22, 2003 Report Share Posted March 22, 2003 Katastrofa bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 22, 2003 Report Share Posted March 22, 2003 preko leta na onom malo festu u Barutani, oni su mi bili jedina dobra grupa. i ako gitarista lici na najgoreg dizela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted March 24, 2003 Report Share Posted March 24, 2003 Bend je smor,gitarista je jedan obični naloženik,a uz to je i smrad najgore vrste(na pretprošloj gitarijadi u Zaječaru nije htio posuditi gitaru gitarist benda RISERS(sa Sokoca(REPUBLIKA SRPSKA)-preko 600km od Zaječara,a ljudi su i putne troškove sami platili)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 24, 2003 Report Share Posted March 24, 2003 najlepsi deo tog metal maratona u barutani... GEC zavrsavaju neku smor pesmu, publika stoji, jedva ceka da se zavrshi... pesma stane, eventualno 2/3 lika iz publike lupe dlanom o dlan, ostali blenu... bubnjar ustane i kaze: "Sta?? Samo toliko?!?!?!" kako sam se smejao... pao sam na beton ... posle me je neko gadjao flashom :x ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted March 25, 2003 Report Share Posted March 25, 2003 AAAAa... koji su oni shit :roll: cula sam ih na SoulFly i smorili su zmaja.. :spavam: ne znam inace nista o njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted March 26, 2003 Report Share Posted March 26, 2003 \"]najlepsi deo tog metal maratona u barutani... GEC zavrsavaju neku smor pesmu, publika stoji, jedva ceka da se zavrshi... pesma stane, eventualno 2/3 lika iz publike lupe dlanom o dlan, ostali blenu... bubnjar ustane i kaze: \"Sta?? Samo toliko?!?!?!\" kako sam se smejao... pao sam na beton ... posle me je neko gadjao flashom :x ... hehe zato sam se ja za vreme nastupa GEC zajebavao "po napolju" jer sam ih vec cuo pre toga u KST. Inache oni ne sviraju metal, tako da ne znam zasto o njima ovde pricamo? Jedino sto ih guraju zajedno sa metal grupama na svirke. Mislim da bi i ioni sami rekli da ne sviraju metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 26, 2003 Report Share Posted March 26, 2003 "]najlepsi deo tog metal maratona u barutani... GEC zavrsavaju neku smor pesmu, publika stoji, jedva ceka da se zavrshi... pesma stane, eventualno 2/3 lika iz publike lupe dlanom o dlan, ostali blenu... bubnjar ustane i kaze: "Sta?? Samo toliko?!?!?!" kako sam se smejao... pao sam na beton ... posle me je neko gadjao flashom :x ... hehe zato sam se ja za vreme nastupa GEC zajebavao "po napolju" jer sam ih vec cuo pre toga u KST. Inache oni ne sviraju metal, tako da ne znam zasto o njima ovde pricamo? Jedino sto ih guraju zajedno sa metal grupama na svirke. Mislim da bi i ioni sami rekli da ne sviraju metal. ma dobro... na greshkama se uci ... sledeci put me nece iznenaditi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 9, 2003 Report Share Posted April 9, 2003 nista dosadnije u zivotu nisam gledao !!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galvatron Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 Bas vala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yechmeny Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 Ljudi! Oni nikako ne sviraju metal, shto naravno uoshte nije od presudnog znachaja za njihov kvalitet u celini. Sve je manje bendova koji bi se mogli usko deklarisati u odredjen pravac "rokanja" shto takodje nije loshe. U njihovom sluchaju svestranost dolazi do izrazaja shto opet daje neshto posebno celom fazonu benda. Nijedan dobar muzichar nece reci da slusha i pravi muziku u jednom pravcu. Odlika dobrih muzichara je da prepoznaju kvalitet u svakom pravcu muzike. Mislim da su GEC sasvim OK i da pored meshanja stilova njihov zvuk nikada nije postao neumesan. A za gitarijadu, niko nece da se zapita zashto je gitarista RISERS-a doshao na gitarijadu bez gitare. I zashto bi mu on dao gitaru od 1500DM da se ovaj izdrkava na njoj. Pa pun je svet takvih nazovi muzichara koji nonshalantno na nastupe dolaze bez kablova, palica pa i gitara. I niko nece da se zapita da li je GEC-u neko platio putne troshkove i da li im je neko dao po sendvich u Zajecharu. Nemojte da pljujete bez razloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted April 13, 2003 Report Share Posted April 13, 2003 Dosadni su.... Cuo sam ih par puta i oba puta sam ili otisao ili sedeo i cekao da oni odu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galadriel Posted January 12, 2004 Report Share Posted January 12, 2004 Ljudi! Oni nikako ne sviraju metal, shto naravno uoshte nije od presudnog znachaja za njihov kvalitet u celini. Sve je manje bendova koji bi se mogli usko deklarisati u odredjen pravac "rokanja" shto takodje nije loshe. U njihovom sluchaju svestranost dolazi do izrazaja shto opet daje neshto posebno celom fazonu benda. Nijedan dobar muzichar nece reci da slusha i pravi muziku u jednom pravcu. Odlika dobrih muzichara je da prepoznaju kvalitet u svakom pravcu muzike. Mislim da su GEC sasvim OK i da pored meshanja stilova njihov zvuk nikada nije postao neumesan. A za gitarijadu, niko nece da se zapita zashto je gitarista RISERS-a doshao na gitarijadu bez gitare. I zashto bi mu on dao gitaru od 1500DM da se ovaj izdrkava na njoj. Pa pun je svet takvih nazovi muzichara koji nonshalantno na nastupe dolaze bez kablova, palica pa i gitara. I niko nece da se zapita da li je GEC-u neko platio putne troshkove i da li im je neko dao po sendvich u Zajecharu. Nemojte da pljujete bez razloga. Ja se u potpunosti slažem sa tobom i imaš prava za sve što si rekao!!!! Očigledno je da se ova deca danas apsolutno ne razumeju u muziku!!!! Ovi ljudi definitivno znaju šta rade i koliko rade.... Izdali su album i promocija je odlično prošla!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 12, 2004 Report Share Posted January 12, 2004 dosadan bend.. gledao ih dva puta i oa puta sam ejdva cekao da ze zavrsi svirka. pesme dosadne, zvuk los.. sve u svemu - lose. ocigledno je da ih neko gura cim se stalno pojavljuju po svirkama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted January 13, 2004 Report Share Posted January 13, 2004 i ja sam provalio da ih ocigledno neko gura, jer toliko sviraju a opet mi se cini da nisu daleko dogurali, a i interesovanje je nikakvo (sto pokazuje i ovaj forum)... po meni zvuce kvalitetno, gitarista sa onom gitarom proizvodi neke zaista cudne zvuke, a uvek okrene ledja tako da ne vidim sta radi ... e sad, posto ljudi izgledaju dosta fensi (sto neko rece kao dizelasi) verovatno ih mnogi ne podnose bas zbog toga... ali odelo ne cini... ma znate vec.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady_of_the_snow Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Ne znam oni su mi onako kako da kazem,ma uopste mi se ne svidjaju,a slusajte ovo pre jedno 2-3 godine Boske(bubanj) je svirao u jednom tezga bendu (jebiga treba da se zaradi neka kinta) i tako sam ja slucajno tu nabasao u klub gde su oni svirali i doticni mi je dao da poslusam njihov demo(mozda sam mu licio na lika koji slusa nesto tako) i ja sam cak imao tada vokmen kod sebe i reko daj da vidim sta je to.Na prvo slusanje nije bilo" lose"?!Elem posle jedno 2 godine bio sam na nekim svirkama gde su oni svirali i tako ti ja odpozdravim Bosketu a on kao da me ne prepoznaje,objasnim ja njemu da sam ja onaj kome je on dao kasetu da slusa bla bla.......Mozda gresim ali da li mu je to neka "SLAVA" udarila u glavu ili sta to bi ja stvarno ne znadoh.Ustvari kad bolje razmislim ko sam ja da bi se on meni javljao ali ja s kojim god cuveko pricam par puta pa bare mu se javim Sve u svemu mozda i nisu toliko losi kao bend(mislim na album) ali me ni se licno to ne svidja,ali mislim da ljudi treba da sviraju sta oni osecaju a ne da slusaju neke koji su tu samo da kritikuju a nikad do sada nisu radili ono sto rade ljudi koje kritikuju Izvinite sto je ovako dugacko ko ima strpljenja neka cita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Meni je boske,njihov bubnjar,rodjak.Poslace mi ovaj cd sto su izdali.On kaze da sviraju thrash metal,vidicemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Veceras sviraju na beer festu ako nekog zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothsbl Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 Pozdrav bendu...samo napred....nadam se da ce sledeci album biti 'malo' brzi.... ljudi dodjite 2.9.....Good Eye Closed svira u Domu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Tema na poslednjoj strani... ccc... Na Exitu su me odusevili... Novi materijal je extra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Thanx, dude!! Tek ce da bude... A i jacha reklama bi trebalo da krene tamo od septembra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts