Man From The Crypton Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 StarBreaker: Na albumu je 10 pesama. One koje si cuo na svirci, osim poslednje (ta ce, ako Bog da, otvoriti 2-gi album). J.D.N.: Steta sto ne svira Underdaeth, mislim da se masa bas navukla na Vas. Pa, neka HATRED sprzi ljudski, posebno SLAYER-ovske!! Silent: NIsmo tu u nedelju, posto idemo u Nis. Stari demo nemam, a na novom su pesme sa albuma i to ne dajemo nikom. Malo strpljenja, molim! Quote
StarbreakeR Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Jbg...poslednja je bila razaracka...nadao sam se da je na albumu... Sve u svemu verujem da ce album da Pogotovo "Nebeski Svod"(ako tako bese) Quote
SilentMan Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Silent: NIsmo tu u nedelju, posto idemo u Nis. Stari demo nemam, a na novom su pesme sa albuma i to ne dajemo nikom. Malo strpljenja, molim! Ok, cekamo.... Quote
MegaDex Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Pozdrav DARGORONU od ANTI-DOTEa iz PIROTA! PRZILI STE FENOMENALNO Quote
Man From The Crypton Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Jbg...poslednja je bila razaracka...nadao sam se da je na albumu... Sve u svemu verujem da ce album da ... Inace su pesme, koje smo spremili za drugi album mnogo ludje. Da prvo izdamo ovo sto smo snimili. Mladi smo, ima vremena. Cuo sam da je prostor za sutrasnji HIT u Nisu extra, tako da verujem da ce biti jos zesce nego prosli put. Od ponedeljka ce verovatno biti pitanje dana kad ce album izaci. Bar se nadam... Quote
Mary Joe Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Od ponedeljka ce verovatno biti pitanje dana kad ce album izaci. Quote
StarbreakeR Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 A utisci iz PI?kakvi su? Pa rece covek da im se dopalo Cekamo album... Quote
METAL Man Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 FOR KIRK: A sta ako me, kad skroz pustim bradu i vezem je u kikice, pozovu iz NIGHTWISH-a da ozveze postavu sa mladjim kadrom?! Kako, bre, da ostavim DARGORON!!! A bre pa sta. Pare su to. Ma ne moras da ga napustas. Odes u Finsku, odsviras pa se vratis u Srbendu. I onako se isto zovete, sta vas briga. Niko nece primeniti ni na pasosu. Nadam se da ce CD uskoro. A slike su dojajne, pogotovu ona gde se vidi Wc. Koja socijala, jeee. Pozz Quote
MegaDex Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ma recept je fenomenalan..samo da se ode u inostranstvo Quote
Man From The Crypton Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ... A slike su dojajne, pogotovu ona gde se vidi Wc. Koja socijala, jeee. Nadam se da ce CD uskoro. Pozz Sta da kazem, sve si sam objasnio!! Eh, Zemljo Srbijo!!! Bice boljih fotki!! Jos moramo da cekamo. Rece mi Lokner da su se opet nesto cimali oko naseg omota, ali da ce albim zaista uskoro!!! Jebem li ga, ne mozemo nista!!! Dobro je sinoc bilo u Nisu na HIT-u, bar sto se nas tice!! Quote
ALEXIE_AIC Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Bila vam je super svirka sinoc, dragi Dargoronci! Quote
Man From The Crypton Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Gde je bilo bolje Nish ili Pirot ? Definitivno u Pirotu!!!! Nekako su ljudi srdacniji, ludji i podrzavaju svaki bend koji svira. Za sada su Pirocanci i Leskovcani bili NAJ:rockdevil: ...Sad koliko se oni medjusobno vole ne znam!! ALEXIE: Hvala, ti nas uvek maximalno podrzis!! Quote
Mary Joe Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 (edited) Ja sam se malo zezala sa pravljenjem ovih coveculjaka, pa sam nacrtala i Dargoronce. Hehehe. Edited May 16, 2006 by Mary Joe Quote
ALEXIE_AIC Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Pa, i nema bas mnogo slicnosti ...A i jako podseca na Underdeath. Quote
METAL Man Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 (edited) Ja sam se malo zezala sa pravljenjem ovih coveculjaka, pa sam nacrtala i Dargoronce. Hehehe. Pevaca si potrefila, ali ostalo slabo. Marko je trebao da bude PLAV, i da ima razaracki kajs za bas. E bre, ja bi vam vec odradio taj omot koliko cekate... Edited May 16, 2006 by KirK 84 Quote
Mary Joe Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Kirk, ne zameri, tek danas sam provalila ovu igricu. Mislila sam da Markovu kosu obojim u plavo, ali ova se opet vise slaze nego ona zuta ponudjena. Joj, kako sam se navadila na ovo, sve clanove svog drustva sam napravila. Looda sam. Quote
SilentMan Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Kirk, ne zameri, tek danas sam provalila ovu igricu. Ma samo napred, ne slusaj ti ova zakerala okolo! Svaki trud se nagradjuje! Poz za Dargoronce! P.S. A slike iz Pirota...? Quote
MegaDex Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Definitivno u Pirotu!!!! Nekako su ljudi srdacniji, ludji i podrzavaju svaki bend koji svira. Za sada su Pirocanci i Leskovcani bili NAJ:rockdevil: ...Sad koliko se oni medjusobno vole ne znam!! ALEXIE: Hvala, ti nas uvek maximalno podrzis!! Ma medjusobno se volimo... HA ha drago nam je da se nekom svidja nas grad Quote
Man From The Crypton Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 MJ: Meni su super! Nadam se da sam ja ovaj sa bradom i slicicom kosturske glave!! Kirk: Ne znam vise sta da kazem. Necu vise nista da prenosim u vezi sa albumom dok ne izadje!! Znaci, odvaljujemo od nestrpljenja!!! Silent: Bice fotkica, u haosu sam sa poslom, pa ih jos nisam uzeo od Zlaje! Inace, sviramo u subotu na nekom MIX festivalu u SD-u ( MIX jer ima svega i svacega), neki ludi lik organizuje!!! Pa, ko moze neka dodje. Od heavy & rock bendova znam da ce, osim NAS, da sviraju Alogija i FullMoon!!! Welcome!! Quote
StarbreakeR Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Video sam juce gitaristu na King Diamondu Quote
Man From The Crypton Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Video sam juce gitaristu na King Diamondu Da,da, bio je Zlaja i kaze da mu je bilo do jaja!!! Pazi sto se rimuje!! Tek nam predstoji ludnica ( BindG., Whitesnake...), pa valjda jos neki MEGA BENDOVI!!! Jos kad bi negde upali kao predgrupa! Quote
StarbreakeR Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Da je bilo do jaja bilo je Bice klanja na Gardijanima Quote
Recommended Posts