Man From The Crypton Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Ma, ide super!! Jos Zlatko da zavrsi solo i da legne vokal, pa cemo da damo krajnu ocenu. Zavrsili bismo i brze da usput ne sviramo, a bilo je i koncerata u BG-u.. I to kakvih... I bice ih jos. Opusteno..gotovo ce biti za 10-15 dana. Quote
ALEXIE_AIC Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Uuu, pa to bas dobro napreduje (pu, pu ). Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Jedva cekam da cujem to...sinoc sam sanjao da na novom albumu ima neki instrumental i da se pojavljuje Jens iz Stratovariusa... ...sta ja sanjam jebo te bog... Quote
Man From The Crypton Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Veceras zavrsavamo snimanje 2-og albuma. Dargoron na HIT-ovim 202 u subotu u Badnjevcu kod KG-a, a u nedelju u Kovacici, SMEDEREVO 12.04, Vranje 14.04..... Quote
Geozee Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Nisam vas dugo slusao, ali izgleda da cemo u Badnjevac zajedno putovati... Quote
Geozee Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 To niko ne zna... ja i ne znam gde je Badnjevac, a ipak idem... Quote
Stormlord Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Momci mozda se vidimo za neke 2 nedelje u apatinu Quote
Man From The Crypton Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Da,da, juce smo potvrdili da dolazimo 21-og u Apatin, zvali me sa 202...Eto... Quote
StarbreakeR Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Dodjite bre kod nas, taman da cujemo par stvari sa novog albuma... Quote
Man From The Crypton Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 I mi, takodje!! Prosli put je stvarno bila ludnica!!! Sad ce valjda biti jos bolje!!! Quote
markomrki Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 E linkovi za slicice od sinoc su na nashoj temi. Quote
Man From The Crypton Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Jbt, slike su totalno nenormalne, bas smo se ismejali!!! Quote
digrejzo Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Dargoron fcking rocks!! Bio sam na 202 u Vranju (jer sam iz Vranja ) i rasturili ste Keep up the good work!! Quote
KLETVA Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Dargoron fcking rocks!! Bio sam na 202 u Vranju (jer sam iz Vranja ) i rasturili ste Keep up the good work!! Bila sam i ja i stvarno ste rasturili,treba da se stide drugi zbog vas!Najbolja svirka u mom zivotu! Definitivno ste najbolji,jedva cekam drugi album! Quote
RNA Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Што би се било ко стидео било кога? једноставно, људи праве различиту музику и на различитом су нивоу развоја бенда. Даргорон је ту далеко догурао. Уосталом, сад ће и други албум. Quote
Шарки Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Само да Злаја мање дува са Лалетом пре свирке. У повратку сам га погледао у очи на пумпи код Јагодине, и 'мало нисам црк'о од смеха. Quote
Man From The Crypton Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ehej, Sharkey, nemoj te detaljcice o Laletu i Zlaji da iznosis ovako!! Svakakva sranjca mogu da se izrode.... Inace, RNA lepo napisao. Drago mi je da procitam pohvale o nama, ali ima jos mnogo dobrih bendova!!! I svi smo otprilike na istom nivou, ne bih nikog stavljao nesto mnogo ispred, pa ni nas same.... Podsecam, u subotu smo na HIT-u u Apatinu, 28-og u Krusevcu... Quote
KLETVA Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ehej, Sharkey, nemoj te detaljcice o Laletu i Zlaji da iznosis ovako!! Svakakva sranjca mogu da se izrode.... Inace, RNA lepo napisao. Drago mi je da procitam pohvale o nama, ali ima jos mnogo dobrih bendova!!! I svi smo otprilike na istom nivou, ne bih nikog stavljao nesto mnogo ispred, pa ni nas same.... Podsecam, u subotu smo na HIT-u u Apatinu, 28-og u Krusevcu... E pa ti ne bi,ali ja bih! To je moje misljenje! Uostalom nisam mislila na bendove sa Hita,njima ljudima svaka sto uopste rade to sto rade!Izvukli ste mi reci iz konteksta.Mislila sam da bi mnogo popularniji bendovi trebalo da se stide vase muzike jer je toliko mocna! I jos jednom kazem,sasvim slobodno,svaka cast svima sa 202.,ali ja bih vas stavila ispred svih! Quote
Шарки Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ehej, Sharkey, nemoj te detaljcice o Laletu i Zlaji da iznosis ovako!! Svakakva sranjca mogu da se izrode.... Јебо матер. Заборавите шта сам написао. Видимо се у Апатину. Quote
RNA Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Mislila sam da bi mnogo popularniji bendovi trebalo da se stide vase muzike jer je toliko mocna! А тооо... То дефинитивно! Quote
Man From The Crypton Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Јебо матер. Заборавите шта сам написао. Видимо се у Апатину. Ma,OK!! Ne zameram ti, ali bi mozda bilo bolje da skines post.. Quote
Recommended Posts