militant Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Evo jednog lika koga ja mnooogooo volim... Dobro ili zlo? Ona predstavlja obe krajnosti. Svako ko je igrao NWN mora da zna ko je u pitanju. Kucka jedna izdajnicka, usrao sam se dok je nisam presao. Frajer joj je bio i onako neka pena.
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Nemoj tako, njena prica je bas potresna. Nije ona kriva sto je flipnula. To mi je omiljeni lik iz NWN... Verovatno ne znas... ako si igrao muskim likom, imas opciju da je muvas, uopste ne moras da se boris sa njom... Treba to provaliti.
Wise Owl Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Kucka jedna izdajnicka Frajer joj je bio i onako neka pena. Kucka, nego sta! Frajer je bio bolji dok nisu unapredili NWN, a posle je stvarno bio pesko Ali je zato Gend
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 28, 2006 Author Report Posted July 28, 2006 A ovo je Mudra Sova u omiljenoj igrici... IZgleda ko da dozivljava orgazam al posto si se pronasla u njenom liku to objasnjava neke tvoje postove
Wise Owl Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 IZgleda ko da dozivljava orgazam al posto si se pronasla u njenom liku to objasnjava neke tvoje postove Za moje postove ces mi dati objasnjenje na pp. Btw - zene ne izgledaju ovako kada dozive orgazam - sto ces vremenom nauciti, kada budes imao fizicki kontakt sa nekom osobom suprotnog pola.
Ol' Scratch Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 A jel' zhenski (ne samo Elfovski) orgazam Dobar il' Zao (?) ...
Ol' Scratch Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Elem... Sad' znam da jedno celo ima trista posto... Usrani forum...
Ol' Scratch Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Naposletku cju samo recji: Dungeo Keeper 2 ...
Nenja Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Imam pun folder Elfova, i svi su podjednako MOCNI!
Lucio Holocausto Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 To toti covece! Jedan je Joker! Sto se mene tice. Zlo uvek ima bolje razradjene likove, njihov mentalitet je vise iskazan. Jedina mana im je sto srljaju i obicno stradaju jer su previse ubedjeni u sebe. Dobro ima nesto manji pecat na likovima, ali su oni zato stalozeni, mirni i promisljeni. Ne srljaju, svesni su svojih karakteristika i sposobnosti. Mane: Za zlo sam rekao. Za Dobro: Imaju u svom arsenalu Stiven Sigala, koji apsolutno se takmici sa Ben Aflekom ko ce pojesti vise pita. Stiven Sigal nekim cudom uvek moze da nadje prolaz do zenskih gaca (a Aflek ponekad i do muskih ) i jednostavno uvek uspe da spase sve, makar to bilo i na Titaniku koji se potapa. Rezultat = 50% za dobre, 50% za lose, mada su me u kompletnoj umetnosti vise odusevljavali negativci. Pogledajte samo recimo u filmovima. Koga je iskreno briga za nekog tinejdzera koji je zaginuo od strane Dzejsona ili opet neke zrtve Jigsawa?
Inuria Malkava Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 @Nenja - evo nekih anime vilenjaka: http://www.animevisions.net/Pictures/elves/elves05.jpg http://www.animevisions.net/Pictures/elves/elves06.jpg http://www.animevisions.net/Pictures/rgveda/RGveda04.jpg http://www.animevisions.net/Pictures/elves/elves10.jpg
Geozee Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Vise volim dobre, ali ne samo u epskoj fantastici, vec i u ostalim zanrovima. To je mozda zato sto ne volim da gubim!
Dreaming Into Reality Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Trebalo je da se postavi da ima da se glasa za neutralne ili haotichne a ne samo za dobre i zle.mislim uvek su mi bili drazhi haotichni likovi nego ogranicheni alignmentom
SL Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Nemoj tako, njena prica je bas potresna. Nije ona kriva sto je flipnula. To mi je omiljeni lik iz NWN... Bahh.. Tako sam se smorio kada sam trebao da se borim sa njom i da je ubijem da bih preshao dalje... I onda saznam da sam 'mogao' da je spasim da sam sachuvao neki prsten i ishao na ubedjivanje, pa sam se smorio josh vishe i nisam ni siguran da li sam zavrshio NWN... Anyway - ne znam, ali uvek gledam da biram neutral, ali opet odigram kao dobrica... Shta da radim... Smorim se kad mi dodje neki jadnichak i kuka da pomognem... Pokushavao sam vishe puta da igram kao neki bezobzirni zloca/tiranin, ali me brzo smori... Nisam to ja
Valinion Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 sto se tice rasa najvise volim vilenjake (svijetle, visokorodne..... svejedno)
Helly ~snowidija~ Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Glasam za zlo. Nije da ga vishe volim. samo ne zhelim da pobedi dobro... ponovo. Gde spadaju vampiri?
~~~SoulFly~~~ Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 pa... sve je pocelo od himan-a ... voleo sam zloce. sto ruzniji to boli(hordak)... ...sad sam za zloce koji postaju dobri .
Recommended Posts