Baki Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Najbolji clean vokal Aha! A i opesrko pevanje joj je dobro! Quote
Kali Agna Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 (edited) A i opesrko pevanje joj je dobro! Tu se vec ne slazem Jedina operska pevacica koja ume da peva u metalu je Tarja plus pevacice Theriona Edited July 25, 2005 by Kali Yuga Quote
Baki Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Tu se vec ne slazem Jedina operska pevacica koja ume da peva u metalu je Tarja plus pevacice Theriona Pa dobro, nije bash shkolovana za opersku pevachicu(dodushe sad se skoncentrisala samo na upravo izuchavanje kjlasichnog pevanja), mada se rapidno popravlja, a i vokalne deonice su joj mnogo teze od Tarjinih i Therionichinih. Quote
Kali Agna Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 vokalne deonice su joj mnogo teze od Tarjinih i Therionichinih. Ovo sto si rekao je glupost Teske si joj deonice ali kada se radi o clean pevanju... volela bih da iste otpeva na operski nacin... ali bez obzira ja je jako cenim kao clean pevacicu Vokalne deonice Theriona? SMRT!!! Uvek kazem - za WT i nije potrebna skola (eventualno niza), za Tarju srednja a za Therion akademija Quote
- Trinitus - Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Ja bi ih mogao svrstati u Gothic-Death metal,imam jedan album samo od njih i jako mi se svidjaju.Nemogu da verujem PH da nisi cuo za njih.Po meni AF,NW i therion su tri razlicita benda i vokali nisu isti uopste (ovo i sami znate) glupavo ih je uporedjivati i takmiciti se ko ima tezi i bolji vokal.Mozda Nw i Af malo lice,ali to je nesto jako malo.Sva tri volim puno da slusam.Klavijature na NW i na AF su totalno razlicite (kao i drugi instrumenti ),Nw je blazi,jer nema onog mocnog growla ko u AF.Eto... P.S.A zasto sam ja ovo napisao,ja to neznam,valjda zato sto mi se spava.Aj pozdrav idem da legnem, vise neznam ni sta pricam..... Uzdravlje ! Quote
Baki Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Ovo sto si rekao je glupost Teske si joj deonice ali kada se radi o clean pevanju... volela bih da iste otpeva na operski nacin... ali bez obzira ja je jako cenim kao clean pevacicu Vokalne deonice Theriona? SMRT!!! Uvek kazem - za WT i nije potrebna skola (eventualno niza), za Tarju srednja a za Therion akademija Da, ali nijedna od pomenutih pevaljki ne kombinuje u tolikjoj meri razlichite tehnike pevanja...... Quote
Baki Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Sa ovog sajta mozete skinuti prvi singl sa remagine, Being Everyone Odje Nije losha pesma, komercijalna je, mada melodijski nekako....nezanimljiva, posebno refren! Quote
Kali Agna Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Da, ali nijedna od pomenutih pevaljki ne kombinuje u tolikjoj meri razlichite tehnike pevanja...... To ne poricem Quote
solicitor Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 AFTER FOREVER - Remagine 2005 Remagine is a cd that displays a wide musical sphere and aims for extremes. Despite its great diversity, it is convincingly coherent as a whole, emphasising once more the craftmanship that After Forever possess. On Remagine, After Forever is seeking out the outer extremities of metal's borders, and stepping outside them convincingly and with no qualms whatsoever at times, all the while retaining the unique identity that constitutes After Forever. Tracklist: 01. Enter 02. Come 03. Boundaries are open 04. Living Shields 05. Being Everyone 06. Attendance 07. Free Of Doubt 08. Only Everthing 09. Strong 10. Face Your Demons 11. No Control 12. Forever Album po mom misljenju uopste ne pretenduje da bude komercijalan. Nije se mnogo toga izmenilo u odnosu na ranija izdanja, muzika je jos uvek dovoljno cvrsta, ponegde se ubacuju i growl vokali kao i ranije, sto su mnogo bendovi ovog usmerenja potpuno izbacili. Istini za volju, ima pesama kao napr. Being Everyone koje su mogle da stoje i na zadnjem WT albumu Cinjenica je da pesme nisu bas toliko zanimljive kao ranije, ali mislim da je dovoljno dobro. KAo sto ljudi gore rekose, Floor je u stanju da otpeva svasta, tako da su i pesme raznolike. Ako bih morao da ocenjujem do 10, ipak ovom albumu ne bih dao preko 7 .... Quote
Elldamar Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Uhhh...meni se mnogo svidja na prvo slushanje...i uopshte mi nije smoran...mozda zato shto ih odavno nisam slushao Quote
Baki Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 El, nisi valjda nabavio promo kopiju.....hmmmm...kako bi bilo da...ovaj...heh, znash vec..... Quote
Kali Agna Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Album po mom misljenju uopste ne pretenduje da bude komercijalan. Nije se mnogo toga izmenilo u odnosu na ranija izdanja, muzika je jos uvek dovoljno cvrsta, ponegde se ubacuju i growl vokali kao i ranije, sto su mnogo bendovi ovog usmerenja potpuno izbacili. Istini za volju, ima pesama kao napr. Being Everyone koje su mogle da stoje i na zadnjem WT albumu Cinjenica je da pesme nisu bas toliko zanimljive kao ranije, ali mislim da je dovoljno dobro. KAo sto ljudi gore rekose, Floor je u stanju da otpeva svasta, tako da su i pesme raznolike. Ako bih morao da ocenjujem do 10, ipak ovom albumu ne bih dao preko 7 .... Nisam preslusala novi album, ali verujem Soliju na rec Drago mi je sto album nije komercijalan i sto AF ne odstupaju previse od zacrtanog puta... uostalom, razlog zasto volim ovaj bend jeste pre svega velicanstven vokal Quote
Kali Agna Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Hail to Floorka!!!! Bas danas na Metropolisu je bio Monolith Of Doubt (live verzija)... definitivno, uverila sam se da Floor ume da peva Quote
Kali Agna Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Zato sto je jedno snimak, a drugo live pevanje... Btw glas joj zvuci malo drugacije uzivo... ali meni se svidja Quote
Baki Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Odlichna je uzivo, mada me uvek nervira shto ne izdrzi onaj kraj Monolith of Doubt do kraja......takodje i zavrshnicu Sins of Idealism..... Quote
Kali Agna Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Odlichna je uzivo, mada me uvek nervira shto ne izdrzi onaj kraj Monolith of Doubt do kraja...... Da znam... zato sto je to jako teska deonica i zahteva dubok dah Inace mislim da je to odradjeno kompjuterski na albumu... Quote
Elldamar Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Pa ono shto sigurno mogu da garantujem za ovaj album je da Floor definitivno peva najbolje do sada...i ne mislim ovde na izvlachenje samo visokih tonova vecj uopshte na melodiju i umecje ... osecja se emotivnost itekako Quote
Baki Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Da znam... zato sto je to jako teska deonica i zahteva dubok dah Inace mislim da je to odradjeno kompjuterski na albumu... Ma gde kompjuterski, chisto sumnjam......verovatno je to uspela da izvuche u studiju iz ko zna kog pokushaja, pa uzivo joj bash i ne ide..... Quote
Baki Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Naruchio sam Remagine iz Holandije...jedva chekam da mi stigne!!!! Quote
Baki Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Stigao mi danas Remagine!!! Sa bonus DVD-jem...dodushe tek treba da ga preslusham, tj. pogledam, pa javljam svoje impresije! Quote
Baki Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Wow, album je prilichno....chudan!!!! Ovo je po meni POTPUNO drugachije od onoga sto su ranije radili......kao neki drugi bend.....I svidja mi se zaista, album je fantastichan, ali samo ako se okanrete toga da ga poredite sa ranijim albumima, posebno Zatvorom i Deciferom, ovo je totalno drugi stil! Omiljene pesme su mi Forever, Attendance, Boundaries are Open i Living Shields...U svakom sluchaju, definitivno na ovom ostvarenju AF koristi hor na najbolji nachin do sada! Quote
Kali Agna Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 U kom smislu drugaciji? 'Oces reci - vise gothic, vise heavy or what? Quote
Recommended Posts