STARSHOOTER_SUPREME Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 zanima me koga vise volite u epskoj fantastici Dobre:elfove,ljude,patuljke,hobite,dobre carbobnjake itd ZLe:orcove,gobline,oghrove,trolove,dark elfove,zle carobnjake itd ja licno vise volim dobre
Black Sheep Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 pa sad valjda dobre, medjutim jedno pitanje, otkud su pa ljudi dobri ??? Ja licno verujem da smo mi izopacena vrsta ??? Nismo svi, ali nas ima dosta. Najvise volim elfove i patuljke.
Predator Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 Ja vishe volim zlo iz principa, chisto da prekinem monotoniju "Dobro uvek pobedjuje"...
Riskitz Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Ja sam skoro uvek za dobro, mada su mi ponekad draze zloce. I just love happy endings.
Arch Stanton Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Ja vishe volim zlo iz principa, chisto da prekinem monotoniju \"Dobro uvek pobedjuje\"... zato ja i ne volim LOTR
Predator Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Ja vishe volim zlo iz principa, chisto da prekinem monotoniju \"Dobro uvek pobedjuje\"... zato ja i ne volim LOTR LOTR je samo jedan od mnogih...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 6, 2003 Author Report Posted March 6, 2003 sto sam se ja utirpovao da ce biti vise zloca
Protagonist Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 vise volim dobro,posto obozavam elfove! pitaj boga nesho!
Wolven Child Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Mislim da je to cest problem sa GMovima. Vecina prati ono "ako si posten i dobar, pa pomognes damama i kraljevima u nevolji, bices nagradjen" i slicno. A sta ako odbijem da se borim za sveopste dobro ? Onda mi ne sledi duzi zivotni vek u igri... Ali ipak, ZLO!!!
Predator Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Mislim da je to cest problem sa GMovima. Vecina prati ono \"ako si posten i dobar, pa pomognes damama i kraljevima u nevolji, bices nagradjen\" i slicno. A sta ako odbijem da se borim za sveopste dobro ? Onda mi ne sledi duzi zivotni vek u igri... Ali ipak, ZLO!!! U potpunosti se slazem...Game Master-i isuvishe uzivaju u dobrim quest-ovima. Zato sam ja uvek Demonologist po klasi. Demons Rule!
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 7, 2003 Author Report Posted March 7, 2003 Mislim da je to cest problem sa GMovima. Vecina prati ono "ako si posten i dobar, pa pomognes damama i kraljevima u nevolji, bices nagradjen" i slicno. A sta ako odbijem da se borim za sveopste dobro ? Onda mi ne sledi duzi zivotni vek u igri... Ali ipak, ZLO!!! U potpunosti se slazem...Game Master-i isuvishe uzivaju u dobrim quest-ovima. Zato sam ja uvek Demonologist po klasi. Demons Rule! onda promenite GM ja kad sam Master dobijese nekad zivsi od queata narvno i zlobom dobijes nesto naravno
Predator Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Mislim da je to cest problem sa GMovima. Vecina prati ono "ako si posten i dobar, pa pomognes damama i kraljevima u nevolji, bices nagradjen" i slicno. A sta ako odbijem da se borim za sveopste dobro ? Onda mi ne sledi duzi zivotni vek u igri... Ali ipak, ZLO!!! U potpunosti se slazem...Game Master-i isuvishe uzivaju u dobrim quest-ovima. Zato sam ja uvek Demonologist po klasi. Demons Rule! onda promenite GM ja kad sam Master dobijese nekad zivsi od queata narvno i zlobom dobijes nesto naravno Nema potrebe za menjanjem GM-a. Sa racionalnim uvek postoji reshenje.
Neuromanser Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Hmmm...Iskreno mi je teshko da odgovorim.Vecinom su zli predstavljeni kao glupi.To me nervira.Jesam ja za elfove u potpunosti,ali...Na kraju ja sam ipak za zlo jer su tu moji veliki favoriti>vampiri. a:
Predator Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Hmmm...Iskreno mi je teshko da odgovorim.Vecinom su zli predstavljeni kao glupi.To me nervira.Jesam ja za elfove u potpunosti,ali...Na kraju ja sam ipak za zlo jer su tu moji veliki favoriti>vampiri. a: U chemu je fora sa elfovima?...Ne vidim zashto su toliko poluparni. :? Demoni su bre zakon. Dobro i vikinzi.
bafomet Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Chaotic neutral je zakon. ostalo su gluposti
Fiery Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 ja volim patuljke, a njih uglavnom predstavljaju kao dobre, tako da eto...
BeLi-TiGaR Posted March 10, 2003 Report Posted March 10, 2003 Hmmm...Iskreno mi je teshko da odgovorim.Vecinom su zli predstavljeni kao glupi.To me nervira.Jesam ja za elfove u potpunosti,ali...Na kraju ja sam ipak za zlo jer su tu moji veliki favoriti>vampiri. a: U chemu je fora sa elfovima?...Ne vidim zashto su toliko poluparni. :? Demoni su bre zakon. Dobro i vikinzi. E pa vidish, ja ne vidim zashto su vampiri toliko popularni...
Predator Posted March 10, 2003 Report Posted March 10, 2003 Hmmm...Iskreno mi je teshko da odgovorim.Vecinom su zli predstavljeni kao glupi.To me nervira.Jesam ja za elfove u potpunosti,ali...Na kraju ja sam ipak za zlo jer su tu moji veliki favoriti>vampiri. a: U chemu je fora sa elfovima?...Ne vidim zashto su toliko poluparni. :? Demoni su bre zakon. Dobro i vikinzi. E pa vidish, ja ne vidim zashto su vampiri toliko popularni... Takodje... :?
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 14, 2003 Author Report Posted March 14, 2003 Hmmm...Iskreno mi je teshko da odgovorim.Vecinom su zli predstavljeni kao glupi.To me nervira.Jesam ja za elfove u potpunosti,ali...Na kraju ja sam ipak za zlo jer su tu moji veliki favoriti>vampiri. a: U chemu je fora sa elfovima?...Ne vidim zashto su toliko poluparni. :? Demoni su bre zakon. Dobro i vikinzi. E pa vidish, ja ne vidim zashto su vampiri toliko popularni... Takodje... :? pa ljdui bre imate vi i zlbone vilovnajke aman i zlbne patuljke ne citate bre hehe naranvo ne odnosi se na sve ali sta je tiro sa tim ja sam se pre tirpovao da viim imortal kad peva onako sa onok farbom i sve to a sada imam osecaj da zelim d amu odsecem glavu onako ruznu
Neuromanser Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 ::>NERGAL::[]=0"] Hmmm...Iskreno mi je teshko da odgovorim.Vecinom su zli predstavljeni kao glupi.To me nervira.Jesam ja za elfove u potpunosti,ali...Na kraju ja sam ipak za zlo jer su tu moji veliki favoriti>vampiri. a: U chemu je fora sa elfovima?...Ne vidim zashto su toliko poluparni. :? Demoni su bre zakon. Dobro i vikinzi. E pa vidish, ja ne vidim zashto su vampiri toliko popularni... Takodje... :? pa ljdui bre imate vi i zlbone vilovnajke aman i zlbne patuljke ne citate bre hehe naranvo ne odnosi se na sve ali sta je tiro sa tim ja sam se pre tirpovao da viim imortal kad peva onako sa onok farbom i sve to a sada imam osecaj da zelim d amu odsecem glavu onako ruznu Nesho nauchi da pisesh... Pa jednostavno volim vampire!Prelepi su,tako graciozni...AAAHHHH!!! E,a za elfove,jednostavno ljudi ih vole nema objashnjenja... Ma ne znam ali... Vampiri rulaju!!Vampiri su najlepshi,najbolji,najsnazniji,najhladniji!!!!!!!!
Predator Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 Nije da se ponavljam ali chemu paljevina? :?
Lady Amalthea Posted March 15, 2003 Report Posted March 15, 2003 vise volim dobro, ali ne one "svetacke" junake, vec normalne. mada i zloce umeju biti 8)
Neuromanser Posted March 15, 2003 Report Posted March 15, 2003 Nije da se ponavljam ali chemu paljevina? :? 8O Pa nema poente.Prihvati chinjenicu ili se pokri ushima i bezi... a:
Predator Posted March 15, 2003 Report Posted March 15, 2003 Nije da se ponavljam ali chemu paljevina? :? 8O Pa nema poente.Prihvati chinjenicu ili se pokri ushima i bezi... a: Aha...kako ti kazesh. :roll:
Recommended Posts