Baki Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ma heavy, prog, nema vishe ovde gotika uopste! Mnogo manje simfonichan, mnogo zeshci, brzi, gitarskiji, pevanje je veoooooma raznovrsno, horovi fantastichni...I same pesme su medju sobom veoma razlichite....Jedino Forever ima kao taj neki stari poznati zvuk, sve ostalo je po meni, poprilichno drugachije! Quote
Kali Agna Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 E pa strava, ako je heavy onda ga sigurno nabavljam Quote
Apeiron Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 After Forever - Remagine, poprilicno sam siguran (svakim tonom sve vise i vise), da mi je ovo najbolji njihov album do sad! UDARAC! Quote
Baki Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Meni je Decipher neprejebiv, ali odmah iza je Remagine! Quote
Baki Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Af ce u decembru odrzati koncert sa duvackim orkestrom u Tilburgu, gde ce svirati svoje pesme i obrade Metalike....... Quote
Apeiron Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 E, jebala ih Metallica... ali valjda snime kakav DVD tad, to bi bilo super. Quote
Baki Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Konacno mi usao u usi Remagine...dobar je, zaista...Jedino sto ne mogu da podnesem su oni pocetni zvuci klavijatura u baladi Strong...tako bljutavo..... Quote
The Watchtower Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ajde i ja nesto da kazem o novom albumu: nemam reci. koje je ovo govno! ne kazem da nema dobrih pesama, ima ih (come, living shields, being everyone, attendance, free of doubt), ali ostatak je nevidjeno sranje. enter je najgori intro IKADA. no control - nemam reci za muske vokale, pogotovo od 1.44 do 2.02. minuta, grozno. forever - isto vokali su mi fuj. ostale nisu vredne pomena. toliko od mene. a, sad me pljujte koliko hocete! Quote
Baki Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Sto bismo te pljuvali, imas pravo na svoje misljenje! A sad crkni, skote! Salim se, i meni je ovaj album u pocetrku bio "nista posebno", ali samo zato sto sam ga poredio sa prethodnim albumima, od kojih se razlikuje skoro k'o nebo i zemlja.....No, kad ga posmatras kao zasebnu celinu, ustvari, njemu nista ne fali.....Meni se svidja sto su (opet) promenili zvuk, posto ne volim kad se bend zacementira u odredjenom zanru i ne izlazi iz sopstvenog kalupa. Na Remagine-u ima puno experimenata, novih stvari, Floorkino pevanje je veoma raznovrsno (mada sam najiskrenije ocekivao malo vise od njenog operskog), tako da nemam vecih zamerki....A sto se tice No control, slozio bih se s tobom, Bas je tu grozno otpevao......Ali posebno je zanimljiva Face your Demons, tu Floorka zvuci najopakije do sada..... Quote
The Watchtower Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 preslusacu ponovo. mada mi je takav utisak posle 3. slusanja! Quote
Apeiron Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Covek, za pocetak rad klavijatura je 100 puta bolji nego ikad do sad (Ayreon skola, zna se sta je najbolje!!!)... Floor peva savrseno, produkcija je extra, a album progresiva... meni ne treba nista vise. Ali dobro, ukusi se razlikuju, to stoji. Quote
Kent Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 odlican album, odlican bend. otkad su okrenuli ledja gothic zvuku njihov kvalitet je naprasno poceo da dolazi do izrazaja... Quote
Baki Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Meni su extra bili i kao Goti, no promene su uvek dobrodosle! Quote
Valtiel Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Uvek su imali u zvuku i gothic i power i death elemente. Quote
Baki Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Da ali nema tu vishe gotha na zadnjem albumu..... Quote
Baki Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Ko zna, mozda oni to samo za apsolutne sluhiste! Quote
Supergalactic Lover Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 baki zaboravih da ti napisem da je ovaj novi album bas bez veze, bez obzira sto ga imas na originalu iz 'olandije. salim se.al album bas nije nista posebno. Quote
Baki Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Niti cesh biti...To samo mi gospoda..... Quote
PlanetHell Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 ne mogu da prestanem da slusam "Face Your Demons".. celo jutro to slusam.,.. fenomenalna pesma e, a chek` u kojoj je pesmi marco? i da li on peva ili je pisao text ili je muziku???? Quote
KinSlayer Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Dobar je novi albumcic... Sto se i ocekivalo od AF ekipe... Ma, Floor stvarno ima odlican glas tako da cak i da su pesme sranje (a nisu) ona bi ih vadila! Btw. Marco samo peva, mislim... Quote
Bride Of Darkness Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Masu dobar, kvalitetan, i meni drag bend. Nisu bas Gothic Metal, imaju Prog rifova. Sem toga, Floor se nervira kad za njih kazu da su Gothic, i smatra da je to cisti trend... A i tematika im nije u sklopu sa pomenutim pravcem previse. Quote
KinSlayer Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 A i tematika im nije u sklopu sa pomenutim pravcem previse. Pa i nije da nije...A sto se prog rifova tice otku to?!?! Ne bih se sa tim slozio... Quote
Recommended Posts