Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jel ima shanse da dodjete u Mladenovac josh koji put, secam se bili ste pretprosle godine sa hitom 202jke!!!!?

Pa, nadam se... Ne zashto beshe nismo mogli sa 202-ojkom proshli put.. Ako ima neko pogodno mesto za svirku, kontaktiraj nas i dolazimo...

Posted
Nazalost, ne..

Vidi,vidi,au,tuga,a ljudi bas zeleli da vas vide cak i Kle,Marija iz Vranja Htela dodje u Knj zbog vas(dooro sad ne bas samo zbog vas :bigblue: ) a vi ispalili! :no:

Posted

За то јој онда не треба Даргорон. Чак штавише, само би били сметња. :P

Posted

Hm... zašto se ovde govori o meni kao da nisam prisutna?! :no::D

Nema veze, kao što reče Markoron.... "Biće prilike..."...

:pivopije:

Posted (edited)
sto ne ubacite drugu gitaru i klavijaturu ja mislim da bi bili jos bolji :D

Sa klavijaturama bi izgubili na chvrstini.. Ne-Ne...

A za drugu gitaru.... davno smo razmisljali o tome, mada nikad nismo preterano n trazili..Ne znam, moda jednog dana... Uglavnom nam svi kazu da su iznenadjeni koliko puno zvuchimo, iako imamo samo gitaru, bass i bubanj..

BTW, vecheras sviramo u KST-u na rodjendanu 202-ojke !! Video sam najavu, nema nijednog, chak ni solidnog, benda, svi su do jaja..

Edited by Man From The Crypton
Posted
Hm... zašto se ovde govori o meni kao da nisam prisutna?! :no::D

Зато што и ниси била у датом тренутку, молим лепо. А сад ти потврди или оповргни једну од теорија. ;)

A za drugu gitaru.... davno smo razmisljali o tome, mada nikad nismo preterano n trazili..Ne znam, moda jednog dana... Uglavnom nam svi kazu da su iznenadjeni koliko puno zvuchimo, iako imamo samo gitaru, bass i bubanj..

Па, кад ти је бас увек отпањен...

Posted
Зато што и ниси била у датом тренутку, молим лепо. А сад ти потврди или оповргни једну од теорија. ;)

Па, кад ти је бас увек отпањен...

Hm.... pa recimo da odbijam da potvrdim, ili opovrgnem, bilo koju od vaših teorija... :mhihi:

:D

Posted
Za Zrenjanin i okolinu najavljujemo da u subotu nastupamo u klubu GREEN. Planiramo da ohdsviramo skoro sve nashe stvari i jos neku nama dragu obradicu !! Da se ne naljute, zaboravio sam ime lokalne podrske i predgrupe..

:pivopije::muzicar:

Hm, upad 200 dinara. Moja predikcija: 30 ljudi u vrh glave.

• 2 weeks later...
Posted
Iz josh uvej nepoznatnih razloga, neko nam je sprzio profil na MySpace-u, ali je otvoren ponovo, pa mozemo da nastavimo druzenje... :D

Buahhaahahh ja sam xD :pivopije::rockdevil:

Posted

А ја видим неко од наших јарана одједном нестаде, кад ви поново подносите захтев за пријем.

• 1 month later...