Man From The Crypton Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Hello METALCI!!! Srecan USKRS! HRISTOS VASKRSE!!!! Ej, u (p)L(j)eskovcu je bilo do dzadza!!!! Publika je strava!!!! Bem ti rostilj, pocrcasmo od hrane!!! .....Ali i od vrucine i dobre svirke!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 (edited) Vaistinu vaskrse, dragi Dargoronci! U Leskovcu zaista bese super! edit: Mislim da ste vi napravili najbolju atmosferu. Publika je totalno poludela dok ste svirali. Edited April 23, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
Mary Joe Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Eh, pravo da vam kazem, zaspala sam uz radio i ne stigoh da cujem Dargoronce. Alexie_Aic- i ti si u nekom bendu...? Quote
ALEXIE_AIC Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Nisam , na zalost...Ali, ako Dargoroncima ikada zatreba zenski(prateci, naravno) vokal, mogli bi da kontaktiraju ovaj skolovani glas. Ili ako budu odlucili da ubace klavijature ... Quote
Man From The Crypton Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 .. ako Dargoroncima ikada zatreba zenski(prateci, naravno) vokal, mogli bi da kontaktiraju ovaj skolovani glas. Ili ako budu odlucili da ubace klavijature ... Razmotricemo!!! Mada, od nase vristaline nisam cuo nikog zesceg, ni muske, ni zenske glasove!!!! Pa, sad zamisli prateci vokal!!! Quote
Mary Joe Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Mada, od nase vristaline nisam cuo nikog zesceg, ni muske, ni zenske glasove!!!! Slazem se! Zato, Alexie- u pohod na klavijature! Quote
ALEXIE_AIC Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Naravno da je Nikola neprevazidjen...I ja shvatam da bih bila u senci njegovog pevanja, ali, onda bih ja mogla da poradim na scenskom nastupu- nesto poput mrezastih carapa, kratkih suknjica i tome slicno... Shala, naravno! Quote
Mary Joe Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Uzgred, cisto da ne bude , kad ce te slicice? Quote
~MaX~ Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 jeste li vi potvrdili da svirate na onoj promociji?rekoshe mi da je to zakazano za 26,27 zaboravio sam... Quote
Leshina Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 bilo bi do jajca kad bi svirali zajeBno!!!! Quote
Man From The Crypton Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 For MAX, Leshina i dr.: Nemam pojma sta je sa tom promocijom. Ako bude, sigurno sviramo! Obavestenje, pre svega, za Beogradjane: Sviramo sledeceg cetvrtka kao specijalni gosti i pobednici proslog na pocetku novog Demo Mastersa! Ne znam koja lokacija, javicu ili slusajte 202 Quote
~MaX~ Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 brate,sviratjemo zajedno.......DO JAJA!!!!!!! To je u studiju 6 rts-a......znam ja..... Quote
Man From The Crypton Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 brate,sviratjemo zajedno.......DO JAJA!!!!!!! To je u studiju 6 rts-a......znam ja..... Jebote, stvarno DO JAJA!!! Bas nam je drago!!! Onda se gledamo!!! Ako pobedite, spremite nekoliko porodicnih od 2l!!! Naravno, navijamo za VAS!! Quote
~MaX~ Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Doshlo je do promena.....ochigledno umesto superfinala u studiu 6 kretje novi ciklus DM-a za autorske bendove.....tu vi svirate a za nas se ne zna josh......nema veze,ipak dolazim u chetvrtak u prve redove..... Quote
Mary Joe Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Ja sam inace jos u fazi ubedjivanja drugarice koja je trebalo da ide sa mnom, posto se sva uzbunila jer je radni dan. Mada, iskreno, i ako ne budem navatala nekoga, to me nece spreciti da se pojavim. Quote
Man From The Crypton Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ja sam inace jos u fazi ubedjivanja drugarice koja je trebalo da ide sa mnom, posto se sva uzbunila jer je radni dan. Mada, iskreno, i ako ne budem navatala nekoga, to me nece spreciti da se pojavim. Radim jutarnji program, ustajem u pola 5, pa odem na svirku i opet sutra radim. I nista mi ne fali!!! Inace, nemam pojma kako cemo mi da se uklopimo na tom otvaranju DM-a, posto sviraju 2 melodicna death-metal benda, neki punk-eri, hardcore i rap-core, ali nema veze!!! Sta da kazem. WELCOME!!! A idemo i u Pirot u nedelju na HIT. Kako sam cuo u najavi, bice bas dobra ekipa bendova. Opet ta Juzna Srbija, sta je, bre, ovo!! Quote
Mary Joe Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Pa, vidis, nisu svi isti... Ni meni nije problem da ustajem rano, ali nekima jeste. Da, ovi ostali bendovi ne da nemaju veze sa vasim stilom, nego... A, nisu ni u mom fazonu. Sve u svemu, smoricu se ocigledno na ovim ostalim. Ali, dolazim! Quote
Mary Joe Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 I to completely alone na kraju. Videcemo kako ce to ispasti, jer mi je ovo prva takva ekspedicija. Quote
StarbreakeR Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ja sam iz pirota i jedva cekam da vas vidim ovamo...odavno cekam neki dobar power metal da se izludujem...jel su u planu samo autorske ili i neka obrada? Quote
Man From The Crypton Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Ja sam iz pirota i jedva cekam da vas vidim ovamo...odavno cekam neki dobar power metal da se izludujem...jel su u planu samo autorske ili i neka obrada? Pa, trenutno sviramo samo autorske, posto promovisemo pesme sa 1-og albuma koji izlazi uskoro. I mi jedva cekamo da dodjemo u Pirot, jer su se do sada svi iz juzne Srbije pokazali kao super publika!!! Poziv svima za veceras, jedino sto ne znam kada tacno sviramo. Pocinje u 20h. Quote
Recommended Posts