Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted
Da, ali FS izdaju prvenac, a Dargoron se sprema da izda 2, mislim da tu ima razlike.

Ima, trebalo bi da je lakše izdati album kad si se već afirmisao, nego kad si demo bend. A Dargoron je svojim prethodnim albumom razvalio kao nijedan bend u Srbiji, mogu slobodno da kažem kao malo koji power metal bend u svetu u poslednjih par godina, tako da s ukusom naše publike nešto stvarno nije u redu, ako bend ne može da nađe izdavača kome se isplati da im izda novi album.

Posted

У јануару стре рекли лова у априлу. Од тог обећања је прошло годину дана. ;)

Posted
Ima, trebalo bi da je lakše izdati album kad si se već afirmisao, nego kad si demo bend. A Dargoron je svojim prethodnim albumom razvalio kao nijedan bend u Srbiji, mogu slobodno da kažem kao malo koji power metal bend u svetu u poslednjih par godina, tako da s ukusom naše publike nešto stvarno nije u redu, ako bend ne može da nađe izdavača kome se isplati da im izda novi album.

Mislim da ti jos nisi svestan da se mi nalazimo u Srbiji i da to kod nas ne ide tako. I Alogia je imala pauzu izmedju 2 godine, a nas su najpopularniji bend. Tako da ja ovde ne vidim nikakav problem.

Posted

Ljudi, razumem ja nestrpljenje, al' nije sve ni do nas !! Booklet smo zavshili pre 20-ak dana ( to nam je bilo preostalo ), al' je lik koji nam je radio spot iznenada zapalio u inostranstvo, pa nismo stigli da uzmemo pravu verziju..Da ne obecavam, samo cu da napishem da ochekujemo da sledece nedelje odemo do izdavacha sa kompletnim materijalom..

• 4 weeks later...
Posted

Нема шансе да ти и Злаја станете на ону "бину" један поред другог. ;)

• 3 weeks later...
Posted
Novi album Dargorona izlazi 1-og decembra 2008.

Izdavachka kuca ONE RECORDS.

O pa to su divne vesti!!!! Svaka cast momci! :rockdevil::pivopije: