TtuEd Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 zlo kompleksniji likovi, bolji "styling", nema potrebe za patetikom i idealnoscu. drugim recima, ljudi iz naroda :-)
krofnica Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 dobro-zlo,dobro-zlo,dobro-zlo.... zbunila sam se Ja sam jedno dobro detence, zlobna sam samo prema jednoj osobi...kad zasluzi! Inace vise mi se svidja izgled negativaca, po filmovima, opisi u knjigama....itd...nego dobrice...oni najcesce smaraju, dobro je previse pateticno ponekad konzumirano.
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 25, 2006 Author Report Posted November 25, 2006 JA vishe volim dobar sex od zlog sexa
Wolflord Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Definitivno zlo! Likovi mnogo mocnije izgledaju(Recimo Uruk-Hai ili Predator ili Werewolves). U filmovima ih predstavljaju kao mocnije likove ali dobrice uvek ukenja nesto i uvek pobede. To me smara... uvek se iznerviram Vilenjaci su mi nekako previse visoki i mrsavi, imaju "lepe kosice" i tako ti fazoni, nisu mi bas za neke zajebane ratnike, jedino Dark Elf. Patuljci su gotiva, nadrkani su i prgavi!
Geozee Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 JA vishe volim dobar sex od zlog sexa Ta ti je dobra
Salvation Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Najbolji su 'zli' dobri likovi, koji rade za neko ultimativno dobro ali ne biraju sredstva i imaju veoma diskutabilne moralne odluke cesto.
ikaqueen Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Najbolji su 'zli' dobri likovi, koji rade za neko ultimativno dobro ali ne biraju sredstva i imaju veoma diskutabilne moralne odluke cesto. To bas hocu da kazem, da su dobri, ali zlockasti... Nesto u sredini.
ThePowerhead Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Meni su lično najdraži likovi tipa Han Solo - barabe i vucibatine, koji ipak u srcu imaju neku ideju o dobru i zlu i na kraju spasu stvar!
^Suicide_Pony^ Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 zlo definitivno. uvek su vece face i bolje dizajnirani
anelej Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 i zlo i dobro i jedno i drugo i maju svoje dobre i lose strane ozbiljno
Bast Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Dobro uglavnom, ali i zlo je super ako nije prikazano kao ljigavo i odvratno. Znaci, glasam za dobro ili za zlo sa stilom. A rasa je naravno Vilenjacka. Ljudi nikako. Tu sam slicna Tolkinovim razmisljnjima
mara! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Dobro i zlo su samo dva lica jedne iste stvari. U svakom zlom ima nesto dobro, u svakom dobrom nesto zlo. Ying Yang. Ne glasam ni za jedno.
Bast Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Draga Kovacice, potpuno si u pravu, ali u pitanju je balans. Nekada mi je takva kombinacija zaista ogavna, jer su lose komponente zla i dobra pomesane. Sve zavisi od kombinacije. Ako se iskombinuju kompatibilne osobine, i dobro i zlo moze biti skoro savrseno. Mislim da sam uspela manje-vise da objasnim sta sam zelela da kazem.
liberanti Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 zanima me koga vise volite u epskoj fantastici Dobre:elfove,ljude,patuljke,hobite,dobre carbobnjake itd ZLe:orcove,gobline,oghrove,trolove,dark elfove,zle carobnjake itd ja licno vise volim dobre ... dobre, imaju dublju prichu
mara! Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 @ bastet: samo te niko nije razumeo Sve sto je dobro mora da bude dobro u odnosu na nesto, isto tako i zlo. Ne mogu jedno bez drugog.
Bast Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 @Kovacica: hmmm, da, malo je komplikovano. Dacu jedan od glupljih primera: biti dobar i dosadan je mnogo gore nego, biti zao i smeker. U tom sam smislu mislila. Ne sustinskom, pre u estetskom. Eto
blacksmith Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 E sad si me jos vise zbunila. kako mislis da shvatis kad si kovacica? to je vise za neke ljude sa drustveno prihvatljivijim i komercijalnijim zanatom, a ne za kovacice... sram te bilo...
Jedite Govna Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) hm, kako je grozno kada znas da ono sto radis nije u redu, ali si jednostavno ne mozes pomoci i nastavljas to raditi i dalje... pokusavas ublaziti situaciju koliko god mozes, trudis se opirati, ali ne uspijevas u potpunosti... na kraju niti radis potpuno dobro, niti radis potpuno zlo... zapravo zivis izmedju dvije stvarnosti ne cineci nikoga sretnim, a ponajmanje sebe. grozno je gledati sebe iz pticje perspektive, vidjeti da neke stvari uopce nisu za tebe, biti svjestan toga u potpunosti, ali jednostavno imati onaj nemir u sebi... nemir koji ne dopusta racionalno razmisljanje... koji ne dopusta da ucinis ispravnu stvar... ne da ti mira i tjera te na stavri koje vec u pocetku znas da su lose... kako prevazici sve to? uzdignuti se na jednu visu 'stepenicu' i krenuti putem za koji znas da je pravi... na kraju se pitam postoji li uopce dobro i zlo? nije li to mozda sve jedna te ista stvar? jer, jedno bez drugoga i onako ne postoji... da postoji samo dobro, niko ne bi znao da postoji zlo, te niko ne bi niti znao da je ovo sto postoji dobro... uostalom, ko smo mi da odlucujemo sto je dobro, a sto zlo? ko smo mi da odlucujemo sto je moralno ispravno, a sto nije? da, da nema svih tih moralnih vrijednosti, odvajanja dobra od zla, zakona i reda, postojao bi samo haos... ali ko kaze da nam upravo u tom haosu ne bi bilo bolje? ili bolje jos, ne mora niti biti da bi postojao haos... ta svi smo mi zajedno sa zivotinjama stvoreni, a pogledajte u kakvom one skladu zive... mi smo ti koji narusavamo cijelu prirodnu ravnotezu... samoprozvane ''superiornije zivotinje.'' Edited January 17, 2007 by Gothic-Rock
mara! Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Stfu kovace ^ A isto tako, da bi nekome bilo bolje, neko drugi mora da ispasta. Na primer u ratovima. Jedna drzava se siri na racun druge, i takve stvari.
Narsil Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 meni su preko kurca svi dobri likovi , mnogo ih isfuravaju ali dobro.... zli likovi su obicno oni pametni i jaci ali jbg....sta ces kad su zli:)
mara! Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Pa nije ni zlo uvek, kako da kazem...zlo. Mislim, Hitler, debil i sve to, ali je morao imati iole pameti kako bi uspeo da uradi sve sto je uradio... Mislim i to je zlo, ali ne mora zlo uvek da se poveze sa glupim i/ili neracionalnim, a ljudi ga cesto s time povezuju...
Devilweed Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Zlo. Negativci i antiheroji su nepredvidljiviji i uvek se pitas sta ce sledece. Dobro, ne uvek, ali znate ste mislim.
Guest Anerentap Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 My girlfriend's private videos http://jayna-blog.info/
Recommended Posts