Vladan Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Na njihovim singlicama ima stvarno dobrih pjesama!!! A sto tekstovi nevaljaju, npr. na zadnjem su odlicni stvarno dobar koncept!!! Poz Quote
crusader84 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Joj, ladno ce tokom zime AF i Nightwish imati par zajednickih koncerata! Umro bih da to cujem! Ma nemoj! Quote
MissionVao Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Vokal je fenomenalan, izgleda muskobanjasto ali je faca Sta fali tekstovima? Bolji su od vecine... When the fate leaves you behind and drags me off to an unknown destination shall my tears shape a sea on which your boat has to reach the area when the storm is most violent and the horizon seems to be far away you will find strength to go on and conquer the misery that wants to bring you down I ne mislim da imaju veze sa Nightwish-om Quote
Baki Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Samo da se zna, od februara AF snimaju novi album REMAGINE, koji ce izaci u septembru. Kazu, malo ce se vratiti Decipher korenima, ali bice i novih elemenata, a Floor ce vise pevati klasicnom tehnikom. Quote
A_Scarlet_Witch Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Nekako mi je svaki njihov novi album sve gori i gori od proslih... Quote
Baki Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 BTW, jeste li znali da su Sander ( gitarista) i Floor ( pevaljka) vec par godina u vezi i da zive zajedno? Malo stalkerisanja, da nam ne umre tema. Takodjer, za par dana mi stize original IC, neko digibook izdanje iz Holandije. Kako jos uvek nisam cuo album, izuzev Beautiful emptiness i par semplova, jeeeeedva cekam!!!!! Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 BTW, jeste li znali da su Sander ( gitarista) i Floor ( pevaljka) vec par godina u vezi i da zive zajedno? Malo stalkerisanja, da nam ne umre tema. Takodjer, za par dana mi stize original IC, neko digibook izdanje iz Holandije. Kako jos uvek nisam cuo album, izuzev Beautiful emptiness i par semplova, jeeeeedva cekam!!!!! He. ja znala za Sandera... A saznala i jos za nesto sto se izdogadjalo sa njom i nekim gospodinom X sad za Novu... Tracevi, tracevi.... Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 A za Apeirona... Cisto malo da umre od ljubomore: Idi i pronadji na netu sva moguca izdanja After Forevera i sav moguci propratni materijal... Da, lepo, zar ne? A sad, zamisli da ulazis kod mene u sobu i zateknes sve to! Aha... Quote
Apeiron Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 A za Apeirona... Cisto malo da umre od ljubomore: Idi i pronadji na netu sva moguca izdanja After Forevera i sav moguci propratni materijal... Da, lepo, zar ne? A sad, zamisli da ulazis kod mene u sobu i zateknes sve to! Aha... Ja ih slusam duze od tebe Poz! Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ja ih slusam duze od tebe Poz! Ko gubi ima prava da se ljuti.... Ili tako nesto... Hoces da ti prosledim i mailove koje sam dobila od Floor. Tako divna devojka, bas prijatna za razgovor! Quote
Baki Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 A za Apeirona... Cisto malo da umre od ljubomore: Idi i pronadji na netu sva moguca izdanja After Forevera i sav moguci propratni materijal... Da, lepo, zar ne? A sad, zamisli da ulazis kod mene u sobu i zateknes sve to! Aha... Samo pravi zazubice! E, a sta je to bilo za Novu? Podeli, ionako je tema umrtvljena!!!!1 Quote
Baki Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ko gubi ima prava da se ljuti.... Ili tako nesto... Hoces da ti prosledim i mailove koje sam dobila od Floor. Tako divna devojka, bas prijatna za razgovor! P ti m, ja joj slao par mailova, ali ne moze da ih primi (uh, kako ovo perverzno zvuci!), jer joj je valjda zatrpan (mislim na inbox!) Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Samo pravi zazubice! E, a sta je to bilo za Novu? Podeli, ionako je tema umrtvljena!!!!1 Ma znam samo da je tu bio neki gospodin X i da je doslo na kraju do prepirke izmedju Sandera i Floor.. kao sto rekoh... Tracevi! Quote
Baki Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Dje sade da raskinu kad treba da snimaju novi album....na cega bi to licilo? Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Dje sade da raskinu kad treba da snimaju novi album....na cega bi to licilo? Koliko znam nije doslo do raskida... Provericu pa cu javiti.... Quote
Baki Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Sta, kad budes bila ujutru na kafi kod Floorke, pa da ti se poveri? Quote
Aurora Calerva Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Sta, kad budes bila ujutru na kafi kod Floorke, pa da ti se poveri? Eh, kad bih ja bila ta koja je svakog jutra sa njom na trac partiji.... Ma imam ja nekoga ko mi saznaje takve stvari.... Quote
Apeiron Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Dobro, dobro... Vidim ja da cu da se drzim Anneke na dalje. Poz! Quote
Apeiron Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 A Aurora?!? Ostavicemo to za traceve Poz! Quote
Baki Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 A Aurora?!? i, sta kaze Floorka? Je li se odljutio Sander? E, danas mi je stigao konacno IC, i mnooooogo mi se svidja! Quote
Aurora Calerva Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 i, sta kaze Floorka? Je li se odljutio Sander? E, danas mi je stigao konacno IC, i mnooooogo mi se svidja! Eh, da sam ja te srece da mogu direktno da je pitam.... Moj "izvor" mi je jos svasta izlupetao, ali ja mislim da su to samo gluposti. Dosadilo Holandjanima da prave klompe pa tracare.... Quote
Aurora Calerva Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Ostavicemo to za traceve Poz! E, moj crni Laki.... Ostade ti sa Aurorom... Ali nema veze. Bolje Boginja Cokolade, nego Metal Diva! Kad smo vec kod cokolade, sta te zanima iz Godive? Ili da ja biram? Quote
Baki Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Eh, da sam ja te srece da mogu direktno da je pitam.... Moj "izvor" mi je jos svasta izlupetao, ali ja mislim da su to samo gluposti. Dosadilo Holandjanima da prave klompe pa tracare.... Budi dobra i prenesi te gluposti na ovaj forum! Nije da sam neka muska tracara, nego sam postovalac Floorkinog lika i dela, pa me zanima sve o njoj! Quote
Aurora Calerva Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Budi dobra i prenesi te gluposti na ovaj forum! Nije da sam neka muska tracara, nego sam postovalac Floorkinog lika i dela, pa me zanima sve o njoj! Ma ja cekam vec jedno par meseci da mi moj "izvor" nabavi njene slike kada je imala 5, 6 godina! Cim dobijem, saljem ti! Quote
Recommended Posts