Bride Of Darkness Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Porodicni problemi, i tako to... A ovaj zadnji album je dosta cvrsci i vise dark, ali progresivniji je... Upravo taj tip progrsivnosti je stavka po kojoj AF ne spada u Goth bendove. A mogi su na "Invisible Circles" vise koristiti hor. Quote
Baki Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Marko Hietala peva na singl verziji Face your Demons...nazalost, niaam josh uvek chuo tu verziju...... Quote
Милица Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 dobar je bend...samo da je malo zastupljeniji zenski vokal... nisam cula novi album... Quote
Baki Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Pa jebiga, gde cesh zastupljeniji? Floorka je carica, samo je mlooogo ruzna jadna! Quote
Baki Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ne toliko ruzna, koliko muskobanjasta! Quote
PlanetHell Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 ali zato ima pogled za chistu 10. najezim se kada pogleda onako jebozovno... Quote
Bride Of Darkness Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Nije ruzna, samo je malo muskobanjasta, a pogledom ubija. No, to je i nebitno, kad glasom opcinjava. Njen vokal, po meni je jedan od najboljih u Metalu. Quote
Милица Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Pa jebiga, gde cesh zastupljeniji? Floorka je carica, samo je mlooogo ruzna jadna! poslednjih dana dosta slusam "Follow in the cry" i zenski vokal tu gotovo da melodijski iznosi celu pesmu,a stvarno ga ima malo u odnosu na muski (zato sam mozda subjektivno rekla...volela bih da Floor u TOJ PESMI vise peva)... a na omotu novog albuma...pa da li je ta devojka videla kako to izgleda???kao neka bodi bilderka u tilu...a i frizura joj samo istice (los) oblik lica... ali zato stvarno ima ludacki pogled... Quote
Baki Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Joj, cuti, slike za novi album su joj blago receno katastrofa! Quote
The Watchtower Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 ..kakav album!! zar "JA" rekoh da je sHit? ubite me.. br00ka album! Quote
Baki Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 (edited) Ma idi! Verujemo ti! BTW, posetiteFloorkinu prezentaciju! Edited November 23, 2005 by Svarog Baki Quote
Kali Agna Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Uh, posto mnogo hvalite taj novi album, jer bi mogao neko da mi ga nareze posto bih stvarno volela da ga imam? Inace se slazem da se mogu naci i heavy/progressive elementi kod AF... cak su i Maidene obradili (po meni jedna od najboljih obrada koju sam cula ) Quote
Guest Idiotic Mind Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 jedan od omiljenih bendova bas ih gotivim omoljeni album mi je Decipher mada su i ova dva zadnja dobra.... Quote
Милица Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ono sto mi se posebno dopada kod ovog benda su tekstovi-stvarno su dobri,nemaju onaj trip "Hajde da budemo mracni,zli i misteriozni",ne koriste jebeno THOU,THEE,THY (koliko god to dobro zvucalo u npr.poeziji E.A.Poa,gothic metal bendovi su usiljenom upotrebom toga uspeli da mi zgade ceo taj staroengleski nacin govora;kao i ono maketh,emergeth i ostalo) Cak i 'depresivni' tekstovi After Forever-a su kvalitetni,verovatno iskreno napisani...Npr. Life's Vortex (ko zna zasto mi je sada bas ta pesma pala na pamet..) Ne znam da li je vama u vezi benda bitno kakvi su im tekstovi,ali meni jeste,i AF me je definitivno 'osvojio' i u tom pogledu... Quote
PlanetHell Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 nisam toliko studirao textove ali su dobri nisam odushevljen ali zadovoljan,,, Quote
Baki Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Meni se i ne svidjaju nesto njiohovi textovi....ovi raniji imaju pun klinac engleskih reci za koje se kladim da ih ni Sekspir nije znao, a ovi noviji su opet banalni...Ali svidja mi se mnogo koncept Invisible Circles textova! Quote
PlanetHell Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 sa novog je mnogo jaka celokupna koncepcija pesme "Forever" znaci svaka im cast!!! Quote
Baki Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 To jeste, to je po meni i najbolja pesma na albumu, dok recimo Strong mi bas ide na zivce, posebno prvih 20 sekundi pesme! Quote
PlanetHell Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 shto??? meni je mnogo jaka pesma... narochito onaj deo "...strong emotion strong devotion to ignore the paaaaaaaaaaaaaaaaaaaain..." Quote
Милица Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 (edited) Meni se i ne svidjaju nesto njiohovi textovi....ovi raniji imaju pun klinac engleskih reci za koje se kladim da ih ni Sekspir nije znao, a ovi noviji su opet banalni...Ali svidja mi se mnogo koncept Invisible Circles textova! Pre svega na Invisible Circles sam i mislila,mada i Prison Of Desire ima neke dobre tripove u tekstovima.. Edited January 8, 2006 by Beauty In Black Quote
Baki Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 shto??? meni je mnogo jaka pesma... narochito onaj deo "...strong emotion strong devotion to ignore the paaaaaaaaaaaaaaaaaaaain..." Pa onaj zvuk klavijatura j tako bljutav, razvodnjen, kao neka losa balada iz osamdesetih...uzas! A inace ostatak pesme je super! Quote
PlanetHell Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 mmm onaj deo u living shields kada floor uleti kako je mocan!!! jedna josh zamerka... mogli su vishe solaza da ubace na Remagine.. i nikako mi se ne svidja face your demons sa marcom.. kakvo razocharenje... Quote
Baki Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Da Living Shields je mnogo jaka, mada mi je sad omiljena na Remagine Attendance...kako su nabudzili gruntove...jebeeeem ti! Ma sta ce im solaze, oni ih nikad ni nisu nesto forsirali...... Quote
Recommended Posts