Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam jednom svirao sa njihovim bubnjarom Bosketom i OK je lik.

Inače, bend ao bend mi je totalna smorčina, ali ih Draganče gura gde god može i stigne.

• 3 weeks later...
Posted

Bend je smor,gitarista je jedan obični naloženik,a uz to je i smrad najgore vrste(na pretprošloj gitarijadi u Zaječaru nije htio posuditi gitaru gitarist benda RISERS(sa Sokoca(REPUBLIKA SRPSKA)-preko 600km od Zaječara,a ljudi su i putne troškove sami platili)!

Posted

najlepsi deo tog metal maratona u barutani... GEC zavrsavaju neku smor pesmu, publika stoji, jedva ceka da se zavrshi...

pesma stane, eventualno 2/3 lika iz publike lupe dlanom o dlan, ostali blenu...

bubnjar ustane i kaze: "Sta?? Samo toliko?!?!?!"

kako sam se smejao... pao sam na beton smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif ... posle me je neko gadjao flashom :x ...

Posted

\"]najlepsi deo tog metal maratona u barutani... GEC zavrsavaju neku smor pesmu, publika stoji, jedva ceka da se zavrshi...  

bubnjar ustane i kaze: \"Sta?? Samo toliko?!?!?!\"

kako sam se smejao... pao sam na beton smile.gif  :)  :)  :) ... posle me je neko gadjao flashom :x ...

hehe zato sam se ja za vreme nastupa GEC zajebavao "po napolju" :mrgreen: jer sam ih vec cuo pre toga u KST. Inache oni ne sviraju metal, tako da ne znam zasto o njima ovde pricamo? Jedino sto ih guraju zajedno sa metal grupama na svirke. Mislim da bi i ioni sami rekli da ne sviraju metal.

Posted

"]najlepsi deo tog metal maratona u barutani... GEC zavrsavaju neku smor pesmu, publika stoji, jedva ceka da se zavrshi...

bubnjar ustane i kaze: "Sta?? Samo toliko?!?!?!"

kako sam se smejao... pao sam na beton smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif ... posle me je neko gadjao flashom :x ...

hehe zato sam se ja za vreme nastupa GEC zajebavao "po napolju" :mrgreen: jer sam ih vec cuo pre toga u KST. Inache oni ne sviraju metal, tako da ne znam zasto o njima ovde pricamo? Jedino sto ih guraju zajedno sa metal grupama na svirke. Mislim da bi i ioni sami rekli da ne sviraju metal.

ma dobro... na greshkama se uci smile.gif ... sledeci put me nece iznenaditi...

• 2 weeks later...
Posted

Ljudi! Oni nikako ne sviraju metal, shto naravno uoshte nije od presudnog znachaja za njihov kvalitet u celini. Sve je manje bendova koji bi se mogli usko deklarisati u odredjen pravac "rokanja" shto takodje nije loshe. U njihovom sluchaju svestranost dolazi do izrazaja shto opet daje neshto posebno celom fazonu benda. Nijedan dobar muzichar nece reci da slusha i pravi muziku u jednom pravcu. Odlika dobrih muzichara je da prepoznaju kvalitet u svakom pravcu muzike. Mislim da su GEC sasvim OK i da pored meshanja stilova njihov zvuk nikada nije postao neumesan.

A za gitarijadu, niko nece da se zapita zashto je gitarista RISERS-a doshao na gitarijadu bez gitare. I zashto bi mu on dao gitaru od 1500DM da se ovaj izdrkava na njoj. Pa pun je svet takvih nazovi muzichara koji nonshalantno na nastupe dolaze bez kablova, palica pa i gitara. I niko nece da se zapita da li je GEC-u neko platio putne troshkove i da li im je neko dao po sendvich u Zajecharu.

Nemojte da pljujete bez razloga.

• 8 months later...
Posted

Ljudi! Oni nikako ne sviraju metal, shto naravno uoshte nije od presudnog znachaja za njihov kvalitet u celini. Sve je manje bendova koji bi se mogli usko deklarisati u odredjen pravac "rokanja" shto takodje nije loshe. U njihovom sluchaju svestranost dolazi do izrazaja shto opet daje neshto posebno celom fazonu benda. Nijedan dobar muzichar nece reci da slusha i pravi muziku u jednom pravcu. Odlika dobrih muzichara je da prepoznaju kvalitet u svakom pravcu muzike. Mislim da su GEC sasvim OK i da pored meshanja stilova njihov zvuk nikada nije postao neumesan.

A za gitarijadu, niko nece da se zapita zashto je gitarista RISERS-a doshao na gitarijadu bez gitare. I zashto bi mu on dao gitaru od 1500DM da se ovaj izdrkava na njoj. Pa pun je svet takvih nazovi muzichara koji nonshalantno na nastupe dolaze bez kablova, palica pa i gitara. I niko nece da se zapita da li je GEC-u neko platio putne troshkove i da li im je neko dao po sendvich u Zajecharu.

Nemojte da pljujete bez razloga.

Ja se u potpunosti slažem sa tobom i imaš prava za sve što si rekao!!!!

Očigledno je da se ova deca danas apsolutno ne razumeju u muziku!!!!

Ovi ljudi definitivno znaju šta rade i koliko rade....

Izdali su album i promocija je odlično prošla!!!!!!!

Posted

dosadan bend.. gledao ih dva puta i oa puta sam ejdva cekao da ze zavrsi svirka. pesme dosadne, zvuk los.. sve u svemu - lose.

ocigledno je da ih neko gura cim se stalno pojavljuju po svirkama.

Posted

i ja sam provalio da ih ocigledno neko gura, jer toliko sviraju a opet mi se cini da nisu daleko dogurali, a i interesovanje je nikakvo (sto pokazuje i ovaj forum)... po meni zvuce kvalitetno, gitarista sa onom gitarom proizvodi neke zaista cudne zvuke, a uvek okrene ledja tako da ne vidim sta radi biggrin.gif ... e sad, posto ljudi izgledaju dosta fensi (sto neko rece kao dizelasi) verovatno ih mnogi ne podnose bas zbog toga... ali odelo ne cini... ma znate vec....

• 6 months later...
Posted

Ne znam oni su mi onako kako da kazem,ma uopste mi se ne svidjaju,a slusajte ovo pre jedno 2-3 godine Boske(bubanj) je svirao u jednom tezga bendu (jebiga treba da se zaradi neka kinta) i tako sam ja slucajno tu nabasao u klub gde su oni svirali i doticni mi je dao da poslusam njihov demo(mozda sam mu licio na lika koji slusa nesto tako) i ja sam cak imao tada vokmen kod sebe i reko daj da vidim sta je to.Na prvo slusanje nije bilo" lose"?!Elem posle jedno 2 godine bio sam na nekim svirkama gde su oni svirali i tako ti ja odpozdravim Bosketu a on kao da me ne prepoznaje,objasnim ja njemu da sam ja onaj kome je on dao kasetu da slusa bla bla.......Mozda gresim ali da li mu je to neka "SLAVA" udarila u glavu ili sta to bi ja stvarno ne znadoh.Ustvari kad bolje razmislim ko sam ja da bi se on meni javljao ali ja s kojim god cuveko pricam par puta pa bare mu se javim

Sve u svemu mozda i nisu toliko losi kao bend(mislim na album) ali me ni se licno to ne svidja,ali mislim da ljudi treba da sviraju sta oni osecaju a ne da slusaju neke koji su tu samo da kritikuju a nikad do sada nisu radili ono sto rade ljudi koje kritikuju

Izvinite sto je ovako dugacko ko ima strpljenja neka cita

• 4 weeks later...
  • 1 year later...