Jump to content

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pa jebiga, gde cesh zastupljeniji? Floorka je carica, samo je mlooogo ruzna jadna! laugh.gif

poslednjih dana dosta slusam "Follow in the cry" i zenski vokal tu gotovo da melodijski iznosi celu pesmu,a stvarno ga ima malo u odnosu na muski (zato sam mozda subjektivno rekla...volela bih da Floor u TOJ PESMI vise peva)...

a na omotu novog albuma...pa da li je ta devojka videla kako to izgleda???kao neka bodi bilderka u tilu...a i frizura joj samo istice (los) oblik lica...

ali zato stvarno ima ludacki pogled...

Posted

Uh, posto mnogo hvalite taj novi album, jer bi mogao neko da mi ga nareze posto bih stvarno volela da ga imam? icon_wink.gif

Inace se slazem da se mogu naci i heavy/progressive elementi kod AF... cak su i Maidene obradili (po meni jedna od najboljih obrada koju sam cula biggrin.gif )

• 4 weeks later...
Guest Idiotic Mind
Posted

jedan od omiljenih bendova pivopije.gif

bas ih gotivim mrred.gif

omoljeni album mi je Decipher

mada su i ova dva zadnja dobra....

• 3 weeks later...
Posted

Ono sto mi se posebno dopada kod ovog benda su tekstovi-stvarno su dobri,nemaju onaj trip "Hajde da budemo mracni,zli i misteriozni",ne koriste jebeno THOU,THEE,THY (koliko god to dobro zvucalo u npr.poeziji E.A.Poa,gothic metal bendovi su usiljenom upotrebom toga uspeli da mi zgade ceo taj staroengleski nacin govora;kao i ono maketh,emergeth i ostalo)

Cak i 'depresivni' tekstovi After Forever-a su kvalitetni,verovatno iskreno napisani...Npr. Life's Vortex (ko zna zasto mi je sada bas ta pesma pala na pamet..)

Ne znam da li je vama u vezi benda bitno kakvi su im tekstovi,ali meni jeste,i AF me je definitivno 'osvojio' i u tom pogledu...

Posted

Meni se i ne svidjaju nesto njiohovi textovi....ovi raniji imaju pun klinac engleskih reci za koje se kladim da ih ni Sekspir nije znao, a ovi noviji su opet banalni...Ali svidja mi se mnogo koncept Invisible Circles textova!

Posted (edited)

Meni se i ne svidjaju nesto njiohovi textovi....ovi raniji imaju pun klinac engleskih reci za koje se kladim da ih ni Sekspir nije znao, a ovi noviji su opet banalni...Ali svidja mi se mnogo koncept Invisible Circles textova!

Pre svega na Invisible Circles sam i mislila,mada i Prison Of Desire ima neke dobre tripove u tekstovima..

Edited by Beauty In Black
Posted
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

shto???

meni je mnogo jaka pesma...

narochito onaj deo

"...strong emotion

strong devotion

to ignore the paaaaaaaaaaaaaaaaaaaain..."

Pa onaj zvuk klavijatura j tako bljutav, razvodnjen, kao neka losa balada iz osamdesetih...uzas! A inace ostatak pesme je super!

Posted

mmm onaj deo u living shields kada floor uleti

kako je mocan!!!

jedna josh zamerka... mogli su vishe solaza da ubace na Remagine..

i nikako mi se ne svidja face your demons sa marcom..

kakvo razocharenje...

Posted

Da Living Shields je mnogo jaka, mada mi je sad omiljena na Remagine Attendance...kako su nabudzili gruntove...jebeeeem ti!

Ma sta ce im solaze, oni ih nikad ni nisu nesto forsirali......