botorius Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 imam neka 3 albuma od skoro i svidjaju mi se voleo bi cuti to novo zvuci po mom ukusu Quote
Kakashi Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Ovaj njihov novi album koji je tek izasao mesavina je Therion i Tristanie, dakle malo horova mesano sa pseudo-operskim pevanjem. Jednostavno nista novo niti originalno. Nisam cuo novi album, ali sto se tice albuma Prison of Desire i Decipher, donose novinu koristeci neke progressive i blage thrash/speed elemente (ovo drugo se uglavnom odnosi na bubnjeve ). Decipher je odlican album, ali mi je Prison of Desire ipak bolji . Quote
Vampiria Gothica Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 i svakako preporučam za poslušati floorin projekt STAR ONE!!! Predivno nešto,predivno!!!! Quote
Council A Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 i svakako preporučam za poslušati floorin projekt STAR ONE!!! Predivno nešto,predivno!!!! Ona tu ucestvuje? Zanimljvio. To nie njen, vec Arjenov projekat . Nego, sta kazete za Maiden trip ? Quote
Kveld Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 pa eto ,preslushah Decipher , nishta posebno...... Quote
Kent Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Dobar je novi album, negde je izmedju ova dva po kvalitetu... manje je pristupacan od prethodnika i teze ulazi u usi, ali je progresivniji, mracniji i cvrsci... Elem, odlican dark metal bend... Quote
Sentinel Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 On su josh jedan dokaz da to shto holandjani imaju od metal bendova jeste malobrojno, ali zaista odlicno. Na poslednjem EP-u "Exordium" ako se ne varam, nalazi se obrada Maidena "The Evil That Man Do" koja zvuci toliko savrsheno, da Jansenova polako postaje jedan od mojih omiljenih vokala... Novi album josh nisam poslushao... Quote
lord maka Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Imam od njih neki ep. follow in the cry i zakon je!!! definitivno bend za slušanje ... Quote
Supergalactic Lover Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Wings Of Illusion (DEMO) je definitivno najbolji. doduse sadrzi samo dve pesme ali je to stvarno fenomenalno! Quote
Out Of Time Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 (edited) ma bre, nich posebno... pa chak i Sonata moze da snimi jednu il' dve ok pesme, pa zastho ne bi i After Forvever? Edited May 1, 2004 by Out Of Time Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 meni je ovaj bend sve esencijalniji... mnogo mi se svidja "Invisible Circles" njihovi aranzmani su najinteligentniji u pravcu... Quote
Sorrowsoul Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Meni najbolji bend ikada,svi albumi su savrseni na svoj nacin Quote
marcoman Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Novi je odlican!! Mene su uvek odusevljavali njihovi prelazi u pesmama, a sada je to dovedeno do savrsenstva. Ali cini mi se da mi i posle mnogo, mnogo slusanja ipak nije stvorio neki trip kao recimo Prison of desire. Btw, niko ne spominje Emphasis, ono mu dodje kao neka druga strana benda Quote
Dead on Arrival Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Imam samo Invisible Circles... ......i bash mi se svidja,shteta shto nemam vishe........zenski vokal je odlichan,a ni mushki ne zaostaje...... Quote
Dead on Arrival Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Imam samo Invisible Circles... ......i bash mi se svidja,shteta shto nemam vishe........zenski vokal je odlichan,a ni mushki ne zaostaje...... Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 (edited) Invisible circles je po meni najslabiji album,Prison of desire je definitivno najbolji,nisam slusala zadnji mislim da se zove Exordium,samo se nadam da nece otici u pravcu extremnijeg zvuka kao sto su i krenuli... Edited October 8, 2004 by A_Scarlet_Witch Quote
Apeiron Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Invisible circles je po meni najslabiji album,Prison of desire je definitivno najbolji,nisam slusala zadnji mislim da se zove Exordium,samo se nadam da nece otici u pravcu extremnijeg zvuka kao sto su i krenuli... Pogresno. Invisible Circles je poslednji album. Exordium je mini LP, izasao pre toga. Invisible je jedan od najboljih ostvarenja, pri samom vrhu. Ali je tesko porediti sve to sa prva dva albuma. Cinjenica je da nema mane ni jedan album, niti ovaj EP. Da li ce ici ka zescem zvuku... pa zadnji i nije preterano zesci od prethodnih radova. Floor uz Anneke - najbolja pevacica u metal muzici (ponavljam se, al' ajde ). Poz! Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Ok,ja sam mislila da je Exordium zadnji,izgleda dam sam pogrijesila... U svakom slucaju IC album mi se ne svidja ostajem pri tome da mi je Prison of Desire najbolji album... A sto se tice vokala,oba(i zenski i muski) su odlicni... Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 E da,i sto si pomenuo da se prva dva albuma ne mogu porediti sa par zadnjih... tu se slazem,i na to sam mislila kad sam rekla da idu ka nekom malo extremnijem zvuku.Razlika se vidi... Quote
Apeiron Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Da, vidi se razlika, ali ne bih rekao da je extremnost rec koja to opisuje. Recimo da su bili vise gothic metal na prva dva albuma, a zadnji je dosta vise dark atmospheric metal. U globalu slicna prica, oprobana formula i na produkciji... I da, meni je muski vokal totalno suvisan u ovom bendu (kao i u recimo Lacuna Coil), jer pored glasa Floor zaista treba imati hrabrosti pa nazvati se pevacem i jos pevati sa njom u istim pesmama. Pozdrav! Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Mislim da bi bilo isuvise monotono da imaju samo zenski vokal,tako da je ova kombinacija sasvim ok... Quote
Baki Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Od AF sam cuo POD i Decipher, i odusevili su me, posebno Decipher!!! Oni su mi sad medju top 2 benda, a Floor je najbolja metal pevacica, posle Tarje nsravno! Mada mozda i nju prestigne, jer je 4 god mladja! Mada nisam cuo Exordium i IC jos, ali siguran sam da takav bend ne moze razocarati! Mada cudni su mi sa tim anti muslimanskim textovima! Poz iz Cacka! Quote
AmyLee Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 OK su!Ne gotivim ih preterano,ali mogu da prodju.Ne dopadaju mi se njihovi textovi,a vokal je odlican... Quote
A_Scarlet_Witch Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 Ne dopadaju mi se njihovi textovi Ni meni... Quote
Recommended Posts