Red Viper Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 (edited) @Razbijac:Dobro... Edited November 21, 2007 by NW Red Viper
HAVOC Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Tezim da mi tasovi vage dobra i zla budu u ravnotezi. Da sam zao prema zlima, a dobar prema dobrima! To vidim kao najbolje reshenje za samosadisfakciju! ...al mi ne ide...
MALICE Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 kao dobro,a nekad poludim pa postanem zla, u sustini ja sam mali dobri elf-mozda malo haotican
HAVOC Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 evo sad malo i filozofije na ovu temu: "dobro" i "zlo" su iluzija. postoje samo razliciti smerovi zadovoljavanja sebe. neko pronalazi zadovoljstvo pomaganjem drugima i nemocnima i sl. = "dobro" a neko pronalazi zadovoljstvo pomaganjem samo samom sebi ili odmaganjem drugima = "zlo" oba smera su preuzrokovana raznim faktorima kao sto su: -nacin zivota kojim je osoba zivela - izgradjeno ili steceno psihicko stanje -nacin zivota kojim su ziveli njegovi predaci - nasledna genetika -variranje lucenja hormona - gde takodje genetika igra veliku ulogu naravno ovo je s naucne strane. a sa religijske - prostije - jednostavnije - ne sigurnije strane: dobro i zlo vas je izbor u sta cete da verujete!
HAVOC Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 :) ti si sigurno pomislio na predake kao neandertalce ili kromanjonce ili sta god... ali predaci su ti i prethodnici od cije krvne veze potices i cije gene nosis! i to nisu moje reci!
Black Diamond Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 zlo je uvek zanimljivije narocito u filmovima a i ovako good is no fun
Краљ Хаоса Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ti si sigurno pomislio na predake kao neandertalce ili kromanjonce ili sta god... ali predaci su ti i prethodnici od cije krvne veze potices i cije gene nosis! i to nisu moje reci! ја сам помислио на претке јер "преци" се правилно каже у српском језику, зато сам се и насмејао, иначе схватам шта желиш да кажеш! :)
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 može i predaci i preci
HAVOC Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ја сам помислио на претке јер "преци" се правилно каже у српском језику, зато сам се и насмејао, иначе схватам шта желиш да кажеш! :) ok ja nisam srbin tako da mi je oprosteno. a i ovo nije GRAMMA FORUM vec METAL FORUM! sve u svemu hvala na kritici
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ovo sve više liči na grandma forum što se teme tiče, što reče palpatine - good and evil are only a point of view
CrimsonGhost Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ...bicu jako , jako kratak... ZLO!!!
HAVOC Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 ovo sve više liči na grandma forum ...good and evil are only a point of view I to je tacna definicija! Kladim se da je gomila ljudi slepo pratila bibliju i ubijala jadne indijance jer su mislili da su "djavoli". Mislili su da cine dobro, neki misle da su cinili zlo. Tako da je sve to, kao sto sam i gore naveo, subjektivna stvar! ...bicu jako , jako kratak... ZLO!!!
Thule Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 U stvari, ne kaže se ni "predaci" ni "preci", već "pretci" Inače, ako se ovdje priča o D&D sistemu, onda uvijek chaotic good
~ ت ~ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Trazim zlog kudravog metalca za docekivanje Nove godine. Po mogucstvu, da ne smrdi mnogo.
Red Viper Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Sve je to lepo ali kakve veze ima sa ovom temom?
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 zavisi odtoga šta se podrazumeva pod dobrom a šta pod zlim.
Sandman Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Au jbg ja glasao za dobro her sam mislio da je u pitanju da li uopshteno volim vishe dobro ili zlo,tek sam sada video da su misli u epskoj fantastici. Tu sam nekako uvek gotivio zle likove jer su bili mocni i cool.
HAVOC Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Au jbg ja glasao za dobro her sam mislio da je u pitanju da li uopshteno volim vishe dobro ili zlo,tek sam sada video da su misli u epskoj fantastici. Tu sam nekako uvek gotivio zle likove jer su bili mocni i cool. same here! i ja sam mislio da li vishe volim D ili Z u stvarnosti a ne u fantastici! E ako je u fantastici onda nema shta da se pricha! Ne znam ni jednu osobu koja je volela vishe HE-MAN-a od Skeletora! Tako da zlo vlada svetom! pa i mnome!
Sandman Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ne znam ni jednu osobu koja je volela vishe HE-MAN-a od Skeletora! Jao de me nadje ja sam uvek najvishe voleo Skeletora.
Thule Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Jbg, ja sam izgleda onda glup, meni je He-Man bio car... sa sve Tilom i Orkom
HAVOC Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Jbg, ja sam izgleda onda glup, meni je He-Man bio car... sa sve Tilom i Orkom Niko ne kaze da HE-MAN nije bio car! Cak sta vishe carina! U stvari, HE-MAN i Skeletor su ti otprilike jedno te isto jer nikad niko nikog nije porazio/pobedio i tu je i char celog crtaca! Tako da su deca mogla da se opredeljuju da li vishe vole dobro ili zlo! A ne da naprave da je HE-MAN mudonja i da kara sve redom, jer bi onda napravili stereotip i zaglupili decu da razmishljaju samo u jednom smeru... HE-MAN JESTE bio car! Ali Skeletor je Skeletor To ti je savrshena komercijala! Da napravish crtani film u kom ce se i dobri i zli pronaci... A sto se tice Hordaka... pa ljudi, on moze da se pretvara u razne stvari! Ne bi li bio najbolji? Zato su nam ga i davali samo na kasicicu
Recommended Posts