Jump to content

Recommended Posts

Posted

А није то ни тако лоше. Одржава те у форми, не да да се улењиш. Замисли да сваки пут кад изађеш на бину добијеш овације, па одсвирао и лоше. Не ваља то.

Posted

Aha...ne znam tačno ime pesme....

"tamo gde su moje oči zaspale,

tamo gde je moje srce ostalo,

tamo gde se budi trag od sećanja,

ponovo,iste snove saanjamo..."-Valjda ide ovako,nisam sigurna snimak iz Zrenjanina je poprilično loš.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OvO a JE IZRAZ MOG ODUŠEVLJENJA,JER NISAM BAŠ SIGURNA ŠTA ĆE DA MI SE DESI KAD VAS ČUJEM DA SVIRATE DUŠU RATNIKA!!!Joj...samo Bože da se sutra ujutru probudim zdrava i krećemo nas 12 u taj vaš pljeskovac,samo zbog vas!I NIGHTFALL-a naravno!!! :rolleyes::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Vidimo se!!!! :pivopije:

Posted

Hm....mislim šta reći!Od sinoć sam skroz ostala bez texta...zaista...ostale mi glasne žice na vašem nastupu,Lotketu i Nightfallu...Ne zaista...ja ne znam ali mi se čini da je ono sinoc bio vaš najbolji nastup od svih koje sam ja videla ili slušala prenose!Definitivno!Kolika količina energije se tu prosipala....zaista nemam reči!:-)

Naravno Vranjanci su vam kao i uvek ostali verni i došli da sve to lepo isprate!

Ah...samo da dodjete trećeg kod nas!Pozdrav!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted (edited)

Ej, sudeci po Tjubu, imam veliku zamerku na produkciju vokala...suvise demoasto mi nekako zvuci...moguce da je zbog (ne)kvaliteta Tubeovskog snimka...ne znam...

Cuvajte jedan primerak diska, sve u svemu :pivopije:

Edited by StarbreakeR
Posted

Jaoj...što je lepa slika..:-))

A spot je još lepši...Svidja mi se..meni više od onog prvog,i pesma mi se više svidja.

Posted
  Man From The Crypton said:
Nismo, nego nam je mnogo zajebano. Ja bih kasnio na posao, a i svi ostali rade prvu..Jbg, tamo je uvek HIT radnim danima..

Ozbiljni ljudi, rade, ne zajebavaju se ;)