METAL Man Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ------------------- da cujem kolko vas ima potpisanu verziju Verovatno svi koji su kupili CD. Quote
Kali Agna Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 skoro nisam cula bolju pesmu... nebeski svod Quote
Arak Dai Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Veliki pozdrav bendu !!! Kidate ( pogotovo u Vranju Quote
Blasphemer Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Verovatno svi koji su kupili CD. taj rad Quote
Aleksaa Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 odlican album, nebeski svod, kletva, sruseni snovi... da ne nabrajam vise...ko nije cuo mora da poslusa!! Quote
Osmi Putnik Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Izrazito mi se svidja solo u pesmi nebeski svod,narochito onaj spori deo pre Yngwie dela Vide se Yngwie uticaji,ali boze moj ljudi vole...Sve pohvale u svakom sluchaju...Moracu da ugovorim jedan guitar jam sa zlajom iz Dargoronom,ako bude raspolozen... sve najbolje... Uros(AtlantidA) Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 OVO JE smehoteka! Vidite momci dodje i taj dan da i ja dam svoju kritiku!!! ALBUM fenomenalan!!! sve je do jaja samo u nekim pesmama su sasekli zlaju ali i treba! pesma Vatra definitivno moj izbor,ali svidjaju mi se i dargoron,glas sudbine,crveni mesec,nebeski svod,sruseni snovi,kletva! i to bas tim redosledom! pozzz svim dargoroncima!!! Quote
Nemanja Savic Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Samo me zanima ko od clanova benda cita ovo?! Sopka znam da ne... Zlaja, verovatno ne (*mrzi ga da zivi, a kamoli da cita sve ovo )... Dare, ma, ne... Cakicu, ti si verovatno (ne)srecni dobitnik! Jesi li pustao Mare na 'radio smederevo' nase pesme? (by the way, ja sam, Nemac!) One koje sam ti dao u BG-u. -ATLANTIDA- Pozz Quote
Man From The Crypton Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Samo me zanima ko od clanova benda cita ovo?! Sopka znam da ne... Zlaja, verovatno ne (*mrzi ga da zivi, a kamoli da cita sve ovo )... Dare, ma, ne... Cakicu, ti si verovatno (ne)srecni dobitnik! Jesi li pustao Mare na 'radio smederevo' nase pesme? (by the way, ja sam, Nemac!) One koje sam ti dao u BG-u. -ATLANTIDA- Pozz Idi, bre, covece, nisam imao pojma da si ti!!!! Pustio sam, naravno. Pa, normalno da promovisem metal snage, ne samo iz Smedereva. Eto, ujedno, poziv ostalim bendovima da posalju snimke. Ipak, malo koja stanica u Srbiji ima specijalizovanu metalsku emisiju sa tako dugom tradicijom kao Radio Smederevo!! POZDRAV za Vas!! Quote
Bole Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Dobicete ovih dana ono sto je snimljeno u Petrovcu... pozdrav od Paprichica Quote
Nemanja Savic Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Sviramo u Zajecaru 25.7. sa 202-om. Jel svirate i vi tada? (valjda vise ne treba da se predstavljam?!) Quote
Divlji Tigar Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Hoce li skoro neki samostalni koncert. Quote
Man From The Crypton Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 CrazyD.: Ne sviramo 25-og u Zajecaru, posto smo gosti na Gitarijadi. A i pretrpani smo: sutra Metal Fest u KG-u, 21-og gosti na Demo Mastersu, 27-og Bela Crkva - Motorijada, 29-og Crvenka sa 202-ojkom, 30-og svi znaju sta je , prvi vikend avgusta Gitarijada, 12-og Metal Fest u Kovinu... Wild T.: Planiramo promociju albuma sto pre. Naravno, najpre u SD-u. Trazimo dobar prostor, verovatno cemo znati uskoro gde i kada cemo. Ukoliko neko moze da sredi svirku u nekom drugom gradu neka javi, dolazimo 100%!!! Ej, da: Od sledece nedelje trebalo bi i zvanicno da registrujemo (prijavimo) SITE, pa cete moci stosta da procitate o nama. Quote
Nemanja Savic Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 ako, samo neka se radi! Kakav DemoMasters? Gde se to odrzava? U SKC-u? Quote
ALEXIE_AIC Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 (edited) A i vi svirate? E, pa, to onda ne sme da se propusti! Puuuuuno vas pozdravljam! edit: da ne dodje do zabune- mislila sam na Skc, 21. Edited July 15, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
solomona Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 'DA LI MI SANJAMO ISTI SAN ZAUVEK TVOJ IL ZAUVEK SAM' Ah jos uvek bruji u usima od sinoc! Quote
darkshines Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Odlicno je bilo sinoc.Puno pozdrava od Boze i Darkshines-a.Vidimo se!!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Odlicno svirate btw neko od vas mi je rodjak Onaj sto ima sestru Bilju i Maju Quote
Man From The Crypton Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Svaka cast Max Butcheru i svim ljudima koji su organizovali svirku u KG-u. Nikad bendovi nisu imali bolji zvuk, garantujem. Znaci, vrh!! POWER POZDRAV iz SD-a!!! Quote
Ikhabot Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 (edited) Sviramo u Zajecaru 25.7. sa 202-om. Jel svirate i vi tada? (valjda vise ne treba da se predstavljam?!) sviramo zajedno 27. u Beloj Crkvi, pozdrav od gitariste paprichica a vidimo se verovatno i na gitarijadi Edited July 18, 2006 by Ikhabot Quote
StarbreakeR Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Znaci danas sam u Bg pazario CD...najboljih 450 din koje sam dao definitivno...e sad spot nisam mogao da propratim kako valja posto sam upravo stigao iz Bg-a tako da sam mnogo pospan a spot je prilicno brz tako da o tome sutra... A sto se tice muzike super je mislim znao sam da je tako jos kad sam ih cuo uzivo...odlicno zvuci...znaci preporucujem svima... ...A Design je posebna pricha...kevojebach koliko je jako.. Quote
Man From The Crypton Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Znaci danas sam u Bg pazario CD...najboljih 450 din koje sam dao definitivno...e sad spot nisam mogao da propratim kako valja posto sam upravo stigao iz Bg-a tako da sam mnogo pospan a spot je prilicno brz tako da o tome sutra... A sto se tice muzike super je mislim znao sam da je tako jos kad sam ih cuo uzivo...odlicno zvuci...znaci preporucujem svima... ...A Design je posebna pricha...kevojebach koliko je jako.. Bre, covece, pa obecao sam ti disk. Samo je trebalo malo da budes strpljiv. Jbg! Poslacu ti, bar, autogram-kartu, posto nema fotke. Cisto da imas, taman je odgovarajucih dimenzija da ubacis u kutiju, onako uz omot. POZZDRAV!!! Quote
Recommended Posts