Mr_Deadic Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Ja nisam nesto pretjerano ni obracao paznju na textove. Muzika i vokal mi se bas svidjaju... Quote
Mr_Deadic Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Prison of desire je definitivno najbolji Kako nece kad im je to Best Of Quote
A_Scarlet_Witch Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Kako nece kad im je to Best Of Bravo Marko... Quote
Dead on Arrival Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Textovi me ne zanimaju.............muzika je bitnija i svidja mi se............ Ako je Invisible Circles najslabiji,a meni se svidja,bice super kad nabavim ostalo Quote
Dani Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Ja nisam nesto pretjerano ni obracao paznju na textove. Muzika i vokal mi se bas svidjaju... Nisam ni ja... i meni isto i to bas... Quote
Kakashi Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Doduše, nisam čuo novi album, ali mi Prison of Desire ostaje na vrhu . Quote
Baki Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Ja nisam nesto pretjerano ni obracao paznju na textove. Muzika i vokal mi se bas svidjaju... Ma super im je zika,. samo textove im ne bi ni rodjeni Englez razumeo, sve neke anglo-saxonske reci koje ne mogu ni u Longmanovom recniku naci, a i pola textova im o Dzihadu, bulama itd.... Ali to ne znaci da idalje nisu u top 3 mojih omiljenih bendova! Quote
Kakashi Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Izgleda da nisi dobro razumeo tekstove od tih reči (koje su uglavnom latinskog porekla, pride ). Quote
Baki Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Izgleda da nisi dobro razumeo tekstove od tih reči (koje su uglavnom latinskog porekla, pride ). Da, imaju par pesama na latinskom, ali ostatak je prilicno..........ono je uzeto iz staroegipatskog, ne iz staroengleskog! A i teme pesama mi se ne svidjaju nesto posebno, cast izuzecima! Quote
Kakashi Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Nisam mislio na te (crkvene) pesme, nego na neke od tih reči na koje si ciljao. Quote
tragedy Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 ovaj bend uopste nije los iako nism fan goth zvuka Quote
Vladan Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Hm, ovaj album je mozda nekim slusaocima najnepristupacniji, POD i Decipher su odlicni, ali ovaj zbog svoje konceptualnosti je bolji od predhodnika!!!! Pozdrav iz Banja Luke Quote
Baki Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Joj, ladno ce tokom zime AF i Nightwish imati par zajednickih koncerata! Umro bih da to cujem! Quote
Vladan Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Stvarno bi bilo lijepo vidjeti ih uzivo, i to u Srbiji, mislim da imaju povecu bazu fanova, pa neki organizator bi se mogao potruditi, pa da svi po malo uzivaju, a ne samo black/death!!! Daj malo svega, malo proga, heavy-ja, doom-a, gothic-a.... Poz Quote
Jessy Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Imam njihove albume i mislim da su strava.Zenski vokal je ql,muski nije toliko brutalan kao u drugim, bendovima,instrumental je no comments...Sve u svemu,vredi ih preslusati Quote
Vladan Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Imam njihove albume i mislim da su strava.Zenski vokal je ql,muski nije toliko brutalan kao u drugim, bendovima,instrumental je no comments...Sve u svemu,vredi ih preslusati Jeli li slusao/la njihov EP Exordium gdje ima obrada Iron Maiden - The Evil That Man Do? Odlicna pjesma!!! Poz Quote
Jackie Brown Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Narezala mi je jedna drugarica,tako da sam imala prilike da ih slusam malo duze i temeljnije.....Dopadaju mi se.... Quote
Kali Agna Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Hm...Ephemeral je jedna od naj pesama koje sam ikad cula... Quote
Jessy Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Meni se svidjaju Emphasis,Imperfect tenses,Key,Who wants to live 4ever,a instrumental u pesmi Le cathedral je nevidjen. Quote
A_Scarlet_Witch Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Meni se svidjaju Emphasis,Imperfect tenses,Key,Who wants to live 4ever,a instrumental u pesmi Le cathedral je nevidjen. Ne znam kako se svima svidja who wants to live forever,kako je ta pjesma bzvz... follow in the cry je zakon! Quote
Helle Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Zanimljiv bend...melodija super utice na mene! Pijesme kao:''Beyond me!" & "Wings of illusion!" vokal im je opet super jel volim bendove koji imaju muske + zenske vokaliste! I know I'm alone but somebody's watching me Follows me everywhere I go A cold flow surprised me again I shiver The presence of something I can hear it's breathing Leave me alone,wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking Quote
A_Scarlet_Witch Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 vokal im je opet super jel volim bendove koji imaju muske + zenske vokaliste! I know I'm alone but somebody's watching me Follows me everywhere I go A cold flow surprised me again I shiver The presence of something I can hear it's breathing Leave me alone,wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking Vokla je odlican...I zenski i muski.... Ali njihovi textovi me stvarno razocaravaju(mislim da sam ovo vec jednom rekla)...Uzasni su... Quote
Dead on Arrival Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 volim bendove koji imaju muske + zenske vokaliste! Quote
Baki Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Vokla je odlican...I zenski i muski.... Ali njihovi textovi me stvarno razocaravaju(mislim da sam ovo vec jednom rekla)...Uzasni su... ali ovi za novi album(IC) su dobri, cak odlicni za jedan koncept.album te vrste! Pa, cim je Mark otisao iz benda , nema vise tih anti\muslimanskih textova! A na njihovom forumu su ih pre par meseci i popljuvali neki Turci, da su satro sovinisti itd... Quote
Recommended Posts