Guest Eepedebur Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Want to see me naked? http://iam-brunette.info/
Rile Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ja volim burek. Za njega sam i glasao (barem na ovim zadnjim izborima)!
Abael Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 ja ne znam za vas... al zlo je uvek kulije nego dobro... dobri su uvek neki fagoti... ja glasam za zlo
TarKalion Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 jedno daje smisao drugom.... zato je zajebano balansirati u sredini...... . a svi mi to radimo.....
Tanya Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Glasala sam za dobro, jer dok čitam neku knjigu, uvek sam naravno na strani na čijoj je pisac, logično, ne bih je ni čitala da je drugačije. Mada često zli likovi znaju da budu urađeni zanimljvije od dobrica, koji toliko zrače dobrotom i naivnošću da smaraju. Ipak što se toka radnje tiče uvek sam za to da dobro pobedi
mara! Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Jao bre, to sto se knjiga tice je potpuno pogresno... Ljudi su uvek na strani onoga ko je glavni junak... Tipa A clockwork orange... Ko se radovao kad su ga uhapsili? Ko se radovao dok je citao kako ga muce? To je sve zbog subjektivnog stava pisca...
Valkyrie Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 U igrama sam tek u poslednje vreme počela da igram na strani dobra. Jednostavan razlog - u svim igrama zlo ima interesantniju kampanju / magije / heroje...
TrueAzazel Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Evil Rulezzzz, zanimljivije je od bilo cega sto dobro ima da ponudi :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
Lucio Holocausto Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 treba da kazem nesto? Avatar sve objasnjava...
Kamaitachi Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Znate kako...ok su i dobro i zlo, ali moralno sivi likovi su 3AKOH!G.R.R.Martin ih je u svojim knjigama fenomenalno razradio!Dakle najjaci su oni likovi koji se ne zaludjuju preterano time sta je dobro, a sta zlo, vec samo idu po nekom njihovom ubedjenju!Dobar primer za ovo je Tirion Lanister(mada on u zadnje vreme sve vise vuce ka dobrom), znaci lik laze, spletkari, narucuje da ubiju ljude(na kraju ubije i caleta(licno))...a sve za dobrobit kraljevstva i naroda(Ali vrhunac je kad Dzofriju zavali shamarcinu )
Nisko_Se_Mazim Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Zapravo-nijedno Moj omiljeni allignement je true neutral
Tanya Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Meni je uvek ležao chaotic good, eventualno true good ili kako se već zove (i kad izaberem nešto drugo, posle malo vremena mi se samo menja u to, tako da se sada više ne trudim da budem zloća, ne leži mi )
Nisko_Se_Mazim Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Meni je uvek ležao chaotic good, eventualno true good ili kako se već zove (i kad izaberem nešto drugo, posle malo vremena mi se samo menja u to, tako da se sada više ne trudim da budem zloća, ne leži mi ) Neutral good
Tanya Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 (edited) Ah, da i napisala sam prvo to, al' mi je nekako tupavo zvučalo... Jbt baš se vidi da sam odavno prestala da igram igrice Moraću ponovo da se aktiviram, ne vredi ovako. Edited July 6, 2007 by Tanya
Kamaitachi Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Sto se Dungeons & Dragons (glupo mi da pisem D&D zbog onog "benda") uvek sam ili chaotic good ili true neutral...
krezavy Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 (edited) ja sam dobrica (makar zelim da vas navedem da mislite tako) i kao i svi pravi super heroji spreman sam da zlostavljam i tamanim sve one koji drugachije kapiraju dobro i zlo od mene. e koliko sam ja dobar, pa ja sam najbolji (pored dobra,kako ga neki kapirju, kome treba zlo) Edited July 11, 2007 by krezavy
RaVeN Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 ja sam dobrica (makar zelim da vas navedem da mislite tako) i kao i svi pravi super heroji spreman sam da zlostavljam i tamanim sve one koji drugachije kapiraju dobro i zlo od mene. + zla, zla, zla. uvijek i svugdje.
Sleaze Glammer Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Ja sam dobrica... jebiga shta tju takaw sam Nekad postanem malo zao al shta cu, to uglavnom kada sam zestoko isfrustriran tj kada nema dugo sexa
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 dok mi god riba ne dobije,meni je dobro.
Recommended Posts