ALEXIE_AIC Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) Dragi Dargoronci, bila vam je super svirka, kao sto se i dalo ocekivati ! Pozdrav! Edited May 5, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
Narsil Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Pa, trenutno sviramo samo autorske, posto promovisemo pesme sa 1-og albuma koji izlazi uskoro. I mi jedva cekamo da dodjemo u Pirot, jer su se do sada svi iz juzne Srbije pokazali kao super publika!!! Poziv svima za veceras, jedino sto ne znam kada tacno sviramo. Pocinje u 20h. ajde vise nek izadje taj album , demo sam izgubio jer mi pao sistem na kompu ,cekam album sto godina ....taman sam iz kovina , doci po album , samo nemoj da je preko 500 dinara Quote
MetalThrone Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Zao mi je sto sinoc nisam bio na vama, ali jebiga fax i radni dan. ne znam zasto je neko taj koncert zakazao bas u cetvrtak. Quote
StarbreakeR Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) Ja imam samo prvi onaj demo sa 3 pesme tako da nemam pojma koje su jos nove...ali sve u svemu bice Prepoznacete me kao budalu u Helloween majici koja luduje kad god se cuju besne solaze Cekamo vas Edited May 5, 2006 by StarbreakeR Quote
Black desire Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Ja imam samo prvi onaj demo sa 3 pesme tako da nemam pojma koje su jos nove...ali sve u svemu bice Prepoznacete me kao budalu u Helloween majici koja luduje kad god se cuju besne solaze Cekamo vas Da li ce te svirati neku obradu kada dodjete u Pirot Quote
StarbreakeR Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Pa malopre mi je rekao da nece...jesi corav ti Quote
Mary Joe Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Ehey, jako sam srecna sto sam bila sinoc na svirci... I, ipak je neko posao sa mnom. Jutros sam jedva ustala, a, dok je trajala svirka prethodnih bendova samo sto nisam zaspala. No, ne bi bilo smisla da se vratim kuci, a nisam ni cula ono zbog cega sam dosla. Nadam se da ce uskoro biti promocija albuma. Quote
Geozee Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Mnogo mi je zhao shto vas nisam chuo u chetvrtak. Jebao ih chetvrtak. Trebali su vas da stave prve da svirate. Quote
Man From The Crypton Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Da, bas je nezgodno kad je svirka radnim danom. Mada, rekao bih da je beogradaska publika malo razmazena, a i ono vece na DM-u, kao sto sam i ocekivao, nismo se nikako uklapali sa ostalim grupama ( mislim po pravcu). Da smo svirali negde u sredini, verovatno bi bilo mnogo bolje, ali nema veze. Album je u stampariji vec dugo. Zaista vise nista ne mogu da predvidim kad ce da izadje, stalno ima nekih komplikacija. Znam samo da odvaljujemo od nestrpljenja!! Vazno je da ima svirki!!! Quote
Daughter of Evil Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) Sto se mene tice, Daragorn je jedino delovao prof... onako da zaboravis da si u skcu... Ipak iskustvo dodje do izrazaja. Zlatko, sta su trebali da znace oni tvoji osmesi ? Edited May 6, 2006 by Daughter of Evil Quote
Mary Joe Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 ....beogradaska publika malo razmazena... Hm... Ni meni nije jasno zasto je toliko ljudi filozofiralo oko tog radnog dana i ostajanju na svirci... Mislim, ne desava se to redovno, i mislim da nije tolika frka povremeno i izbiti napolje radnim danom. Ja sam prva ustajala u 6 ali, kad vec Dargoron sviraju jednom u par meseci i zelela sam to da cujem, jbg, ''zrtvovacu'' se. Iznenadjujuce malo njih je ostalo do kraja, ali, to nije umanjilo kvalitet ove svirke. Quote
Mary Joe Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Jbg, morate svirati pesme najpoznatijih svetskih benodva da biste stekli postovaoce! (ovo je, naravno, sala mala ) Quote
Гера Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 dargoronci su vec popalili mase, ne trebaju im obrade! Quote
METAL Man Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Momci kako ste odsvirali u Pirotu, dakle strasno! Svaka cast stvarno RECPECT! Treba vam zabraniti da nastupate sa mladjim bendovima, nabiste im kompleks doweka. MArko: pusti bradu i vezi je u kikice i mozes da zamenis bassistu Nightwisha. Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Pirot je jebeno odusevljen Dargoronom!!! Znaci skakali su svi...blackeri,thrasheri,deatheri sve ste nas digli na noge...znao sam samo 2 pesme sa prvog demoa a ostale su me odusevile...izglasali smo vas posteno za hit nedelje ...a konkurencija je bila jebeno jaka...mislim Blackmoore...ali ipak nasima treba veca podrska... E da...obrade su bile apsolutno nepotrebne... Ne znam ko je Man form Crypton ali ne znam da li je primetio da su u jednom trenutku svi buljili u gitaristu kako solira...niko nije nista drugo radeo...znaci ako Man nije gitarista neka da sve moje srdacne pohvale gitaristi... Vokal je odlican...bolji Falset u srbiji tesko da moze da se cuje...znaci razara kolko je dobar... Basistu u pocetku nisam prepoznao zato sto sam ga video u Hammeru sa kracom kosom...bio sam malo zbunjen...e i on i bubnjar su bili odlicni, opet svaka cast... Jebeni Power metal je slomio diskoteku! Long live Power! Quote
Man From The Crypton Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Pirocanci su, kao i svi juznjaci, fantasticna publika!!! Znaci, odusevljeni smo!!! Koliko samo energije imaju ti ljudi! Jos nas izabrali za hit nedelje!! Opet cemo u nedeju u Nis na HIT, jedva cekamo! ( Jebote, pretvoricemo se u juznjacke pljeskavice ) Sad nam ostaje da krenemo da sviramo malo i po severu, bas me zanima kako ce biti. U Kikindi je bilo super pre 3 godine. FOR KIRK: A sta ako me, kad skroz pustim bradu i vezem je u kikice, pozovu iz NIGHTWISH-a da ozveze postavu sa mladjim kadrom?! Kako, bre, da ostavim DARGORON!!! Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Bre znas kako...ja dolazim u taj jebeni nish samo kazi kada je(nadam se da je subota...nedelja je malo nezgodna)...odusevljenje je znaci obostrano... ...Znaci cekamo vas opet...cim mozete dodjite da napravimo pokolj!!! Quote
SilentMan Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 A sta ako me, kad skroz pustim bradu i vezem je u kikice, pozovu iz NIGHTWISH-a da ozveze postavu sa mladjim kadrom?! Kako, bre, da ostavim DARGORON!!! Veruj mi,bolje prolazis kao basista DARGORON-a! Uostalom,cuo si sinoc komentare za basiste NGHTWSH-a... Jos jednom,odlicni ste! Sve pohvale! BTW,nadam se da ce stici one nase slike na mail... Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Javite cim izdate taj album...naci ce se u mojoj kolekciji odma iza Keepera 2... Quote
Black desire Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Svirka u Pirotu, pravu ludilo (ma kakva bre Alogia ), jos samo album da izdate, E da solaze su neverovatne nisam mogao da verujem ocima i usima... Quote
~MaX~ Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 kako mi je sad zhao shto nismo i mi ishli u pirot......... Quote
Himo_Wishmaster Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Znaci ljudi svaka cast Odavno se nisam onako bio odusevio Razvalili ste juce,najkvalitetniji bend ste bili @Man From The Crypton:Brate,Kirk mi je skrenuo paznju juce u busu i stvarno licis na basistu Nightwisha,pusti tu bradu k'o boga te molim Bas je bedak sto vas onako zezaju za album ali bice...mora da BUDE Gitarista vam je neverovatan,svaka mu cast Ma svi ste bili odlicni Nadam se da cemo imati prilike da ponovo sviramo sa vama Pozdrav od gitariste Fuel-a Quote
Recommended Posts