Jump to content

Recommended Posts

Posted

Momci svaka vam cast :) Bilo je divno na otvaranju Moto Kluba. :D

Imali ste dobar izbor pesama nemam zamerki ni za jednu pesmu.Malo mi je u pocetku bilo preglasno,ali kasnije sam se privikao na jachinu muzike. :D

P.S. Malo mi je falilo da uhvatim palicu koju je bacio vash bubnjar.Bolje recheno samo sam je zakachio rukom :(

Drago mi je sto sam vas konacno slushao i gledao. :D

Posted

Па да чујем и од њих! Схватам да је овај фан веома пристрасан, па ме интересује њихово мишљење!

Posted

Pa, nije bilo lose !! Spichili smo vise obrada, nego nasih. Ukupno, malo vise od 2 i po sata. Poseta je bila extra, bas sam se iznenadio. Prepuno, a staje dosta ljudi !!! Ko bude svirao na HIT-u u Smederevu 27-og oktobra, videce kakav je prostor. Takvo jedno je mesto je bilo potrebno Smederecima godinama unazad !!

Generalno, zadovoljan sam !!

Posted

Ma bilo je extra. : ) Ja sam se odushevio kada sam video koliko je ljudi bilo! : )

A bilo je i onih koji su stojali tj. sedeli ispred jer im je bila preglasna muzika:D

Jel istina da ce svake subote u moto klubi svirati neki bend?

Ja sam chuo da ce i vecheras neko da svira...

Posted (edited)
2.5 sata Dargorona!!!!Gde cesh bolje!!!

Eeeee gde ja zivim..... :cry:

U Vranju chini mi se! :bigblue:

Valjda ce Dargoronci da posete Vranje u skorije vreme oni tamo imaju puno fanova!!??!? ;)

Edited by EWIL NEAWEL
Posted
Ej, hvala na obavestenju, niko od nas nema vremena da slusa 202 u tom terminu. Pretpostavljam da je nova balada, posto je DUSA RATNIKA vec pobedjivala u HIT-u dana i nedelje...

Da,da...Hiljadu razloga za zlooooooooo... :rockdevil:

Posted
U Vranju chini mi se! :bigblue: Valjda ce Dargoronci da posete Vranje u skorije vreme oni tamo imaju puno fanova!!??!? ;)
Dobro ti se chini! :bigblue: Da,da oni ovde imaju....MNOOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!fanova!!!
Pa, i mi se nadamo da hocemo...Kako sada stoje stvari, trebalo bi da se pokupimo sa Rain Delay-om kad nam budu zavrseni albumi i da se dogovorimo za odlazal u Vranje..
E a poshto obicno nishta nijke 100% ok,kada stvari ``stoje`` , mozda bi bilo bolje kada bi pochele da leze..ili sede... :rolleyes: BTW,pesma je neverovatno mocna!!!Chula sam je tog dana vishe puta,i izazvala je emocije ne samo meni,vec i josh 9-10 choveka koji su je chuli!Zar je potrebno reci svaka chast!!!! :da:
Posted (edited)

А streaming? Није ваљда да ниси покушао макар? А, да, "1000 разлога за зло" је баш хемерфоловска балада, свиџа ми се. :bigblue:

Edited by Шарки
Posted
А streaming? Није ваљда да ниси покушао макар? А, да, "1000 разлога за зло" је баш хемерфоловска балада, свиџа ми се. :bigblue:

Kako to ``хемерфоловска `` balada zvuchi opasnoooo!!!! :rockdevil:

Posted

Jesam i ne radi mi iz nekog razloga