ALEXIE_AIC Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Mislim da ces za snimak ipak morati da pricekas... Vide li ti kako je odlucan Supermen? Quote
RNA Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ма, не кривим га, и ми смо такви. Ништа док не изађе албум, а биће ускоро надам се. Онда ћемо да се џорамо. Quote
Man From The Crypton Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ma, fora je samo u tome sto mi je bezveze da dajem cd uz : "Ej, znas, jos nije to to, bice bolje..ovo...ono..."...Ima vremena, cuce se. Sinoc je predstavljanje na 202-ojci bilo super!! Svi su prokomentarisali (iz radija i slusaoci), da su pesme mnogo bolje i da je zvuk odlican. A i Lotke i Max su nam gostovali u toj jednoj pesmi, pa su i oni bili u studiju, sto je obojilo celu pricu. Veceras smo na HIT-u u Zrenjaninu!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 E, jbg, ja bila na Cult-u, ne mogoh vas slusati (ni videti na radiju)... Lepo svirajte veceras! Quote
TarKalion Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Pozdrav za bubnjara Dargorona od kolege Marka iz Two Suns Setting! Nekad nam bese bubnjar takodje...... Quote
RNA Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Ma, fora je samo u tome sto mi je bezveze da dajem cd uz : "Ej, znas, jos nije to to, bice bolje..ovo...ono..."...Ima vremena, cuce se. Немо' да з'ебаваш, као да смо будале, па нам није довољно рећи да то није крајњи звук. Quote
Man From The Crypton Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 'Alo, bre!!! Sto si ti neki zajebani!! Ej, svakako je cd u autu, Karlo ce veceras da cuje. Kad se vidimo, naravno da cu da ti pustim, ali jos uvek nikom necemo da dajemo.. A i komletan mix ce verovatno biti gotov do naseg sledeceg vidjenja!!! Eto... Quote
Man From The Crypton Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Sta da ti kazem, Karlo je preslusao sinoc "Daj, ne smaraj...", jedno 50 puta. Idemo u Pozegu 30-og. Ako ne ides, dodji kod 202 da cujes. Quote
RNA Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Наравно да не идем, два дана раније смо у Зајечару, а ја имам испит 6. јула. Quote
Karlo SE Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Jako lepo zvuci, 2. (ako se dobro secam) pesma ima bas fin rif u nekom mid tempu, baladu nisam celu ni odlusao(stvar ukusa, mozda je na kraju zavolim (kao i "nebeski svod") kad je cujem 10 puta uzivo), pesma gde su pored Sopke pevali i Max i Lotke je dobra, a i super je fora s njih 3. Ali, daj ne smaraj je bomba, stvarno mnogo ocekujem od albuma koji otvara ta pesma, pravi najklasicniji hit u svakom smislu. Quote
Шарки Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Песма се стварно зове "Дај, не смарај"??? Сјајно! Quote
Youndivian Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 (edited) I ko je dobio Klija i Lepog u stonom fudbalu...???...Shopka i Djomla! :) PS: Na sajtu moze da se skine ova nova demo pesmica Divine Mistake. Poslusajte! Evo linkHatred - Divine Mistake Edited June 24, 2007 by Youndivian Quote
Man From The Crypton Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Песма се стварно зове "Дај, не смарај"??? Сјајно! Bude li nas ovo stalno pratilo, ima da besim za jajca sve redom: od Milija, preko Karla do... RNA, pa mozda i tebe!!!! Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 И ја... То Карла да кривиш, он је то и измислио! Quote
Stormlord Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Kako ide to snimanje?!Ocu da cujem nove pesme! Quote
Man From The Crypton Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Jos neki dan i bice gotov mix, pa cemo da uradimo promo sa 3-4 pesme!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Kachite dushu ratnika na my space,pustio mi je Maksa>dojajno je! Quote
Man From The Crypton Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ocigledno je bilo problema na yumu, sto mi je dobro doslo, posto sam tek danas iz 100-0og pokusaja uspeo da uploud-ujem novu pesmu ( "Dusa ratnika"). Quote
vampirburnedbythesun Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Jel to ona sa onim ludachkim tercama na pochetku, shto slushah u busu? Quote
Recommended Posts