METAL Man Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Stigle slike... Poz od Fuel-a! @Chupaviji: Samo ti brini za Mary i sve ce biti sjajno! Sta napraviste od teme.... Spameri! Quote
Man From The Crypton Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 StarB.: Poslji mi snimak, budi drug! Evo ti adresa: Marko Cakic, Goranska 108, 11 300 Smederevo. Dobices album za dz. Hatred: Ovo je broj Studija PARADOX. odnosno Brankovica: 026/ 660-806 Fuel: Super su nam forkice, zar ne?! Mogli bi da sviramo negde zajedno. Ne pominjite mi HAKI-DAKI-ja i svirku na SC. Nisam u zivotu video goru organizaciju. Ipak, video-zapis je, na opste iznenadjenje, prilicno dobar, dobili smo pre neki dan. Nas disk je zavrsen - i omot i sve sto je na njemu. Ne znam kada ce da ga stancuju, trebalo bi da mi jave danas-sutra!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... Quote
ALEXIE_AIC Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Uh, dobro je, ziv si, Marko! Nema te danima da se pojavis ovde, pa je vec pocela da se brinem ! Elem, Fuel dobio slike, a ja nista... Al` mi je zato obecan snimak sa ove vase poslednje svirke, valjda. E, ako me i za to ispalite, ostacete bez jednog fana. Pozdrav! Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Nemas frke...poslacu ti ga sutra kada saljem i momcima iz Paprichica...nije nikakva frka...ali ima vise njih niste samo vi...snimak je zadovoljavajuce dobar samo je kamerman zauzeo cudan ugao... Quote
Man From The Crypton Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 .... Fuel dobio slike, a ja nista... Al` mi je zato obecan snimak sa ove vase poslednje svirke, valjda. E, ako me i za to ispalite, ostacete bez jednog fana. Pozdrav! Poslao sam fotke isti dan tebi i FUEL-u!!! Jedino ako slucajno nisam promasio adresu. Bese: alexie_wildchild??? Nema frke, poslacu ti ponovo, ali proveri!! Se cujemo! StarB: Nema veze sto ima vise bendova na snimku. Vazno da je ovekoveceno, jer je stvarno bilo... !!!!! POZDRAV!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Pa, nisu mi stigle. Yeap, [email protected] . Quote
Man From The Crypton Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Pa, nisu mi stigle. Yeap, [email protected] . Poslao sam ti ponovo, mada mi nije jasno kako ti nisu stigle. confused: Proveri da, kojim slucajem, nisu otisle u bulk. JOJ, jedva cekam da pogledam snimak From Pirot!!! Quote
StarbreakeR Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Nisam mogao da posaljem juce...probacu danas samo da narezem to ako je moj drug jos uvek kod kuce...nadam se da ce biti danas... Quote
Man From The Crypton Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ej,da, vratite se na stranu 15. Promenio sam fotku sa onako ,,divnom" pozadinom i stavio sa druge svirke u Nisu. Mislim, ako zelite da vidite, cisto da ne zaboravite kao izgledamo!! Jos uvek nema ogovora iz ACTIV TIME!!! Zemljo Srbijo.... Quote
milovan Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 @MAN FROM THE CRYPTON>Jos uvek nema ogovora iz ACTIV TIME!!! Zemljo Srbijo.... JBG zemlja mala od heavy metala,jebe se njima da da objave,sta reci drugo!!! Quote
StarbreakeR Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Snimak saljem sutra...stvarno mi je zao ali nikako nisam mogao pre... Nego mene interesuje ko su vam idoli - omiljene grupe? Quote
Aleksaa Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 alo Supermene, posalji mi na mobilni e-mail adresu da ti posaljem jednu extra slicicu za avatar!! Siki Quote
METAL Man Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Fuel: Super su nam forkice, zar ne?! Mogli bi da sviramo negde zajedno. Bilo bi to cool. Bicemo u kontaktu pa ce da se dogovorimo. Slicka je zakon: Quote
Man From The Crypton Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 StarB: U principu svi volimo power i heavy! Npr., Zlaja naravno preferira Malmsteena-a, da se primetiti!! Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu. Da ne nabrajam vise! Cekamo snimak!!! Milovan: Nije Shopka, vec Marko-basista!! A to sto ACTIV TIME ne odgovara, nema veze. Shvatice jednog dana da je trebalo da objave mnogo ranije!!! Vazno je da sviramo, ostalo ce doci na svoje mesto!! Quote
Гера Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 ...U principu svi volimo power i heavy... Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu... svi mi volimo heavy, i onda nabroji gomilu thrash bendova + death, i samo judase kao heavy! koji si kralj! drz se ti tog thrasha! sta ima ovako, drugari dargoronci? pozdrav od UNDERDEATH-a! Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 StarB: U principu svi volimo power i heavy! Npr., Zlaja naravno preferira Malmsteena-a, da se primetiti!! Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu. Da ne nabrajam vise! Cekamo snimak!!! Milovan: Nije Shopka, vec Marko-basista!! A to sto ACTIV TIME ne odgovara, nema veze. Shvatice jednog dana da je trebalo da objave mnogo ranije!!! Vazno je da sviramo, ostalo ce doci na svoje mesto!! Heh...imao sam utisak da voli Malmsteena jos kad sam cuo demo... Quote
Man From The Crypton Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 svi mi volimo heavy, i onda nabroji gomilu thrash bendova + death, i samo judase kao heavy! koji si kralj! drz se ti tog thrasha! sta ima ovako, drugari dargoronci? pozdrav od UNDERDEATH-a! Ti to mene malo Z...?! Znas kako, koji thrash nije mocan ili koji dead metal nije tezak? Sto sam pametan!! Inace, za sada po starom. Spremamo taj drugi album, a cekamo izdavanje prvog. Bas smo usli u raskorak. Naravno, ne nasom krivicom, ali verujemo da ce i to uskoro da bude sredjeno. Se vidimo valjda uskoro! Pozdravi obe ekipe!! Quote
StarbreakeR Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Ovo je poslato jos juce pa sad kad stigne...ne zavisi od mene...poz Quote
Man From The Crypton Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ovo je poslato jos juce pa sad kad stigne...ne zavisi od mene...poz Hvala za snimak. Juce mi je stigao, ali ces morati ponovo da mi posaljes, jer se disk iskrivio na putu do SD-a. Jebiga!! Dargoron sa 202-ojkom u nedelju 18.06. u Paracinu!! Quote
StarbreakeR Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ok...nekada od sledece nedelje cu pokusati... Quote
Man From The Crypton Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Eto, cim se nista ne desava, nista se i ne pise! Evo, cisto da se zna: Dakle, na HIT-u smo u Kovacici 23-eg, a u Vranju 15-og. Podsecam, u Paracinu 18-og! AAAAAAAAAAAALBUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM.....??????????????????????? Quote
Man From The Crypton Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Bogme, izgleda i u BG-u 24-og u Domu Omladine!!!! Mini turneja!! Quote
StarbreakeR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Jos samo da ubacite i nas tu negde Quote
Man From The Crypton Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 U cetvrtak se nalazimo sa Loknerom. Kako mi je danas obecao, trebalo bi da dobijemo 70 nasih diskova. Videcemo!! JEEEE..... Quote
Recommended Posts