Jump to content

Recommended Posts

Posted

StarB.: Poslji mi snimak, budi drug! Evo ti adresa: Marko Cakic, Goranska 108, 11 300 Smederevo. Dobices album za dz. biggrin.gif

Hatred: Ovo je broj Studija PARADOX. odnosno Brankovica: 026/ 660-806

Fuel: Super su nam forkice, zar ne?! Mogli bi da sviramo negde zajedno. pivopije.gif

Ne pominjite mi HAKI-DAKI-ja i svirku na SC. Nisam u zivotu video goru organizaciju. Ipak, video-zapis je, na opste iznenadjenje, prilicno dobar, dobili smo pre neki dan.

Nas disk je zavrsen - i omot i sve sto je na njemu. Ne znam kada ce da ga stancuju, trebalo bi da mi jave danas-sutra!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... icon_mad.gif

icon_rockdevil.gif

Posted

Uh, dobro je, ziv si, Marko! Nema te danima da se pojavis ovde, pa je vec pocela da se brinem biggrin.gif ! laugh.gif

Elem, Fuel dobio slike, a ja nista... icon_sad.gif

Al` mi je zato obecan snimak sa ove vase poslednje svirke, valjda. ph34r.gifmhihi.gif

E, ako me i za to ispalite, ostacete bez jednog fana. mrred.gificon_wink.gif

Pozdrav! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

Nemas frke...poslacu ti ga sutra kada saljem i momcima iz Paprichica...nije nikakva frka...ali ima vise njih niste samo vi...snimak je zadovoljavajuce dobar samo je kamerman zauzeo cudan ugao...

Posted
.... Fuel dobio slike, a ja nista... icon_sad.gif

Al` mi je zato obecan snimak sa ove vase poslednje svirke, valjda. ph34r.gifmhihi.gif

E, ako me i za to ispalite, ostacete bez jednog fana. mrred.gificon_wink.gif

Pozdrav! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Poslao sam fotke isti dan tebi i FUEL-u!!! Jedino ako slucajno nisam promasio adresu. Bese: alexie_wildchild??? Nema frke, poslacu ti ponovo, ali proveri!! Se cujemo! pivopije.gif

StarB: Nema veze sto ima vise bendova na snimku. Vazno da je ovekoveceno, jer je stvarno bilo... icon_rockdevil.gif !!!!!

POZDRAV!!!!

Posted

Ej,da, vratite se na stranu 15. Promenio sam fotku sa onako ,,divnom" pozadinom i stavio sa druge svirke u Nisu. Mislim, ako zelite da vidite, cisto da ne zaboravite kao izgledamo!! biggrin.gif

Jos uvek nema ogovora iz ACTIV TIME!!! Zemljo Srbijo....

Posted

Fuel: Super su nam forkice, zar ne?! Mogli bi da sviramo negde zajedno. pivopije.gif

Bilo bi to cool.

Bicemo u kontaktu pa ce da se dogovorimo. pivopije.gif

Slicka je zakon:

user posted image

Posted

StarB: U principu svi volimo power i heavy! Npr., Zlaja naravno preferira Malmsteena-a, da se primetiti!! biggrin.gif Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu. Da ne nabrajam vise! Cekamo snimak!!!

Milovan: Nije Shopka, vec Marko-basista!! A to sto ACTIV TIME ne odgovara, nema veze. Shvatice jednog dana da je trebalo da objave mnogo ranije!!!

icon_biggrin.gif Vazno je da sviramo, ostalo ce doci na svoje mesto!!

Posted
...U principu svi volimo power i heavy... Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu...

svi mi volimo heavy, i onda nabroji gomilu thrash bendova + death, i samo judase kao heavy! koji si kralj! icon_smile.gif drz se ti tog thrasha! icon_wink.gificon_smile.gifpivopije.gifmusik19.gificon_rockdevil.gif

sta ima ovako, drugari dargoronci?

pozdrav od UNDERDEATH-a!

Posted
StarB: U principu svi volimo power i heavy! Npr., Zlaja naravno preferira Malmsteena-a, da se primetiti!! biggrin.gif Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu. Da ne nabrajam vise! Cekamo snimak!!!

Milovan: Nije Shopka, vec Marko-basista!! A to sto ACTIV TIME ne odgovara, nema veze. Shvatice jednog dana da je trebalo da objave mnogo ranije!!!

icon_biggrin.gif Vazno je da sviramo, ostalo ce doci na svoje mesto!!

Heh...imao sam utisak da voli Malmsteena jos kad sam cuo demo...

Posted
svi mi volimo heavy, i onda nabroji gomilu thrash bendova + death, i samo judase kao heavy! koji si kralj! icon_smile.gif drz se ti tog thrasha! icon_wink.gificon_smile.gifpivopije.gifmusik19.gificon_rockdevil.gif

sta ima ovako, drugari dargoronci?

pozdrav od UNDERDEATH-a!

Ti to mene malo Z...?! biggrin.gif Znas kako, koji thrash nije mocan ili koji dead metal nije tezak? icon_biggrin.gif Sto sam pametan!! biggrin.gif

Inace, za sada po starom. Spremamo taj drugi album, a cekamo izdavanje prvog. Bas smo usli u raskorak. Naravno, ne nasom krivicom, ali verujemo da ce i to uskoro da bude sredjeno.

Se vidimo valjda uskoro! Pozdravi obe ekipe!! pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted
Ovo je poslato jos juce pa sad kad stigne...ne zavisi od mene...poz icon_wink.gif

Hvala za snimak. Juce mi je stigao, ali ces morati ponovo da mi posaljes, jer se disk iskrivio na putu do SD-a. Jebiga!! icon_sad.gif

Dargoron sa 202-ojkom u nedelju 18.06. u Paracinu!!

icon_rockdevil.gif