Baki Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Zahvaljujem unapred, i postuj ovde svaki tracic sto cujes o njoj! E, a je li dodje neki rod onaj Mark Jansen, bivsi gitarista? I stio je on uopste otisao iz benda? Quote
Aurora Calerva Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Zahvaljujem unapred, i postuj ovde svaki tracic sto cujes o njoj! E, a je li dodje neki rod onaj Mark Jansen, bivsi gitarista? I stio je on uopste otisao iz benda? Koliko ja znam on joj je rodjeni brat, a cini mi se da on ima neki svoj projekat sa strane... Mada sam cula da njih dvoje rade jos nesto pored AFa. Quote
Baki Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ma on sada svira u Epici, gde je prvo pevala Helena Iren Michaelsen, ex-Trail of Tears, a tad su se jos zvali Saqara's Dust, ali Helena otisla, osnovala Imperiu, a dosla Simonne Sommons, i obend menja naziv u Epica! Zar su Floor i Mark brat i seka! Wow! Quote
Kent Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 tesko da su brat i sestra, jer mi ga Floor u intervjuu napljuva potpuno, a Mark u nesto kasnijem intervjuu isto nije bio sladak kada je ona u pitanju... Quote
Aurora Calerva Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 tesko da su brat i sestra, jer mi ga Floor u intervjuu napljuva potpuno, a Mark u nesto kasnijem intervjuu isto nije bio sladak kada je ona u pitanju... A ti verujes da u su u svakoj porodici odnosi izmedju clanova savrseni? Quote
Kent Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 gledao sam Dinastiju, ne brini, ali ono je previse bilo hladno, mogao je barem neko od njih da naglasi da su u srodstvu... Mada, ko zna, cudni su ti Holandjani Quote
Aurora Calerva Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 gledao sam Dinastiju, ne brini, ali ono je previse bilo hladno, mogao je barem neko od njih da naglasi da su u srodstvu... Mada, ko zna, cudni su ti Holandjani Nisu oni tako cudni.... Mada da ne zalazim u neke teme koje nisu vezane za AF... Za Lakija (ponovo): Da samo znas kako ovaj life-size Floor poster super izgleda sad kad sam ga okacila na vrata sobe! Moracu da te dovedem da vidis Quote
Baki Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Nisu oni tako cudni.... Mada da ne zalazim u neke teme koje nisu vezane za AF... Za Lakija (ponovo): Da samo znas kako ovaj life-size Floor poster super izgleda sad kad sam ga okacila na vrata sobe! Moracu da te dovedem da vidis Dopisujem se ja sa nekom holandjankom, bolje da ti ne pricam kako je perverzna, a ima nepunih 16 godina! Quote
Baki Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 BTW, niko mi nije odgovorio da li se zna zasto je Mark napus(t)io AF? S obzirom da se na AF forumu fanovi ova 2 benda (AF i Epica) bas kolju! Quote
Kent Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ja jedino da ti postujem intervju, sve lepo pise Quote
Baki Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ja jedino da ti postujem intervju, sve lepo pise Budi ljubezan, pa postuj! Please! BTW, AF-ov bubnjar Andre je pre par dana primljen u bolnicu zbog maligniteta.Srecom tumor mu je odstranjen, i za sada je u stabilnom stanju! Quote
GothicWraith Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 ej prijartelji, nemoj neko da se ljuti na mene ili pogresno da shati sto pitam. imam Decephier, Emphasis, Ephemeral demo i Follow in the Cry i bre gomila pesama mi zvuci poznato i to vrlo poznato. da li je sve obradjeno ili sam ja vec odavno negde cuo after forever??? ovaaaj..znam za who want to live forever, to je valjda queen il tako nesto. EVO! sad slusam Intrinsic i mnogo mi poznato!! jebem ga pa jeli je il ne Quote
Baki Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Kao prvo, album koji si pomenuo zove se DECIPHER. Kao drugo, ne znam sto ti te pesme zvuce poznato, mene ne podsecaju ni na sta. Mozda si ih cuo pre par godina, ali si ih toliko zamrzeo da si potisnuo tu groznu uspomenu iz secanja! Quote
GothicWraith Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Kao prvo, album koji si pomenuo zove se DECIPHER. Kao drugo, ne znam sto ti te pesme zvuce poznato, mene ne podsecaju ni na sta. Mozda si ih cuo pre par godina, ali si ih toliko zamrzeo da si potisnuo tu groznu uspomenu iz secanja! zasto bi ih zamrzeo kada su dobre? samo mi nenormalno pola njih zvuci poznato a o drugom albumu i da ne govorim. Quote
Vladan Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 zasto bi ih zamrzeo kada su dobre? samo mi nenormalno pola njih zvuci poznato a o drugom albumu i da ne govorim. Pazljivije slusaj! Dobro covjek kaze! Quote
Apeiron Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Za Lakija (ponovo): Da samo znas kako ovaj life-size Floor poster super izgleda sad kad sam ga okacila na vrata sobe! Moracu da te dovedem da vidis Pa mogao bih doci... ali i otici sa tim istim posterom pod rukom Poz! Quote
Aurora Calerva Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Pa mogao bih doci... ali i otici sa tim istim posterom pod rukom Poz! Ok, hoces ti da sredjujes vizu ili ces sacekati mene da se vratim, pa da te dovedem? Nego, jel' imas neko pitanje za Nergala? Quote
Apeiron Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Behemoth... nikakvo pitanje, samo ces mi reci kako je zvucao vokal na koncertu, jer ona gadost sto je uradjena na zadnjem albumu (milion vokala jedno preko drugog, i efekata) nikako mi se ne svidja (iako je album odlican!). Poz! Quote
Aurora Calerva Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Behemoth... nikakvo pitanje, samo ces mi reci kako je zvucao vokal na koncertu, jer ona gadost sto je uradjena na zadnjem albumu (milion vokala jedno preko drugog, i efekata) nikako mi se ne svidja (iako je album odlican!). Poz! Cudi me da nisi prokomentarisao dolazak kod mene Ali, da se vratimo temi: Da li neko planira odlazak na Mera Lunu i Metal Divas (ili kako god)? AF ce i ove godini biti... Quote
Baki Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Cudi me da nisi prokomentarisao dolazak kod mene Ali, da se vratimo temi: Da li neko planira odlazak na Mera Lunu i Metal Divas (ili kako god)? AF ce i ove godini biti... Puste zelje, jos pustiji snovi....... Quote
GothicWraith Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Pazljivije slusaj! Dobro covjek kaze! na sta mislis. na 'dobre su' ili na 'zvuce poznato'? Quote
Baki Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 E, da li neko od moderatora ima ideju da prebaci temu o AF na power/prog forum. Mislim, smesno je da ovaj bend bude u gothic/doom sekciji, kad se i sami clanovi AFa zgroze ako ih neko nazove gothic bendom. Quote
So Did We Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Oni su dark.. a power/prog sigurno nisu.. poz Quote
Kent Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 oni bi da ih zovemo dark progressive metal, ali su mucak to. takva titula pripada samo retkim majstorima, tipa novembre ili opeth koji su progresivni u pravom smislu reci. after forever su, koliko god bili napredniji u odnosu na tristaniju ili trail of teears, srodniji njima nego li bilo kojem bendu na p&p forumu, tako da je ovaj ovde forum jedini odgovarajuci za njih, eventualno avangarda, mada moraju da porade jos malo da bi tamo bili primljeni Quote
KRANG Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 hmm.. prvo pričaš da opeth više nije progressive, pa onda.. ispravi svoju priču čoveče.. evo, sad si u pravu, na primer.. Quote
Recommended Posts